Τρ. Κύπρου: Ρίχνει νέα παρτίδα φθηνών ακινήτων στο παζάρι!

Τρ. Κύπρου: Ρίχνει νέα παρτίδα φθηνών ακινήτων στο παζάρι!

Τρ. Κύπρου: Ρίχνει νέα παρτίδα φθηνών ακινήτων στο παζάρι!

Η μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη απόπειρα της Τράπεζας Κύπρου, να διαθέσει 90 ακίνητα με έκπτωση μέχρι 30%, την οδηγεί στο να ετοιμάσει νέα παρτίδα ακινήτων για το μήνα Ιούλιο.

RELATED ARTICLES


Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το InBusinessNews, η Τράπεζα βλέποντας τη μεγάλη ζήτηση που προέκυψε για οικιστικά κυρίως ακίνητα, θα προσφέρει την ευκαιρία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου στους καταναλωτές να επιλέξουν οικιστικό ακίνητο από ένα νέο κατάλογο 50 οικιστικών ακινήτων (κυρίως διαμερισμάτων) σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.
 
Παράλληλα η Τράπεζα βλέποντας ότι υπάρχει και ενδιαφέρον για αγορά μικρών εμπορικών ακινήτων και κυρίως καταστημάτων θα προσφέρει την ευκαιρία και για αγορά διψήφιου αριθμού καταστημάτων που βρίσκονται επίσης σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Σύμφωνα με πηγές της Τράπεζας Κύπρου ο λόγος που το κάνουν είναι για να πωληθούν κάποια επιλεγμένα ακίνητα τα οποία βρίσκονται στην αγορά για πέραν των 12 μηνών και υπάρχει ανάγκη ρευστοποίησης τους.

Με βάση τη διαδικασία, αυτός που θα υποβάλει πρώτος προσφορά θα έχει υποχρέωση να εξοφλήσει το ακίνητο εντός 15 ημερών. Αν δεν ανταποκριθεί τότε η Τράπεζα θα αποταθεί στο δεύτερο προσφοροδότη.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας