Νικολέττα Δημοσθένους: Η Οperation Μanager της DBSL στο τιμόνι πωλήσεων

Το 2014, σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης για τα κυπριακά δεδομένα, που κτύπησε τους πλείστους τομείς της οικονομίας, ανάμεσα στους οποίους και ο κατασκευαστικός, ιδρύθηκε ο όμιλος DBSL. Στο περιβάλλον αυτό, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Μάριος Θεοδώρου, κατάφερε όχι μόνο να δημιουργήσει την εταιρεία, αλλά και να την καθιερώσει ως ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Κύπρου.

Από το στάδιο του σχεδιασμού έως και την αποπεράτωση, η κατασκευή μιας κατοικίας αποτελεί μια σύνθετη και απαιτητική εργασία που αρχίζει με την πώληση, συνεχίζει με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, έπειτα την έκδοση της άδειας δόμησης και καταλήγει με την ολοκλήρωση του έργου. Η εταιρεία DBSL, με την ομάδα συμβούλων πωλήσεων, αρχιτεκτόνων και μηχανικών που εργοδοτεί, προσφέρει σύγχρονες και μοντέρνες επιλογές στους πελάτες της σε όλη την Κύπρο.

Υλοποίηση Επιχειρησιακού Οράματος
Η ομάδα της DBSL, η οποία στελεχώνει τον τμήμα πωλήσεων του ομίλου, αποτελείται από την Operation Manager Νικολέττα Δημοσθένους, τον Διευθυντή Πωλήσεων Αντρέα Ιωάννου και τους Σύμ­βουλους Πωλήσεων Άκη Παρασκευά, Γιώργο Στυλιανού, Ευάγγελο Τράντο και Αντρέα Πολυκάρπου. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι απλή και στηρίζεται στη συνεργασία και τη συναδελφικότητα, στοιχεία τα οποία αποτελούν τους πυλώνες της ανταγωνιστικότητας και της επιτυχίας του ομίλου. Κύριο μέλημα του τμήματος πωλήσεων της DBSL αποτελεί η ανοδική πορεία της εταιρείας και η υλοποίηση του επιχειρησιακού οράματός της.

Ένα ισχυρό σύνολο
Πρωταρχικό στόχο όλων αποτελεί η καλή λειτουργία και η αποδοτικότητα, αφού από το έμψυχο υλικό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η βιωσιμότητα της εταιρείας. «Έχουμε μάθει να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο, βασικό στοιχείο το οποίο φροντίζουμε να διαφυλάσσουμε συνεχώς, λειτουργώντας ως ένα ισχυρό ενιαίο σύνολο», τονίζει η ομάδα πωλήσεων της DBSL. Λόγω της φύσεως των εργασιών της εταιρείας, το τμήμα επιβάλλεται να συνεχίσει να ακολουθεί τις εξελίξεις στον συνεχώς μεταβαλλόμενο αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τομέα, πάντοτε σε πνεύμα δημιουργικότητας και ομαδικότητας, που αποτελούν δομικά συστατικά για το μέλλον του ομίλου.

Η γέφυρα που ενώνει
Το τμήμα πωλήσεων του ομίλου με ζήλο και αφοσίωση δραστηριοποιείται καθημερινά παγκυπρίως, αναλαμβάνοντας να προωθήσει την αρχιτεκτονική της εταιρείας, ερχόμενο σε επαφή με τους πελάτες και αξιολογώντας τις βασικές τους ανάγκες, ώστε να τους προσφερθεί ένα πακέτο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Το εν λόγω τμήμα αποτελεί τη γέφυρα που ενώνει την εταιρεία με τους πελάτες της και ο ρόλος του είναι να προωθεί τις υπηρεσίες που παρέχει, χτίζοντας και διατηρώντας παράλληλα μια υγιή και μακροχρόνια σχέση μαζί τους. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από το μάρκετινγκ και τις χορηγούμενες διαφημίσεις, η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από τους ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το βασικό ποσοστό των στόχων μας σε πωλήσεις και το οξυγόνο της επιχείρησης, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα.

Προτάσεις και Υπηρεσίες
Η εταιρεία DBSL Design Solutions LLC δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Αυτές αρχίζουν με τον απλό σχεδιασμό από ταλαντούχους αρχιτέκτονες και εμπλουτίζονται με διακοσμητικές προτάσεις από διακοσμητές που απαρτίζουν την ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα ενέταξε στο δυναμικό της λύσεις φωτισμού και με τη διαδικασία της φωτομέτρησης προτείνει τα κατάλληλα φωτιστικά για κάθε χώρο. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση υφιστάμενης κατοικίας προτείνονται λύσεις ανακαίνισης και επέκτασης.

Εναλλακτικές λύσεις
Πέρα απ’ αυτά, ο όμιλος, θέλοντας να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυνατότητες της εποχής, έχει «γεννήσει» μια νέα εταιρεία, την DBSL PreFabricated Houses, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα των προκατασκευασμένων κατοικιών. Χωρίς να υστερεί στην ποιότητα κατασκευής και παρέχοντας πλήρως όλες τις απαιτούμενες ενεργειακές ιδιότητες, δίνει την οικονομική ευκαιρία σε όλους τους νέους να αποκτήσουν τη δική τους στέγη.

Με άρτια ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, εντός του προβλεπόμενου προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος, η εταιρεία εξασφαλίζει τις βέλτιστες επιλογές, χρησιμοποιώντας τολμηρά αρχιτεκτονικά στοιχεία, πρωτοποριακά υλικά και νέες τεχνολογίες.

Είτε αυτό αφορά τον σχεδιασμό νέας κατοικίας είτε προσθήκη πάνω από υφιστάμενες οικοδομές, η σχεδιαστική προσέγγιση προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, δίνοντας έμφαση στην υψηλή αισθητική και την υποδειγματική λειτουργικότητα σε κάθε ιδιοκτησία, μετατρέποντας έτσι την απλή κατοικία σε ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης.

Δίπλα στον πελάτη
Η άμεση και συνεχής εξυπηρέτηση σε όλη τη διάρκεια του έργου, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή του, τόσο σε σχεδιαστικό επίπεδο, τρισδιάστατο σχεδιασμό, όσο και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν όλες τους τις επιλογές, αποτελούν τις κυριότερες απαιτήσεις των πελατών μας, που αδιάκοπα μπορούμε να παρέχουμε. Αριθμώντας σήμερα πέραν των 60 νέων και ταλαντούχων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και διακοσμητών, μπορεί να καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών πελατών της.

Με στόχο τον μοντέρνο σχεδιασμό τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και την ανώτατη ποιοτικά κατασκευή, παρέχει έξυπνες μεταλλικές κατοικίες, πλήρως αντισεισμικές, με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες ενεργειακής απόδοσης Α’.

Σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της σε σχέση με δάπεδα, κουζίνες, είδη υγιεινής, ξυλουργικά, ανοίγματα, κ.ά. Η χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας, πυρασφαλών και μονωτικών σε όλα τα επίπεδα της κατασκευής, αποτελεί βασική παράμετρο για την εταιρεία και το τελικό αποτέλεσμα με σεβασμό προς τους πελάτες της.

Σε ανοδική τροχιά
Από τη ίδρυσή της το 2014 η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλής αισθητικής και ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Αριθμεί σήμερα ένα σημαντικό αριθμό πελατών, συγκεκριμένα 268, και έχει να παρουσιάσει δεκάδες ολοκληρωμένα έργα σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας