Realtor Cyprus: Η πλατφόρμα του Realtor.com.cy σε εφαρμογή κινητού

Ο χώρος του real estate, χαρακτηρίζεται από μεγάλο ανταγωνισμό και απαιτήσεις, οι οποίες πολλές φορές πρέπει να διευθετηθούν σε γρήγορο  χρόνο και με έγκυρο τρόπο από οπουδήποτε. Η ομάδα της πλατφόρμα του Realtor.com.cy (https://realtor.com.cy/ ), μέσα από την εμπειρία και την γνώση της, δημιούργησε την mobile εφαρμογή  του RealtorGlobally για επαγγελματίες του χώρου ή και απλούς ιδιώτες. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι ευκαιρίες, στις οποίες πρέπει κάθε επαγγελματίας να ανταποκρίνεται, άμεσα, πλέον παύουν να αποτελούν πρόβλημα, καθώς μέσω του συγκεκριμένου mobile application, κάθε μεσίτης, κατασκευαστής και ιδιώτης, μπορεί να κρατά την επιχείρηση του –κυριολεκτικά- στο χέρι του και να αποκτά άμεση πρόσβαση σε αυτή από οπουδήποτε. Οποιοδήποτε αίτημα όπως: διαμέρισμα προς ενοικίαση, ακίνητο προς πώληση ή ενοικίαση εμπορικού καταστήματος, μπορεί να απαντηθεί με άμεσο και αυτοματοποιημένο τρόπο από οπουδήποτε, καθιστώντας τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ως έναν ικανοποιημένο πελάτη.

Από το Realtor Cyprus σε ολόκληρο τον κόσμο: κατακτώντας την αγορά μέσα από μία εφαρμογή κινητού τηλεφώνου
Πλέον, εύκολα κανείς παρατηρεί ότι: τραπεζικά ιδρύματα, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ιστοσελίδες, κυβερνητικές πλατφόρμες, συνδρομητικά κανάλια, μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και διάφορων ειδών μεγάλες ή μικρότερες εταιρείες, ενέταξαν στο δυναμικό τους τις εν λόγω εφαρμογές, όχι επειδή είχαν ανάγκη έναν νέο τρόπο ή μέσω διαφήμισης, αλλά επειδή αντιλήφθηκαν ότι μια απλή ιστοσελίδα, δεν είναι αρκετή για προώθηση και για εξυπηρέτηση των πελατών τους ή των χρηστών τους.

Ιδιαίτερα, εάν αναλογισθεί κανείς την παγκόσμια τάση των αγορών για υπερπήδηση γεωγραφικών περιορισμών μέσω της τεχνολογίας, την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων ή smartphones και τις συνδυάσει με τα εκάστοτε κίνητρα της Κυβέρνησης (π.χ. φορολογικά όπως το καθεστώς του non dom ή το καθεστώς της golden visa,ως άλλο παράδειγμα) εύκολα αντιλαμβάνεται ότι και ο κυπριακός κόσμος του real estate, οφείλει να συμβαδίσει με τις νέες επιταγές των διεθνών αγορών, προκειμένου να επωφεληθεί και εκείνος με τη σειρά του. 
 
Γιατί είναι σημαντικό το application του Realtor.com.cy
Λόγοι όπως οι περιορισμένες δυνατότητες μιας ιστοσελίδας, η οποία είναι σχεδιασμένη για, κατ’ αρχήν, χρήση σε επιτραπέζιους υπολογιστές και laptops, η ανάγκη μίας επωνυμίας να είναι πλήρως και άρτια ορατή από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, όπως το κινητό τηλέφωνο ή το tablet, το direct marketing και η προσφερόμενη ταξινομημένη πληροφορία των applications, οδήγησαν την ομάδα του Realtor.com.cy, στη δημιουργία της εν λόγω εφαρμογής, προκειμένου οι χρήστες της να επωφελούνται στο έπακρον, από όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα και ταυτόχρονα, να μην υστερούν σε καμία σύγκριση με τις παγκόσμιες αγορές, οι οποίες υποδεικνύουν είτε άμεσα είτε έμμεσα  τις μελλοντικές εξελίξεις. Βάσει των όσων προηγήθηκαν, η πλατφόρμα αυτή, με συμβατότητα προς όλα τα λογισμικά των smartphones (ios, Android), με λειτουργικό περιβάλλον κατάλληλο για κινητά τηλέφωνα και παροχές υπηρεσιών προς μεσίτες και developers υψηλού επιπέδου, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στο Digital Marketing του χώρου του real estate. Παράλληλα, καθιστά τον επαγγελματία ικανό να καταχωρεί και να δημοσιεύει τη λίστα ακινήτων του από το smartphone του και να διαχειρίζεται μέσω αυτού τις υποθέσεις του.

