Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Τα δέκα ακριβότερα σπίτια που πουλά η Τράπεζα Κύπρου (photos)

Μονοκατοικίες και πολυτελείς κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Κύπρου βρίσκονται ανάμεσα στα ακριβότερα σπίτια που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της REMU, της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τις δέκα ακριβότερες κατοικίες, με τιμές που αρχίζουν από €830.000 και φτάνουν μέχρι τα €5.130.000.

Μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο €5.130.000
Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία στον Στρόβολο, επί των οδών Ελικώνα, Λυκαβητού και Ερωτόκριτου, σε απόσταση 350 μέτρων βόρεια της λεωφόρου Λευκόθεου, 550 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Αρχαγγέλου Μιχαήλ και 250 μέτρα ανατολικά της οδού Ηλία Παπακυριακού.

 

Η μονοκατοικία έχει συνολική έκταση περίπου 380 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρία, κουζίνα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια.

 

 

Εξωτερικά του σπιτιού υπάρχει ακόμη και ένα μικρό βοηθητικό κτήριο.

 

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills, Πάφο - €1.226.000
Το ακίνητο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ευαγόρα Λανίτη, 1 χιλιόμετρο βορειοανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

 

 

Έχει συνολική έκταση 270 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας / καθιστικού και κουζίνα στο ισόγειο και πέντε υπνοδωμάτια (τρία εκ των οποίων με ιδιωτικό μπάνιο και δύο με κοινόχρηστο ντους), μια δευτερεύουσα κουζίνα και μια αποθήκη στο κάτω επίπεδο.

 

 

Διαθέτει ιδιωτική αυλή με ιδιωτική πισίνα και θέση στάθμευσης. 

 

Διευκρινίζεται ότι η κατοικία πωλείται μη επιπλωμένη.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει το Aphrodite Hills Resort που περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις, ξενοδοχεία, γήπεδα σπα και γκολφ.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Ανδρέα, Λευκωσία - €1.200.000
Το ακίνητο βρίσκεται 600 μέτρα βορειοδυτικά του Ανώτατου Δικαστηρίου.

 

Ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει εμβαδόν 287 τ.μ., ενώ αποτελείται από μια αίθουσα, ένα ενιαίο σαλόνι / τραπεζαρία και κουζίνα, μια τουαλέτα επισκεπτών, ένα καθιστικό και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο. 

 

Στη σοφίτα, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας εσωτερικής σκάλας, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο (το ένα με ντουλάπα). 

 

Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτική πισίνα και αυλή με χώρο μπάρμπεκιου.

Η άμεση περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις με μεγάλη προσβασιμότητα προς το κέντρο της Λευκωσίας.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Έγκωμη, Λευκωσία - €1.150.000
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Άδωνη Θεοχαρίδη και 200 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Ηρώων.

Έχει έκταση 432 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη, γραφείο και τουαλέτα επισκεπτών. 

 

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (master με ιδιωτικό μπάνιο και τζακούζι) και ένα μπάνιο.

 

Υπάρχει επίσης υπόγειο 111 τ.μ. που αποτελείται από δωμάτιο με ντους, χώρο πλυντηρίου και αποθήκες. Διπλά τζάμια, κεραμικά και παρκέ πλακάκια, σύστημα VRV, ενδοδαπέδια θέρμανση και σύστημα ασφαλείας είναι μερικές από τις υπηρεσίες.

 

Στο σπίτι υπάρχει ιδιωτική πισίνα, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, κήπος, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες.

Η άμεση περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις με μεγάλη προσβασιμότητα προς το κέντρο της Λευκωσίας.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Έγκωμη, Λευκωσία - €1.150.000
Η κατοικία βρίσκεται δίπλα στην οδό Ζωδιάς, 160 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Ηρώων και 750 μέτρα νοτιοδυτικά του Mall of Engomi.

 

Έχει εμβαδόν 345 τ.μ. και το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, τουαλέτα επισκεπτών, κουζίνα και καθιστικό.

 

 

 

Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο (το ένα με ντουλάπα και υδρομασάζ), μια μικρή κουζίνα και ένα δωμάτιο πλυντηρίων.

 

 

Το υπόγειο 149 τ.μ. είναι προσβάσιμο μέσω εσωτερικής και εξωτερικής σκάλας. Αποτελείται από ένα γραφείο, γυμναστήριο, ένα κελάρι, δύο αποθήκες, ένα μπάνιο, σάουνα με αποδυτήριο και ένα δωμάτιο πλυντηρίων. 

 

 

Η κατοικία διαθέτει διπλά τζάμια, πισίνα, τζάκι και κλιματισμό τύπου VRV, ενδοδαπέδια θέρμανση και κεντρικό σύστημα ασφαλείας.

Κατοικία επτά υπνοδωματίων στη Μουτταγιάκα, Λεμεσό - €1.100.000
Βρίσκεται στην οδό Μεσαριάς, 230 μέτρα δυτικά της οδού Δημοκρατίας και 650 μέτρα βόρεια της θάλασσας.

 

Το ακίνητο έχει έκταση 728 τ.μ. και αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο, σαλόνι, μπάνιο και πέντε υπνοδωμάτια (δύο εκ των οποίων είναι en-suite) στον πρώτο όροφο και τρεις θέσεις στάθμευσης, αποθήκη, κουζίνα , σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα δωμάτιο μηχανικής στο ημιυπόγειο. 

 

Σημειώνεται ότι οι ανακαινίσεις ξεκίνησαν πριν από δέκα χρόνια, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει πολυτελείς κατοικίες που απολαμβάνουν θέα στην περιοχή της Λεμεσού και στη θάλασσα. Η περιοχή επωφελείται επίσης από την εύκολη πρόσβαση προς τη θάλασσα και το κέντρο της πόλης.

Δύο σπίτια τριών υπνοδωματίων στην Αναβαργό, Πάφο - €882.500
Βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Έλληνα στα βορειοανατολικά της και στην οδό Κυριάκου Κατσαμπή στα νοτιοανατολικά της, σε απόσταση 1,5 χιλιόμετρο βορειοδυτικά του αυτοκινητόδρομου Πάφου - Λεμεσού και 3,5 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Πάφου.

 

Οι κατοικίες έχουν συνολική επιφάνεια 225 τ.μ. και 235 τ.μ., αντίστοιχα. Κάθε σπίτι αποτελείται από κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, τραπεζαρία, σαλόνι και τουαλέτα επισκεπτών, στο ισόγειο, ενώ τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων είναι en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα), δωμάτιο πλυντηρίων και μπάνιο βρίσκονται στον πρώτο όροφο.

Και τα δύο σπίτια διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση, καθώς και κεντρικό σύστημα κλιματισμού για το ισόγειο και χωριστές μονάδες στα υπνοδωμάτια. Υπάρχει επίσης ένα κοινό υπόγειο που αποτελείται από δύο στούντιο διαμερίσματα (περίπου 25 τ.μ. το καθένα), δύο αποθήκες (περίπου 27 τ.μ. το καθένα), δύο μηχανοστάσια (περίπου 20 τ.μ. το καθένα) και θέσεις στάθμευσης. Τα σπίτια χρειάζονται κάποιες μικρές εγκαταστάσεις για να ολοκληρωθούν.

Μερικώς ολοκληρωμένη παραθαλάσσια οικιστική ανάπτυξη τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Θεόδωρο, Λάρνακα - €858.000
Το συγκρότημα βρίσκεται στη λεωφόρο Ελλάδος, στα νότια σύνορα του δρόμου Μαζωτού - Ζυγίουυ. Βρίσκεται 2,75 χιλιόμετρα δυτικά του ξενοδοχείου Aldiana και 70 μέτρα βόρεια της θάλασσας.

Το Mediterranean Sun Complex αποτελείται από εννέα μονοκατοικίες. Τρία σπίτια είναι μερικώς χτισμένα εκ των οποίων δύο (Σπίτια με αριθμό 1 και 6) βρίσκονται στο στάδιο του σκελετού από μπετόν και εξωτερικούς τοίχους (ολοκλήρωση 30%) και το άλλο (Σπίτι 2) βρίσκεται στο στάδιο του σκελετού από μπετόν (ολοκλήρωση 25%). 

 

Διευκρινίζεται ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί κατασκευαστικές εργασίες για τα άλλα έξι σπίτια.

Κάθε σπίτι αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνας και έναν W.C. επισκεπτών στο ισόγειο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Κάθε σπίτι θα έχει τη δική του πισίνα και δύο καλυμμένες θέσεις στάθμευσης. Τέσσερα σπίτια (σπίτια 4, 5, 8 και 9) έχουν επίσης υπόγειο που αποτελείται από αποθήκη και W.C.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά, Λευκωσία - €850.000
Βρίσκεται δίπλα στην οδό Μεγάρων στο βόρειο όριό της, 60 μέτρα ανατολικά της λεωφόρου ΡΙΚ, περίπου 120 μέτρα νότια της λεωφόρου Κερύνειας και σε κοντινή απόσταση από την υπεραγορά ΜΕΤΡΟ.

Το ακίνητο έχει εμβαδόν 333 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / καθιστικού / τραπεζαρίας, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, πλυσταριό και ένα W.C. στο ισόγειο. 

 

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το master με μπάνιο / τζακούζι και ντουλάπα, και ένα δεύτερο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο), καθιστικό και οικογενειακό μπάνιο. 

 

Η σοφίτα 107 τ.μ. αποτελείται από σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης και κουζίνα, δύο επιπλέον δωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπόγειο 64 τ.μ. αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο, κουζίνα και μηχανοστάσιο. Επιπλέον, στο υπόγειο υπάρχει σκεπαστός χώρος στάθμευσης 153 τ.μ.

 

 

Το σπίτι διαθέτει ξύλινο παρκέ δάπεδο (εκτός από την κουζίνα, τα μπάνια και το δωμάτιο υπηρεσίας), διπλά τζάμια από αλουμίνιο με παντζούρια αλουμινίου στα υπνοδωμάτια, πάγκους από γρανίτη, κλιματιστικά, κεντρική θέρμανση, σύστημα συναγερμού και συσκευές κουζίνας.

Εξωτερικά, υπάρχει πισίνα, κιόσκι πισίνας με χώρο μπάρμπεκιου, μπαρ και αυλή. Μέρος των εξωτερικών τοίχων καλύπτεται από πέτρα.

Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσό - €830.000
Το ακίνητο βρίσκεται στη γωνία των οδών Μιχαήλ Σιαλού και Νικολάου Τοφάλη, 700 μέτρα νοτιοδυτικά του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, 1,6 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου του Αγίου Αθανασίου και 1,8 χιλιόμετρο βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.

Έχει εμβαδόν 250 τ.μ. και περιλαμβάνει σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών στο ισόγειο και τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με ιδιωτικό μπάνιο) και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. Υπάρχει επίσης υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μηχανοστάσιο δίπλα στον καλυμμένο χώρο στάθμευσης. 

Διαθέτει ακόμα ιδιωτική πισίνα, ενώ έχει κατασκευαστεί με υλικά καλής ποιότητας και έχει διπλά τζάμια, προβλέψεις για χωριστές μονάδες και κεντρική θέρμανση.

Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει οικιστικές αναπτύξεις με μεγάλη προσβασιμότητα λόγω της εγγύτητάς του στον αυτοκινητόδρομο.

Δειτε Επισης

Έρχεται επιπρόσθετο εξειδικευμένο προσωπικό από την Κίνα για το τερματικό-Σε τι ελπίζει ο Παπαναστασίου
Οι βέλτιστες τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν στο σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ
DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
Η αξία της δημόσιας διαβούλευσης για τον δημόσιο χώρο: Η περίπτωση της αναδιαμόρφωσης του Παττίχειου Πάρκου
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας