Επανεκκίνηση εργασιών στα έργα της Cybarco (δείτε βίντεο)

Με γνώμονα την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού, η Cybarco Development Ltd, μέλος του Ομίλου Λανίτη, προχώρησε την περασμένη εβδομάδα στην επανέναρξη των κατασκευαστικών εργασιών των έργων της. Tηρώντας πιστά τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, οι εργασίες διεξάγονται βάσει του σχετικού διατάγματος της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και της επανεκκίνησης της οικονομίας.
 

Το Trilogy Limassol Seafront μπήκε και πάλι στην ενεργό δράση κατασκευής, με τo West Tower και το East Tower να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την επιφάνεια του εδάφους. Οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν επίσης ξεκινήσει στα έργα Aktea Residences 2, Akamas Bay Villas και στην τελευταία οικιστική φάση της Μαρίνας Λεμεσού, τα μοναδικά διαμερίσματα του Castle Residences μέσα στη θάλασσα. Κανονικά λειτουργούν επίσης και όλα τα γραφεία πωλήσεων της εταιρείας, τα οποία ξεκίνησαν ήδη να δέχονται πελάτες, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής που έχουν καθοριστεί.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Cybarco κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου σχολίασε σχετικά με την επανεκκίνηση, «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε πίσω στους χώρους εργασίας. Η ρητή τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής είναι αναγκαία για να ξεπεράσουμε όλες τις επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει η πανδημία. Το αρμόδιο τμήμα  Ασφάλειας και Υγείας της Εταιρείας μας, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα μέτρα στα εργοτάξιά μας και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε για την ολοκλήρωση των έργων μας. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: να διατηρήσουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων μας με σταθερότητα, συνέπεια και αξιοπιστία. Στη Cybarco Development είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση και πως η οικονομία θα επανέλθει σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς».
 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις