Αγοραστές για πέντε νέα σπίτια και πέντε διαμερίσματα ψάχνει η Altamira

10 νέα οικιστικά ακίνητα προς πώληση περιλαμβάνει η νέα λίστα που δημοσιοποίησε η Altamira. Οι τιμές των πέντε διαμερισμάτων αρχίζουν από τις €70.000 και φτάνουν μέχρι τις €262.000 ενώ οι τιμές των σπιτιών κυμαίνονται από €25.000 έως €285.000. 
 
Το ακριβότερο διαμέρισμα είναι 88 τ.μ. και βρίσκεται στην Αγία Φύλα. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, δύο βεράντες, καλυμμένη (40 τ.μ.) και ακάλυπτη (95 τ.μ.) και χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα χτίστηκε το 2011 και βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός καλοδιατηρημένου κτηρίου δύο ορόφων, το οποίο αποτελείται από 10 διαμερίσματα.
 
 
Στο ίδιο κτήριο πωλείται και διαμέρισμα 112 τ.μ., τριών υπνοδωματίων και τριών μπάνιων, για €230.000. Βρίσκεται, επίσης, στο δεύτερο όροφο και διαθέτει ακάλυπτη βεράντα 81 τ.μ. και χώρο στάθμευσης.
 
 
Διαμέρισμα 81 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια στη συνοικία Σωτήρος στο Δήμο Λάρνακας πωλείται για €105.000. Διαθέτει δύο μπάνια, καλυμμένη βεράντα 17 τ.μ. και χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα είναι περίπου 10 χρόνων και βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας (Actaion No15). Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

Διαμέρισμα 87 τ.μ. στον Άγιο Δομέτιο, με τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και καλυμμένη βεράντα 7 τ.μ. πωλείται έναντι του ποσού των €80.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτηρίου και είναι σε καλή κατάσταση. Είναι άδειο και κατάλληλο για ενοικίαση ή ιδιωτική χρήση.
 

Διαμέρισμα 70 τ.μ. στην Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας, με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, πωλείται για €70.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας «Pavlimbey's Building» και είναι σε καλή κατάσταση. Διαθέτει, επίσης και δύο καλυμμένες βεράντες 10 τ.μ.. Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Όσον αφορά τα σπίτια, η Altamira έβγαλε προς πώληση διώροφη κατοικία στη Δασούπολη, στον Στρόβολο, για το ποσό των €285.000. Το σπίτι 220 τ.μ. διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης και καλυμμένη βεράντα 25 τ.μ..
 
 
Διώροφη κατοικία 205 τ.μ. με πισίνα στον Κάθικα της Πάφου πωλείται για €250.000. Το σπίτι χτίστηκε πριν από 13 χρόνια και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής του είναι ικανοποιητικό. Το σπίτι αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Διαθέτει καλυμμένη βεράντα 7 τ.μ. και ακάλυπτη 79 τ.μ. και δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Το σπίτι είναι άδειο και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
 
Σπίτι 154 τ.μ. στο Πέρα Χωριό, με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, πωλείται για το ποσό των €200.000. Περιλαμβάνει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης και καλυμμένη βεράντα 13 τ.μ.. Η διώροφη κατοικία κατασκευάστηκε το 2010 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Είναι κατάλληλη για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση. Επίσης, θεωρείται ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.
 
 
Διώροφη ημι-μονοκατοικία 150 τ.μ., τριών υπνοδωματίων και τριών μπάνιων, στον Ύψωνα πωλείται για €160.000. Το σπίτι χτίστηκε το 2008 και είναι σε καλή κατάσταση.
 

Σπίτι 90 τ.μ., δύο υπνοδωματίων, στην Ορά της Επαρχίας Λάρνακας πωλείται για €25.000. Το σπίτι είναι χτισμένο (1977) σε οικόπεδο με συνολική έκταση 245 τ.μ. και είναι κενό.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια