Τα ακριβότερα εμπορικά ακίνητα REMU, Altamira και APS

Μάριος Ιωάννου  24/08/2020 06:39
Τα ακριβότερα εμπορικά ακίνητα REMU, Altamira και APS

Τα ακριβότερα εμπορικά ακίνητα REMU, Altamira και APS

Μάριος Ιωάννου  24/08/2020 06:39

.Εμπορικά κέντρα, καταστήματα, αποθήκες και βιομηχανικά ακίνητα συμπεριλαμβάνονται στα ακριβότερα εμπορικά ακίνητα που βρίσκονται στα χέρια των τραπεζών.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα δέκα ακριβότερα εμπορικά ακίνητα που πωλούνται μέσω της REMU, της Altamira και της APS.

Διευκρινίζεται ότι στη λίστα συγκαταλέγονται μόνο τα ακίνητα για τα οποία αναγράφεται τιμή πώλησης.

REMU

Shopping Mall Oρφανίδης στον Στρόβολο - €34.000.000
Το γνωστό τριώροφο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στα χέρια της REMU, της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου, έχει συνολική έκταση 59,437 τ.μ.

orfanidis

Το ακίνητο περιλαμβάνει συνολικά 1,126 θέσεις στάθμευσης, ανάμεσά τους 516 θέσεις στο υπόγειο και 610 στο ισόγειο.

orfanidis2

Διαθέτει επτά καταστήματα λιανικής, ενώ η πρόσβαση στο μεσοπάτωμα γίνεται μέσω της μονάδας σούπερ μάρκετ και αποτελείται από γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και αποδυτήρια υπαλλήλων.

orfanidis3

Ο πρώτος όροφος χωρίζεται σε δύο περιοχές με μια μεγάλη μονάδα σούπερ μάρκετ και μια περιοχή εμπορικού κέντρου που αποτελείται από καταστήματα και εστιατόρια.

Ledra Arcade στη Λευκωσία - €10.500.000
Το εμπορικό κέντρο στην οδό Λήδρας περιλαμβάνει έναν κοινό χώρο 450 τ.μ., κατάστημα 185 τ.μ. με μεσοπάτωμα (ημιώροφο) 63 τ.μ., κατάστημα 177 τ.μ. με μεσοπάτωμα 23 τ.μ., κατάστημα 312 τ.μ. με μεσοπάτωμα 145 τ.μ., κατάστημα 115 τ.μ., καθώς και κατάστημα 575 τ.μ. με μεσοπάτωμα 44 τ.μ.

lidras

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης τριών επιπέδων και 154 θέσεων καταλαμβάνει 4,500 τ.μ.

lidras2

 

lidras3

Το περιουσιακό στοιχείο επωφελείται επίσης από μια αχρησιμοποίητη πυκνότητα κτηρίου 2.500 τ.μ.

Βιομηχανική αποθήκη στο Δάλι - €8.835.000
Πρόκειται για αγροτεμάχιο που περιέχει τέσσερα κτίρια, στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, στην οδό Τεύκρου Ανθία, στο βόρειο όριό της, σε απόσταση 500 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού και 310 μέτρα ανατολικά της JCC.

daliapothiki

Το περιουσιακό στοιχείο αποτελείται από ένα κτήριο με χώρο γραφείων 2.200 τ.μ., αποθήκη 1.510 τ.μ., εργαστήριο 1.765 τ.μ. και καφετέρια εργαζομένων, καθώς και χώρο εκπαίδευσης 322 τ.μ. Η συνολική έκταση του ακινήτου είναι 52.560 τ.μ.
 

daliapothiki2

Η άμεση περιοχή του είναι μία από τις καλύτερες οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές στη Λευκωσία, όπου όπως και στην ευρύτερη περιοχή του περιουσιακού στοιχείου, παρατηρούνται μεγάλα αγροτεμάχια ανεπτυγμένων εκτάσεων.

Βιομηχανική αποθήκη στο Δάλι - €8.680.000
Πρόκειται για βιομηχανική αποθήκη στη βιομηχανική ζώνη Ιδαλίου.
 

daliapothiki6803

Το περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται στο νοτιοδυτικό όριο της Β1, ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της JCC και σε απόσταση 700 μέτρων ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.

 

daliapothiki6802

Το ακίνητο αποτελείται από έξι παρακείμενα οικόπεδα στα οποία υπάρχει ένα κτήριο αποθήκης με συνολική καλυμμένη έκταση περίπου 7.867 τ.μ. Το κτήριο αποτελείται από γραφεία με βοηθητικούς χώρους 1.623 τ.μ. και χώρο αποθήκης με ψύκτες 6.244 τ.μ.

daliapothiki8680

Το κτήριο είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ η αποθήκη διαθέτει εννέα ηλεκτρικές πόρτες / πλατφόρμες χειρισμού / φόρτωσης και 28 θέσεις στάθμευσης.

ALTAMIRA

Εμπορικό κτήριο και κενό οικόπεδο στο κέντρο της Λευκωσίας - €8.500.000
Τα ακίνητα προς πώληση είναι ένα εμπορικό κτήριο και ένα κενό οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στην Ενορία Τρυπιώτης, στον Δήμο Λευκωσίας.

altamiraemporikolefkosia
 

Τα ακίνητα αποτελούν μια ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μακαρίου, μια από τις πιο πολυσύχναστες οδούς της πρωτεύουσας.

altamiraemporikolefkosia2

Στην άμεση περιοχή του ακινήτου υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων, όπως πολυκαταστήματα, τράπεζες, εστιατόρια, καφετέριες, καθώς και πολυκατοικίες διαμερισμάτων και γραφείων.

 

altamiraemporikolefkosia3

Πρόκειται για ένα εξαώροφο κτήριο, το οποίο ανεγέρθηκε πριν 30 χρόνια περίπου. Το κενό οικόπεδο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης του κτηρίου.

altamiraemporikolefkosia4

Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 200 μέτρα βορειοανατολικά από τη συμβολή των Λεωφόρων Μακαρίου & Ευαγόρου και περί τα 200 μέτρα βορειοδυτικά από τη συμβολή των Λεωφόρων Μακαρίου & Στασάνδρου.

 

altamiraemporikolefkosia5

Το κτήριο διαθέτει εμβαδόν κλειστού χώρου περί τα 3,400 τ.μ.  και αποτελείται από 14 καταστήματα στο ισόγειο και 12 γραφεία στους έξι κάθετους ορόφους, ενώ μέρος των καταστημάτων και των γραφείων ενοικιάζονται.

Το ακίνητο έχει την δυνατότητα για επιπλέον ανάπτυξη, τόσο σε οικιστικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο.

Κτηριακό συγκρότημα στην Αραδίππου - €5.500.000
Πρόκειται για συγκρότημα κτηρίων, το οποίο αποτελείται από τέσσερα κτήρια. Βρίσκεται σε απόσταση περί το 1 χλμ βορειοδυτικά του Σταδίου ΓΣΖ και περί τα 280 μέτρα νότια της υπεραγοράς LIDL.

aradippou

Είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λάρνακας.

 

aradippou2

Το συγκρότημά αποτελείται από δύο εμπορικής χρήσης και δύο οικιστικής χρήσης κτήρια.

aradippou3
aradippou4

Τα δύο κτήρια εμπορικής χρήσης αποτελούνται από ισόγειο, μεσοπάτωμα, δύο ορόφους και υπόγειο, ενώ τα δύο κτήρια οικιστικής χρήσης αποτελούνται από ισόγειο χώρο στάθμευσης και τρεις ορόφους διαμερισμάτων.  
aradippou5

 

aradippou6

 

aradippou7

Τα κτήρια ενοικιάζονται και αποτελούν καλή επιλογή για επένδυση, ενώ πωλούνται ως ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα.

aradippou8

Σύγχρονες αποθήκες στον Ύψωνα, Λεμεσό - €3.900.000
Βιομηχανική αποθήκη εντός της βιομηχανικής περιοχής του Αγίου Συλά του Δήμου Ύψωνα.

ypsonas


Το τεμάχιο βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της βιομηχανικής περιοχής, 700 μέτρα βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο. Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις.

ypsonas2

 

Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού. 

 

ypsonas3

Πρόκειται για μια σύγχρονη αποθήκη, η οποία έχει κατασκευαστεί το 2012 και είναι διαχωρισμένη σε 16 επιμέρους αποθήκες, η κάθε μία με δική της είσοδο και ράμπα.

 

ypsonas4

 

Περιλαμβάνει ολικό εμβαδό ισογείου 5,448 τ.μ. (περίπου) και 1,072 τ.μ. (περίπου) μεσοπάτωμα.

 

ypsonas5

Διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και έχει ανεγερθεί με πολύ καλής ποιότητας υλικά κατασκευής.

 

ypsonas6

Σημειώνεται ότι 13 από τις 16 αποθήκες είναι ενοικιασμένες με καλό ποσοστό απόδοσης.

ypsonas7

Εμπίπτει εντός τριών πολεοδομικών ζωνών με το μεγαλύτερο μέρος να είναι βιομηχανικό (60%), 34% οικιστικό ενώ το υπόλοιπο 6% εμπίπτει σε ζώνη προστασίας.

APS

Κτήρια μεικτής ανάπτυξης στον Στρόβολο, Λευκωσία - €4.055.000
Τα κτήρια βρίσκονται στον Στρόβολο σε καλυμμένη έκταση 2,492 τ.μ. και συνολική γη 2,236 τ.μ.

strovolosmix

Επί του ακινήτου έχουν ανεγερθεί δύο πολυώροφες οικοδομές, μία στο βόρειο τμήμα και μία στο νότιο.

strovolosmix2

Η οικοδομή στο βόρειο τμήμα είναι τετραώροφο κτήριο με εμβαδό εσωτερικών καλυμμένων χώρων 924 τ.μ., εμβαδό καλυμμένων βεραντών 648 τ.μ. και εμβαδό ακάλυπτων βεραντών 133,75 τ.μ.

 

strovolosmix3
strovolosmix4

Η οικοδομή στο νότιο τμήμα είναι εξαώροφο κτηριακό συγκρότημα, το οποίο λειτουργεί ως σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με εμβαδό εσωτερικών καλυμμένων χώρων 1,568 τ.μ., εμβαδό υπογείου 896 τ.μ., εμβαδό υπόστεγου 392 τ.μ. και εμβαδό ακάλυπτων βεραντών 43 τ.μ.

Πενταώοροφο κτήριο στον Στρόβολο, Λευκωσία - €3.195.000
Τα δύο συνεχόμενα οικόπεδα 561 τ.μ. και 559 τ.μ. αποτελούν μία ενιαία ιδιοκτησιακή μονάδα ολικού εμβαδού γης 1,120 τ.μ. επί της οποίας έχει ανεγερθεί πενταώροφη οικοδομή με δύο υπόγεια, αποτελούμενη από πυλωτή στο ισόγειο, διοικητικούς χώρους και αίθουσες διδασκαλίας στον πρώτο και δεύτερο όροφο και δύο διαμερίσματα στον τρίτο και τέταρτο όροφο.

strovolospentaorofo

Το συνολικό εμβαδό της οικοδομής ανέρχεται στα 3,887 τ.μ.

Χωράφι με κτήρια και αποθήκες στο Καϊμακλί, Λευκωσία - €2.108.050
Πρόκειται για χωράφι 7,358 τ.μ. στο Καϊμακλί.

kaimaklixorafi
kaimaklixorafi2

Εντός του ακινήτου υπάρχουν κτήρια, επτά αποθήκες και χώροι παραγωγής συνολικού εμβαδού 4,500 τ.μ.

 

kaimaklixorafi3

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας