Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Limassol Del Mar: Ένα έργο ορόσημο δίπλα στη θάλασσα

Καθώς η προσμονή για την ολοκλήρωση του ήδη πολυβραβευμένου έργου Limassol Del Mar κορυφώνεται με την πάροδο του χρόνου, το αναπτυξιακό αυτό αριστούργημα αναμένεται να ενθουσιάσει όχι μόνο για την απαράμιλλη ποιότητα και πολυτελή υπεροχή των διαμερισμάτων του αλλά και για τους κοινόχρηστους χώρους του, τις υπηρεσίες και τις προηγμένες του εγκαταστάσεις.

Η ταχύτατη ανάπτυξη του Limassol Del Mar έχει ήδη δημιουργήσει άμεσα και την ανάγκη διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων του έργου, γι’ αυτό και η εταιρεία προέβη πρόσφατα στην αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία που θα ενορχηστρώσει τις λειτουργίες των υπερπολυτελών κοινόχρηστων χώρων αλλά και τις προηγμένες υπηρεσίες concierge που αναμένεται να προσφέρει το έργο.

Η Cypeir Properties, η κοινοπραξία των Ομίλων Leptos και D.Zavos, ανακοίνωσε προ πολλού τη στενή συνεργασία της με βραβευμένους σχεδιαστές εσωτερικού χώρου προκειμένου να παραδώσει υπερπολυτελείς κοινόχρηστους χώρους συνολικής έκτασης χιλίων διακοσίων τετραγωνικών μέτρων (1200 τ.μ.) που ανήκουν στο αναπτυξιακό έργο. Όπως είναι γνωστό, το μεγαλεπήβολο έργο Limassol Del Mar θα προσφέρει σειρά υπερπολυτελών διαμερισμάτων ενώ το Le Plaza Del Mar θα φιλοξενεί την ελίτ των κορυφαίων επωνυμιών μόδας, διεθνών επώνυμων Οίκων και εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας 5 αστέρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σχεδιασμό όλων των κοινόχρηστων χώρων του έργου έχουν αναλάβει οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές ara Designs International, ενώ η γενική διακόσμηση των χώρων αυτών θα πλαισιώνεται από μοναδικά κομμάτια του πασίγνωστου Οίκου εσωτερικής διακόσμησης Gianfranco Ferre Home, γνωστός παγκοσμίως ως “αρχιτέκτονας της μόδας’’, σύμβολο του ιταλικού στυλ και ιδιοφυΐα των γεωμετρικών μοντέλων.

Με την είσοδο στο κυρίως lobby, στο σχεδιασμό του οποίου δίνεται έμφαση στο μάρμαρο, οι ένοικοι θα καλωσορίζονται από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό φιλοξενίας της 24ωρης υπηρεσίας υποδοχής, στις αρμοδιότητες του οποίου περιλαμβάνονται για παράδειγμα η διευθέτηση προσωπικών ταξιδιών, υπηρεσίες διαχείρισης των διαμερισμάτων και υπηρεσίες καθαριστηρίου. Χρησιμοποιώντας τον γυάλινο ανελκυστήρα προς τον 3ο όροφο, οι ένοικοι αποκτούν αποκλειστική πρόσβαση στο privé εστιατόριο όπου θα μπορούν να δειπνήσουν με θέα τη Μεσόγειο ή να χαλαρώσουν στο σαλόνι.

Οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στην ηλιόλουστη βεράντα που θα προσφέρει θέα προς το παραλιακό μέτωπο και στην εξωτερική πισίνα «infinity» ή να χρησιμοποιήσουν την εσωτερική πισίνα και τη σάουνα. Στο σπα, θα προσφέρεται, επίσης, ένας αριθμός διαφορετικών επιλογών προσωπικής  φροντίδας. Επιπλέον, για τους φανατικούς της ευεξίας, ένα γυμναστήριο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τους ένοικους.

Το έργο, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες Benoy, περιστοιχίζεται από αρμονικούς κήπους και περίτεχνα σχεδιασμένες πισίνες, συνθέτοντας μία ειδυλλιακή τοποθεσία εντός του αστικού ιστού, προσφέροντας ένα τέλειο συνδυασμό μεταξύ της γοητείας της παλιάς πόλης και ενός κοσμοπολίτικου τρόπου ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.limassoldelmar.com
 
 
 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024