Μεσίτες, σύμβουλοι ακινήτων και κατασκευαστές, με αυτοματοποιημένο τρόπο, ταξινομούν τις πληροφορίες τους και εκείνες απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.  Η σημασία αυτού είναι τόσο μεγάλη, καθώς μία πληροφορία ή μία υπηρεσία, δεν αρκεί μόνο να δημιουργηθεί, αλλά πολύ περισσότερο να φτάσει ακέραια στον τελικό αποδέκτη, χωρίς να χαθεί ολόκληρη ή μέρος αυτής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστολής. Επιπλέον, μέσω των ταξινομημένων πληροφοριών και σε συνδυασμό με την εξατομίκευση αυτών, ο χρήστης αποκτά καλύτερη και πιο ικανοποιητική εμπειρία, καθώς αναζητήσεις, όπως διαμέρισμα προς ενοικίαση στη Λεμεσό, αγορά ακινήτου στην Κύπρου, διαμέρισμα προς πώληση στη Λάρνακα κλπ. φέρουν πιο στοχευμένα και κατάλληλα αποτελέσματα.    Οι επαγγελματίες του χώρου με τη χρήση της εφαρμογής αυτής:
  • Ενισχύουν και αναβαθμίζουν την αποτελεσματικότητα της προώθησης της λίστας των ακινήτων τους.
  • Προσφέρουν άμεση πρόσβαση στον χρήστη, σε οποιαδήποτε στιγμή και τόπο, στο προϊόν στο οποίο παγματεύονται.
  • Προσφέρουν ταξινομημένη και πλήρως οργανωμένη πληροφορία στους χρήστες, γεγονός το οποίο συμβάλει στη αποτελεσματική προώθηση του ακινήτου.
  • Δεν στερούνται για κανέναν λόγo, ούτε σε ποσότητα, αλλά ούτε και σε ποιότητα τα εργαλεία που έχουν από την εφαρμογή σε σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χάρη στον προγραμματισμό και στον σχεδιασμό της mobile εφαρμογής.
  • Έχουν τη δυνατότητα της άμεσης εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με τον χρήση, χάρη στις αυτοματοποιημένες λειτουργίες και μηνύματα.
  • Λαμβάνουν στην οθόνη τους τις απαραίτητες ειδοποιήσεις.
  • Ενισχύουν την επωνυμία τους.
  • Η πληροφορία που δημιουργούν φτάνει ακέραια στον τελικό αποδέκτη χωρίς να χαθεί στις αχανές πληροφορίες του διαδικτύου και ο χρήστης είναι σε θέση με εύκολο και άμεσο τρόπο να τις προσλάβει.
Η εφαρμογή του RealtorGlobally βρίσκεται άμεσα διαθέσιμη, για κινητά τηλέφωνα, τα οποία υποστηρίζονται από λογισμικά IOS (https://apps.apple.com/us/app/realtor-globally/id1516675059?ls=1 ) και ANDROIT (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.realtor&hl=en )με σκοπό να καινοτομήσει στον χώρο του real estate και να τον εξελίξει ακόμα περισσότερο. Σε μία εποχή, η οποία εξοβελίζει οτιδήποτε δεν προσαρμόζεται σε αυτή και αφήνει στο περιθώριο παρωχημένες μεθόδους, το Realtor.com.cy απαντά δυναμικά σε κάθε πρόκληση, υποστηρίζοντας τους πελάτες και τους συνεργάτες του. Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://realtor.com.cy/why-to-register  και γνωρίστε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει η πλατφόρμα.

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή