Altamira: Τέσσερα τεμάχια γης κατάλληλα για μεγάλες αναπτύξεις σε τιμές ευκαιρίας

Μέχρι την Τρίτη, 25 Αυγούστου, θα δέχεται προσφορές η Altamira Real Estate για τέσσερα μεγάλα τεμάχια γης που βρίσκονται σε Πρωταρά, Τάλα, Παρεκκλησιά και Κάτω Δευτερά.  

Τα εν λόγω τεμάχια, που διατίθενται προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, συγκεντρώνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες. Η εταιρεία παρουσιάζει τα τεμάχια ως κατάλληλα για την υλοποίηση μεγάλων ιδιωτικών έργων, οικιστικού, τουριστικού και εμπορικού χαρακτήρα, ενώ προορίζονται κυρίως για επαγγελματίες ανάπτυξης γης, αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Καθώς βρίσκονται σε ιδιαίτερα δημοφιλείς και ανερχόμενες περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Λεμεσού, Πάφου και ελεύθερης Αμμοχώστου, τα τεμάχια, αποτελούν ιδανική επιλογή για επαγγελματίες ανάπτυξης γης που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε μεγάλα οικιστικά ή τουριστικά συγκροτήματα και εμπορικά έργα ή να προχωρήσουν σε διαχωρισμό οικοπέδων, εξασφαλίζοντας πολύ καλές αποδόσεις. Την ίδια ώρα, η μεγάλη έκταση των ακινήτων επιτρέπει την ανέγερση μικτών έργων τα οποία ελαχιστοποιούν το ρίσκο των επενδυτών.

Πρόκειται για τέσσερις εξαιρετικές ευκαιρίες, καθώς τα ακίνητα διατίθενται για υποβολή προσφορών σε αρκετά χαμηλές τιμές, δεδομένης της τοποθεσίας και της έκτασής τους, αλλά και της εγγύτητάς τους με αστικά κέντρα ή/και τουριστικά θέρετρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του InBusinessNews, τα ακίνητα διατίθενται σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την εκτιμώμενη αγοραία τους αξία.

Η Εταιρεία επίσης, επισημαίνει πως η προσφορά θα ισχύσει αποκλειστικά μέχρι την Τρίτη, 25 Αυγούστου, και δεν θα δοθεί οποιαδήποτε παράταση.

Φιλέτο γης, κατάλληλο για τουριστική ανάπτυξη στον Πρωταρά


Το πρώτο ακίνητο αφορά μεγάλης έκτασης τουριστικό τεμάχιο στον Πρωταρά, σε μια περιοχή όπου καταγράφεται έντονη οικοδομική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια. Διατίθεται προς πώληση στην επιφυλασσόμενη τιμή των €790.000.

Το ακίνητο συνολικής έκτασης 11.899τ.μ. εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη ΠΚ και εφάπτεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού. Επιπρόσθετα, βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα  από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Τριάδας, ενώ απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από τη θαλάσσια ακτή της περιοχής «Περνέρα». Η τοποθεσία και το μέγεθος του ακινήτου, το καθιστούν κατάλληλο για τη δημιουργία συγκροτήματος τουριστικών κατοικιών ή για ενιαία τουριστική ανάπτυξη, με υψηλές αποδόσεις. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως στην άμεση περιοχή του ακινήτου υπάρχει μεγάλος αριθμός ακινήτων παραθεριστικής και τουριστικής χρήσης, γεγονός που ενισχύει τον παραθεριστικό χαρακτήρα του τεμαχίου.

Άλλη μια σημαντική παράμετρος είναι ότι το χωράφι εφάπτεται επί δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, ενώ η πρόσοψή του διαθέτει πεζοδρόμιο.
 
Τεμάχιο με θέα στην ανερχόμενη τουριστική περιοχή της Τάλας



Σε μια ανερχόμενη τουριστική περιοχή  της επαρχίας Πάφου και συγκεκριμένα, στην κοινότητα της Τάλας, πωλείται μεγάλο οικιστικό χωράφι έκτασης  9.626 τ.μ., έναντι της επιφυλασσόμενης τιμής των €700.000. Το ακίνητο που εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη κατηγορίας Κα10, διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με ελαφριά κλίση, ενώ προσφέρει ανεμπόδιστη, πανοραμική θέα προς τη θάλασσα.
 
Το τεμάχιο ξεχωρίζει για τη γεωγραφική του θέση. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όμορφες παραλίες, σημεία ενδιαφέροντος όπως εκκλησίες, εντυπωσιακούς καταρράκτες, πάρκα και κήπους. Η  κοινότητα γνωρίζει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια, με αυξημένο αριθμό χώρων εστίασης και άλλων ανέσεων και υπηρεσιών, ενώ παράλληλα καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για μόνιμες και παραθεριστικές κατοικίες. Ως εκ τούτου το ακίνητο θεωρείται ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ανεγείρουν συγκρότημα πολυτελών επαύλεων για τουριστική ή οικιστική χρήση.
 
Ιδανικό για συγκρότημα κατοικιών το τεμάχιο στην Παρεκκλησιά
 


Άλλη μια ευκαιρία που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, αφορά  μεγάλο τεμάχιο στην κοινότητα της Παρρεκκλησιάς, που βρίσκεται σε μια πολύ ελκυστική περιοχή, μόλις 10 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού και λιγότερο από 5 χιλιόμετρα από την μαρίνα «St. Raphael».

Το εν λόγω ακίνητο, το οποίο πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €410.000, εκτείνεται σε μεγάλη έκταση (9.755 τ.μ.) εντός πολεοδομικής ζώνης Η5 και έχει ομαλή επίπεδη επιφάνεια, ενώ εφάπτεται του δρόμου Παρεκκλησιάς-Επταγώνιας με πρόσωπο 40 μέτρα. Το τεμάχιο είναι ιδανικό για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης που σκοπεύουν να ανεγείρουν συγκρότημα μόνιμων κατοικιών ή να προχωρήσουν με διαχωρισμό οικοπέδων.

Μεγάλο οικιστικό τεμάχιο σε ελκυστική περιοχή της Κάτω Δευτεράς
 

Τέλος, σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή της Κάτω Δευτεράς, πολύ κοντά στην Εκκλησία Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας, εντοπίζεται μεγάλο οικιστικό τεμάχιο, το οποίο διατίθεται προς πώληση στην επιφυλασσόμενη τιμή των €710.000.

Το τεμάχιο με έκταση 12.307 τ.μ., διαθέτει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ εμπίπτει στην πολεοδομική ζώνη Η2 και εφάπτεται σε εγγεγραμμένους ασφαλτοστρωμένους δρόμους στο βόρειο σύνορό του. Σημειώνεται πως η άμεση περιοχή του ακινήτου προσφέρει πληθώρα ανέσεων και υπηρεσιών, όπως, μεταξύ άλλων, σχολεία, καταστήματα και χώρους εστίασης. Παράλληλα, το τεμάχιο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και δήμους, καθώς και το κέντρο της Λευκωσίας. 

Η τοποθεσία αλλά και η έκταση του ακινήτου, το καθιστούν κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη, με εξαιρετικές αποδόσεις.

Υποβολή προσφορών μέχρι την Τρίτη 25 Αυγούστου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου 2020. Δεδομένου πως οι τιμές των τεμαχίων είναι επιφυλασσόμενες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορές αρχίζοντας από την αναγραφόμενη τιμή, ενώ το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Επισημαίνεται πως προσφορές που είναι χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών