Limassol Del Mar: Έμπνευση και δημιουργία μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας

Σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και προκλήσεων, το εντυπωσιακό και πρωτοποριακό έργο Limassol Del Mar έχει αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς ακινήτων στην Κύπρο. Με πολλές διεθνείς διακρίσεις και βραβεία κύρους, το Limassol Del Mar ξεχωρίζει και για έναν ακόμα λόγο: την έμπνευση δημιουργίας και τη δύναμη ανάπτυξης της κοινοπραξίας που το υλοποίησε: οι όμιλοι Λεπτός και Δ. Ζαβός, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη ακινήτων στο νησί και παρουσία στο εξωτερικό, ένωσαν την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την πολυετή τους εμπειρία σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η κοινοπραξία των δύο ομίλων, μετουσιώνει σε πράξη το όραμα, το μεράκι και την προσήλωση στην ποιότητα της διοίκησης και των στελεχών των δύο ομίλων. Κοινός στόχος είναι να  δημιουργηθεί ένα αναπτυξιακό έργο με προδιαγραφές που ξεπερνούν τα όρια της Κύπρου και θέτουν νέα διεθνή πρότυπα.

Ο Όμιλος Λεπτός, με αφετηρία το 1960, χαράζει νέους δρόμους αριστείας και ποιότητας στον τομέα ανάπτυξης γης και κατασκευών, σε Κύπρο και Ελλάδα. Εφαρμόζοντας μία μεθοδική στρατηγική εξωστρέφειας, ο Όμιλος  έχει γραφεία στις ακόλουθες πόλεις: Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία, Αθήνα, Χανιά, Λονδίνο, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Κίεβο, Πεκίνο, Αμαν, Ho Chi Minh, Κάιρο, Σανγκάη, Guangzhou και στο Ντουμπάι. Το δίκτυο συνεργασιών του Ομίλου πρακτικά εκτείνεται σε όλο τον κόσμο.

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός αποτελεί μια από τις ηγετικές εταιρείες ανάπτυξης γης και οικοδομών στην Κύπρο. Με περισσότερα από 150 έργα στο ενεργητικό του, ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1980 και φημίζεται για την ανάπτυξη εμβληματικών οικιστικών μονάδων και εμπορικών έργων που ξεχωρίζουν, σε προνομιακές τοποθεσίες στην Κύπρο. Σήμερα, ο Όμιλος λειτουργεί γραφεία στη Λεμεσό, στο Λονδίνο, στο Αμάν, στο Κάιρο και στη Μόσχα, ενώ διατηρεί συνεργασίες σε όλη την υφήλιο.

Το Limassol Del Mar, ίσως το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο διεθνούς απήχησης στην Κύπρο, έχει δημιουργήσει ισχυρή δυναμική στους δυνητικούς αγοραστές ακινήτων καθώς, μέχρι στιγμής, έχει πωληθεί πέραν του 80% των διαμερισμάτων. Το συνολικό οικοδόμημα καλύπτει 40,000τ.μ. με δύο πύργους 17 και 27 ορόφων και εμπορική ανάπτυξη στο ισόγειο που θα φιλοξενεί την ελίτ των χώρων εστίασης και των επώνυμων εμπορικών καταστημάτων μόδας. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου ανέλαβαν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι αρχιτέκτονες Benoy, σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο UDS, ενώ ο ιταλικός κολοσσός εσωτερικής διακόσμησης Gianfranco Ferré Home, σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με την Κύπρο και το Limassol Del Mar, ανέλαβε να επιπλώσει με exclusive κομμάτια σχεδιασμένα αποκλειστικά για το έργο - τοπόσημο της Λεμεσού, τόσο τους κοινόχρηστους χώρους, όσο και την ξεχωριστή σειρά των πολυτελέστατων διαμερισμάτων 'The Signature Collection'. Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν το πολυτελέστατο κυρίως lobby του οικοδομήματος που αποτελεί την πρώτη εντύπωση για τους ένοικους αλλά και επισκέπτες, το privé εστιατόριο για αποκλειστική χρήση από τους ενοίκους και τους καλεσμένους τους, το σαλόνι που προσφέρεται για πλήρη χαλάρωση αλλά και η ηλιόλουστη βεράντα με απρόσκοπτη θέα στο παραλιακό μέτωπο, οι εξωτερικοί χώροι, οι εσωτερική και εξωτερική πισίνα και σάουνα. Οι κοινόχρηστοι χώροι επίσης περιλαμβάνουν σπα και γυμναστήριο για την προσωπική ευεξία των ενοίκων του Limassol Del Mar.

Ένα έργο σύμβολο για τη Λεμεσό και την Κύπρο, το Limassol Del Mar, θεμελιώθηκε στο όραμα των εμπνευστών του και υλοποιείται με τη δύναμη της συνεργασίας δύο κορυφαίων κατασκευαστικών ομίλων του τόπου. Για να προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο υπηρεσιών και ποιότητας ζωής.

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά