Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

GoGordian: Nέα οικιστικά οικόπεδα προς πώληση σε Λευκωσία και Λεμεσό

Με νέα οικιστικά οικόπεδα στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού αναβαθμίζει το χαρτοφυλάκιο της η GoGordian, διοχετεύοντας στην αγορά προς πώληση καινούρια ακίνητα τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από σχολεία, σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, σινεμά, νοσοκομεία και αθλητικά κέντρα.

Συγκεκριμένα, τα οικιστικά οικόπεδα στην επαρχία Λευκωσίας βρίσκονται σε προνομιακές περιοχές του Δήμου Στροβόλου, ενώ όλα περιβάλλονται από πάρκα, μεταξύ άλλων και του γνωστού γραμμικού πάρκου του Πεδιαίου. Τα εν λόγω οικόπεδα είναι διαθέσιμα σε τιμές που κυμαίνονται από €235,000 μέχρι €380,000.

Την ίδια στιγμή, τα οικιστικά οικόπεδα της επαρχίας Λεμεσού εμπίπτουν στα δημοτικά όρια των Δήμων Λεμεσού, Γερμασόγειας και κοινοτήτων Αγ. Τύχωνα και Παρεκκλησιάς. Στην Παρεκκλησιά εμπίπτουν συνολικά 6 οικόπεδα, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται μεταξύ €70,000 - €110,000. Τα οικόπεδα τοποθετούνται περίπου 1χλμ από το κέντρο της περιοχής, 2 χλμ από το κέντρο του Πύργου και 7 οδικά λεπτά μακριά από τη γνωστή μαρίνα St. Raphael.

Τα 2 οικιστικά οικόπεδα που φιλοξενούνται στον Αγ. Τύχωνα, οι τιμές των οποίων είναι €320,000 και €580,000 αντίστοιχα, βρίσκονται περίπου 1χλμ από το κέντρο της περιοχής και μακριά από τη φασαρία της πόλης, ενώ παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις αλλά και τον αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού.

Τα 4 οικιστικά οικόπεδα σε προνομιακή περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας παρέχουν εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τον αυτοκινητόδρομο. Οι τιμές των εν λόγω οικοπέδων κυμαίνονται από €170,000 μέχρι €750,000.

Ο Δήμος Λεμεσού, ενορία Αγίας Φυλάξεως, φιλοξενεί 6 οικιστικά οικόπεδα, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από €142,000 μέχρι €335,000. Τα οικόπεδα βρίσκονται 1χλ από τον δρόμο Λεμεσού-Παλώδιας και την προνομιακή περιοχή Λευκωθέα.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν προσφορές για τα οικόπεδα της επαρχίας Λευκωσίας και Λεμεσού στους υπερσυνδέσμους της ιστοσελίδας της GoGordian https://bit.ly/2RoklAC και https://bit.ly/2YeJnX3 αντίστοιχα.

Η GoGordian δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης ακινήτων και διαθέτει μια ευρεία γκάμα ακινήτων σε ελκυστικές τιμές σε όλη την Κύπρο.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.gogordian.com. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 7777 5656 ή μέσω email στη διεύθυνση enquiries@gordianholdings.com.

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024