Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών αποκτά η Πάφος

Στην υλοποίηση ενός ακόμη πρωτοποριακού έργου που αποσκοπεί στη γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση των πολιτών προχωρεί ο Δήμος Πάφου, με την αρωγή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
 
Το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνος Φαίδωνος υπέγραψε με τον Πρόεδρο ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη  μακρόχρονη συμφωνία ενοικίασης χώρου 250 τ.μ., στον Χώρο Στάθμευσης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» για την ανέγερση εκεί του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δημοτών, έναντι συμβολικού ποσού 200 ευρώ ετησίως.
 
Όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του Δ. Πάφου, στο πρωτοποριακό αυτό Κέντρο, οι πολίτες  θα μπορούν να διεκπεραιώνουν με εύκολο και γρήγορο τρόπο, χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα στάθμευσης και με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών, πλέον των 40 υποθέσεων, όπως εξόφληση λογαριασμών, πληρωμές φόρων, τελών και εξωδίκων, υγειονομικές βεβαιώσεις, παραλαβές πολεοδομικών αδειών, έκδοση και παραλαβή αδειών κατοχής σκύλου, άδειες ποτού και  ήχου, υποβολή ενστάσεων και παραπόνων, έκδοση και παραλαβή διαφόρων πιστοποιητικών και πολλές άλλες υποθέσεις. 


      
Εκτός από τους δημότες Πάφου, το Κέντρο θα εξυπηρετεί και τους κατοίκους των περιοχών που συμμετέχουν στο ΣΑΠΑ, αφού στο εν λόγω Κέντρο θα ενταχθούν για σκοπούς εξυπηρέτησης του κοινού και υπηρεσίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου. 

Από το Κέντρο θα μπορούν να εξυπηρετούνται επίσης και οι πολίτες των Τοπικών Αρχών που θα συνεννοηθούν με τον Δήμο Πάφου στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όταν αυτή ψηφιστεί. 

 


 
Η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου εξυπηρέτησης Δημοτών στον χώρο του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης», το οποίο διαθέτει πληθώρα θέσεων στάθμευσης όλες τις εργάσιμες ημέρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα συμβάλει καθοριστικά στην απάμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, καθώς και του συνωστισμού πολιτών στα Γραφεία του Δήμου Πάφου και του ΣΑΠΑ, ενώ η διεκπεραίωση των υποθέσεων θα γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τη χρήση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών.
 
Τα αρχιτεκτονικά σχέδια για τη ανέγερση του Κέντρου ήδη εκπονούνται και μαζί με την επιμέτρηση ποσοτήτων θα είναι έτοιμα εντός 10 ημερών, ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν εντός του Φθινοπώρου. 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»