Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

GoDeals: Τιμές έκπληξη από την GoGordian με 33 ακίνητα από €15,000

Με τιμές έκπληξη σε 33 ακίνητα, η GoGordian καλεί το κοινό για Go.. Deals! H GoGordian προσφέρει τεμάχια προς πώληση σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές που ξεκινούν από €15,000.
.

Η εταιρεία προσφέρει ακίνητα προς πώληση σε όλες τις περιοχές του νησιού με την Πάφο να έχει την πρωτιά με 17 ακίνητα, ενώ ακολουθούν η Λευκωσία με 9, η Λεμεσός με 3, η Λάρνακα και η Αμμόχωστος με 2 αντίστοιχα.

Τα GoDeals της GoGordian αναμένεται να προσδώσουν άφθονες επιλογές στους ενδιαφερόμενους και ιδιαίτερα στα νεαρά ζευγάρια που ενέτειναν πρόσφατα τις προσπάθειές τους για αγορά γης για την ανέγερση της πρώτης τους κατοικίας. Αυτή η ανάγκη αναζωπυρώθηκε πρόσφατα μετά την ανακοίνωση της νέας δέσμης μέτρων της Κυβέρνησης που αφορά τη στήριξη της ιδιοκατοίκησης. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι προσφορές που επιλέγηκαν περιλαμβάνουν ως επί το πλείστων οικόπεδα και τεμάχια γης, ενώ στα GoDeals περιλαμβάνονται επίσης οικιστικά και εμπορικά ακίνητα.
 
Τα 17 GoDeals της GoGordian στην Πάφο βρίσκονται στις περιοχές Έμπα, Τάλα, Δήμο Πάφου, Πέγεια, Στρουμπί, Περιστερώνα, Τσάδα, Σκούλλοι, Πάνω Αρόδες, Πολέμι, Σουσκιού, Τρεμιθούσα και Πόλις Χρυσοχούς με το πιο φτηνό ακίνητο της περιοχής να είναι ένα τεμάχιο γης στην Τσάδα σε τιμή πώλησης €25,000. 

Στην Λευκωσία προσφέρονται συνολικά 9 ακίνητα, τα οποία βρίσκονται στις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμειας, Πέρα, Μάμμαρη, Μαλούντα, Αγ. Θεόδωρο Σολέας και Νήσου. Το πιο φτηνό οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Πέρα και πωλείται στα €15,000, ενώ το ακριβότερο οικόπεδο βρίσκεται στα δημοτικά όρια του Στροβόλου και πωλείται προς €200,000.

Στη Λεμεσό έχουν δοθεί προς πώληση συνολικά 3 ακίνητα που περιλαμβάνουν 2 τεμάχια γης στις περιοχές Άγ. Γεώργιος και Αγ. Αμβρόσιος αντίστοιχα, ενώ προσφέρεται επίσης ένα διπλό εμπορικό τεμάχιο γης στα δημοτικά όρια της Λεμεσού. Οι τιμές των ακινήτων αυτών κυμαίνονται από €50,000 μέχρι €621,000.

Στο χαρτοφυλάκιο της Λάρνακας εμπίπτουν συνολικά 2 τεμάχια γης, 1 στην περιοχή Τερσεφάνου και 1 στον Μαζωτό με τις τιμές να κυμαίνονται από €160,000 μέχρι €275,000.

Τέλος, στην περιοχή Αμμοχώστου προσφέρονται προς πώληση 2 ακίνητα, ένα τεμάχιο γης αξίας €170,000 στον Δήμο Δερύνειας και μια ημιτελής οικιστική ανάπτυξη στην περιοχή Αυγόρου που προσφέρεται στα €360,000.

Όλα τα GoDeals ακίνητα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της GoGordian στη διεύθυνση www.gogordian.com/lp/go-deals. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εν λόγω προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com

Δειτε Επισης

Παραδόθηκε νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Λάρνακα
SKY από την AΝΤΟNIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)