Cosmo Residences: Ένα εντυπωσιακό συγκρότημα διαμερισμάτων έτοιμο να παραδοθεί στους αγοραστές

Μόνο οι τελευταίες πινελιές απομένουν για την ολοκλήρωση του συγκροτήματος διαμερισμάτων Cosmo Residences στο Παραλίμνι, με τα έργα να προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και τις οικίες να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους ιδιοκτήτες τους.
 
Η εντυπωσιακή ανάπτυξη Cosmo Residences του Ομίλου Giovani, αποτελείται από 86 διαμερίσματα του ενός, των δύο και των τριών υπνοδωματίων και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα στην περιοχή. Τα μοντέρνα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλους εσωτερικούς χώρους, ευρύχωρα και άνετα μπαλκόνια, καθώς επίσης χώρους στάθμευσης.
 

Η ανάπτυξη στο σύνολό της, είναι χωρισμένη σε πέντε διαφορετικά μπλoκ διαμερισμάτων τα οποία διασυνδέονται μεταξύ τους, ενώ στο κέντρο βρίσκεται η κοινόχρηστη πισίνα, με τον χώρο να είναι «ντυμένος» από πελώρια φοινικόδεντρα και άνετες ξαπλώστρες που «ταξιδεύουν» τους ιδιοκτήτες σε ένα εξωτικό τοπίο. Επιπρόσθετα, το συγκρότημα διακρίνεται και για την ασφάλεια που παρέχει στους ιδιοκτήτες, καθώς η είσοδος στο σύμπλεγμα, αλλά και στην ιδιωτική πισίνα, γίνεται μέσω ελεγχόμενης θύρας ασφαλείας.
 
Πρόκειται για μία σύγχρονη κατασκευή νέας γενιάς, που αποτελεί ιδανική επιλογή, είτε για εξοχική, είτε για μόνιμη κατοικία.
 
Εξίσου σημαντική είναι και η γεωγραφική θέση του συμπλέγματος, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αστικό κέντρο του Παραλιμνίου, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, νυχτερινά κέντρα, υπεραγορές και εστιατόρια. Παράλληλα, απέχει μόλις επτά λεπτά από το τουριστικό κέντρο Περνέρα και δέκα λεπτά από το κέντρο του Πρωταρά. Μάλιστα, λόγω και της εύκολης πρόσβασης στις κύριες οδικές αρτηρίες της περιοχής, διασφαλίζεται η εύκολη μετάβαση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα διαμερίσματα έχουν ήδη βρει αγοραστές, με τον αριθμό των διαθέσιμων να είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cosmo Residences, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://info.giovani.com.cy/cosmo-residences/

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο