Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: 3 μεγάλα τεμάχια γης σε Αραδίππου, Περβόλια και Ύψωνα

Προσφορές για τρία μεγάλης έκτασης τεμάχια γης, κατάλληλα για μεγάλες εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις, δέχεται η Altamira Real Estate. Τα ακίνητα που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες βδομάδες, βρίσκονται σε ιδιαίτερα περιζήτητες και ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές των επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού. Σημειώνεται πως σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα τεμάχια έχουν - από την προηγούμενη εβδομάδα - αναρτηθεί προς πώληση στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από την αγοραία τους αξία.
 
Ιδανικά για ανάπτυξη οικιστικών και τουριστικών συγκροτημάτων
Τα εν λόγω ακίνητα που βρίσκονται σε Περβόλια, Αραδίππου και Ύψωνα,  αποτελούν ιδανική επιλογή για επαγγελματίες ανάπτυξης γης και επενδυτές, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ανάπτυξη οικιστικών συγκροτημάτων σε δημοφιλείς οικιστικές ή τουριστικές περιοχές του νησιού ή να προχωρήσουν στον διαχωρισμό οικοπέδων, εξασφαλίζοντας πολύ καλές αποδόσεις.
 
Προοπτική μεγάλης επενδυτικής απόδοσης
Τα τεμάχια, τα οποία διατίθενται προς πώληση μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε σχέση με την έκτασή τους. Σημειώνεται πως η προσφορά θα ισχύσει αποκλειστικά μέχρι την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, καθώς μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων επενδυτών, έχει δοθεί παράταση μιας βδομάδας.

Δεδομένης της τοποθεσίας τους, η αξία των ακινήτων αναμένεται πως μακροπρόθεσμα θα σημειώσει αύξηση, επιτρέποντας στους επενδυτές να μεγιστοποιήσουν τις μελλοντικές τους αποδόσεις. Την ίδια ώρα, υπάρχει η δυνατότητα για τη δημιουργία μικτών αναπτύξεων στα συγκεκριμένα τεμάχια, γεγονός που ελαχιστοποιεί το ρίσκο για τον επενδυτή.
 
Τεμάχιο στα Περβόλια σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα
Στην επιφυλασσόμενη τιμή του €1.400.000, διατίθεται προς πώληση μεγάλο χωράφι έκτασης 25.461 τ.μ. στα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια δημοφιλή περιοχή της κοινότητας, μόλις λίγα μέτρα από την θάλασσα, με πρόσβαση στην κύρια παραλία του χωριού μέσω δημόσιου πεζόδρομου.
 

 
Κατάλληλο για ανέγερση τουριστικού συγκροτήματος
Εξαιτίας της μεγάλης έκτασής του, το ακίνητο είναι κατάλληλο για την ανέγερση τουριστικού συγκροτήματος ή διαχωρισμό οικοπέδων. Σημειώνεται δε, πως το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, πολύ κοντά από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, ενώ εφάπτεται στον παραλιακό δρόμο των Περβολιών ο οποίος αποτελεί τον σύνδεσμο της κοινότητας με το Μενεού και το Κίτι.
Η κοινότητα των Περβολιών  γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία  χρόνια ενώ διαθέτει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων. Η εγγύτητα του χωριού στην θάλασσα, η μοναδικότητα του τοπίου αλλά και ο πολιτιστικός του πλούτος, αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ντόπιους και ξένους τουρίστες που επιλέγουν να επιστρέφουν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους.
 
Χωράφι με επιφυλασσόμενη τιμή τις €740.000 στην Αραδίππου
Το δεύτερο ακίνητο που διατίθεται στο πλαίσιο της εκστρατείας αφορά χωράφι στην Αραδίππου με επιφυλασσόμενη τιμή τις €740.000. Το τεμάχιο, έκτασης 5.417 τ.μ., βρίσκεται 800 μέτρα από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και  επωφελείται από εύκολη πρόσβαση προς όλες τις επαρχίες του νησιού, ενώ βρίσκεται λιγότερο από 15 λεπτά μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Παράλληλα, το ακίνητο εφάπτεται στον υπεραστικό δρόμο που ενώνει την Αραδίππου με την Λάρνακα, ενώ βρίσκεται δίπλα από το κατάστημα αλουμινίων Muskita.

Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε δύο δρόμους με συνολικό πρόσωπο περί τα 91 μέτρα. Το εν λόγω ακίνητο είναι κατάλληλο για οικιστικές αλλά και εμπορικές αναπτύξεις καθώς εμπίπτει σε μικτή ζώνη (κατά 69% οικιστική και 31% εμπορική). Το γεγονός αυτό επιτρέπει στον επενδυτή να κατανείμει το ρίσκο της ανάπτυξης, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει εισόδημα από διάφορες πηγές, με την ανέγερση κτιρίου εμπορικής, οικιστικής ή μικτής χρήσης για σκοπούς πώλησης ή ενοικίασης.
 
 
Μοναδική ευκαιρία σε ανερχόμενη περιοχή στον Ύψωνα
Παράλληλα, στον Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσού, σε μια ανερχόμενη περιοχή με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, βρίσκεται ένα τεμάχιο μεικτής χρήσης με εμβαδόν 8.990 τ.μ., που επιτρέπει την ανέγερση οικιστικού ή εμπορικού έργου μεγάλης κλίμακας. Η επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου ανέρχεται στο €1.000.000, και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το υπό ανέγερση πολυθεματικό καζίνο-θέρετρο City of Dreams Mediterranean, το My Mall αλλά και το λιμάνι Λεμεσού. Επιπρόσθετα, το ακίνητο είναι πολύ κοντά από τον αυτοκινητόδρομο, ενώ εφάπτεται σε δρόμο που ενώνει τα δυτικά προάστια της Λεμεσού με το κέντρο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη περιοχή θα επωφεληθεί ιδιαίτερα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις που απεγκλωβίζουν τις αναπτύξεις εντός Βρετανικών Βάσεων. Σημειώνεται ότι ακίνητο διαθέτει μεγάλη πρόσοψη (150 μέτρα), ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτηρίου εμπορικής, μικτής ή οικιστικής χρήσης.
 
 
Υποβολή προσφορών μέχρι 21 Ιουλίου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 21 Ιουλίου 2020. Δεδομένου πως οι τιμές των τεμαχίων είναι επιφυλασσόμενες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορές αρχίζοντας από την αναγραφόμενη τιμή ενώ το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Επισημαίνεται πως προσφορές που είναι χαμηλότερες από την αναγραφόμενη τιμή δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.
 
 

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024