3D Virtual Tour σε 9 οικιστικά ακίνητα της Altamira!

Εννέα πολυτελή οικιστικά ακίνητα με τιμές που αρχίζουν από τις €105.000 και φθάνουν μέχρι τις €820.000 με περιήγηση σε αυτά μέσω 3D Virtual Tour προσφέρει προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για 4 ακίνητα στην επαρχία Λευκωσίας, 2 στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας και 1 στην επαρχία Πάφου.

Αναλυτικά:
ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΩΡΟΦΗ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €820.000
 
Δείτε 3D Virtual Tour
Πολυτελής διώροφη έπαυλη  με δύο πισίνες (η μία εσωτερική) σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε πολύ μικρή απόσταση βόρεια του Κέντρου Υγείας Ιδαλίου και περί τα 430 μέτρα νοτιοδυτικά του Λυκείου Ιδαλίου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.

Πρόκειται για μια όμορφη και πολυτελή κατοικία η οποία ανεγέρθηκε το 2009 περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό.Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. Στο υπόγειο υπάρχει εσωτερική πισίνα, καθιστικό, 2 αποχωρητήρια, αποθήκη , σάουνα και χώρος στάθμευσης.

Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και βεράντες.Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 240 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 115 τ.μ (περίπου).  Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες.Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΡΕΤΙΡΕ ΕΓΚΩΜΗ €375.000
 

Δείτε 3D Virtual Tour
Άνετο πολυτελές ρετιρέ τριών υπνοδωματίων στην δημοφιλή τοποθεσία “Montparnasse” του Δήμου Έγκωμης της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 640 μέτρα δυτικά από το ξενοδοχείο Hilton Park Nicosia και περί τα 300 μέτρα νοτιοανατολικά του The Mall of Engomi. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία, καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Λευκωσίας. Γενικότερα πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία η παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της ελκυστικότητας και της προσβασιμότητας της. 
Το διαμέρισμα με αρ. θύρας 101 βρίσκεται επί της οδού Παρθενώνος  στον πρώτο όροφο μιας διώροφης οικοδομής. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και τρία en-suite υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικό χώρων ανέρχεται σε 121τ.μ., της σοφίτας σε 98τ.μ., των καλ.βεραντών σε 17τ.μ και των ακάλ.βεραντών σε 34τ.μ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε δύο χώρους στάθμευσης και σε αποθήκη στο υπόγειο. 

Το γεγονός ότι το διαμέρισμα διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς την γύρω περιοχή του προσδίδει υπεραξία. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ €320.000
 
Δείτε 3D Virtual Tour
Μεζονέτα προς πώληση  σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, σε απόσταση περί τα 665 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον, ο αυτοκινητόδρομος και το «Jumbo» βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.
Η μεζονέτα έχει ανεγερθεί πριν από 8 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο.

Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους.  Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ (περίπου) και της γης σε 230 τ.μ (περίπου). Η μεζονέτα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €290.000
Δείτε 3D Virtual Tour
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία του Δήμου Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας,  σε απόσταση περί τα 485 μέτρα ανατολικά του εργοστασίου της «Carlsberg». Είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λευκωσίας. Η άμεση περιοχή του ακινήτου παρουσιάζει αυξημένο οικοδομικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια με την ανέγερση κατοικιών και με διαχωρισμούς οικοπέδων.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1997 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και μικρή κουζίνα. Επιπλέον η κατοικία διαθέτει σοφίτα και υπόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 280 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 95 τ.μ (περίπου) και της σοφίτας σε 16 τ.μ (περίπου). Θεωρείται ως ιδανική επιλογή για οικογένειες.  Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΣΓΑΤΑ €250.000
Δείτε 3D Virtual Tour
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην Κοινότητα Ασγάτα στην Επαρχία Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 315 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από χωλ, καθιστικό, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα δύο με αποχωρητήριο/ντους και το ένα με μπάνιο/αποχωρητήριο. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει roof garden και πισίνα.
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 168 τ.μ (περίπου) και του roof garden σε 40 τ.μ (περίπου).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία απολαμβάνει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή. 
Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με καλή απόδοση. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΕΡΣΕΦΑΝΟΥ €250.000
 
Δείτε 3D Virtual Tour
Τo ακίνητο προς πώληση είναι μια διώροφη ανεξάρτητη κατοικία η οποία βρίσκεται στην Κοινότητα Τερσεφάνου της Επαρχίας Λάρνακας. Τοποθετείται σε κεντρική θέση εντός του αρχικού πυρήνα του χωριού περί τα 490 μέτρα δυτικά της εκκλησίας του Αγ. Νεκτάριου. Απολάμβανει πολύ καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες καθώς και στις γειτονικές κοινότητες. 
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το έτος 2004 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων και βεράντες ενώ στον όροφο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με το κυρίως να διαθέτει ιδιαίτερο δωμάτιο με τζακούζι/ αποχωρητήριο και γκαρνταρόμπα, πλυσταριό, το κυρίως δωμάτιο μπάνιου και βεράντες. Η κατοικία έχει συνολικό εμβαδό καλυμμένων χώρων περί τα 252τ.μ. πλέον 10τ.μ. καλυμμένες βεράντες και περί τα 30τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πλακόστρωτη αυλή, περιτοίχισμα, πέργολα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης περί τα 14τ.μ. 
Σημαντικό πλεονέκτημα του ακίνητου αποτελεί το γεγονός ότι εφάπτεται με πεζόδρομο κατά μήκος της ανατολικής του πλευράς με πρόσοψη περί τα 20 μέτρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες. 
Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση ή για αγορά με σκοπό την ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΥΨΩΝΑΣ €220.000
 
Δείτε 3D Virtual Tour
Διώροφη συνεχόμενη κατοικία σε καλή τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα, σε απόσταση περί τα 760 μέτρα βορειοδυτικά του Δημαρχείου Ύψωνα και περί τα 550 μέτρα νοτιοανατολικά του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Ύψωνα. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, την πόλη της Λεμεσού και σε όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2012 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο.  Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους)  και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 158 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 26 τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 37 τ.μ (περίπου).Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
 
ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΡΕΤΙΡΕ ΜΕ ROOF GARDEN ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ €215.000
 
Δείτε 3D Virtual Tour
Άνετο ρετιρέ τριών υπνοδωματίων στο Δήμο Αγίου Δομετίου, της Λευκωσίας. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας “4ROSES”, στην οδό Πεσιστράτου, 300 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Αγίου Παύλου.

Αποτελείται από ενιαία κουζίνα με καθιστικό χώρο και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως ensuite) και μπάνιο με αποχωρητήριο. Διαθέτει επίσης ''roof garden'', καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Η πολυκατοικία όπως και το διαμέρισμα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.Είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ενοικίαση με υψηλή απόδοση.
 
ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟ ΚΙΤΙ €105.000
 
Δείτε 3D Virtual Tour
Συνεχόμενη διώροφη μεζονέτα σε μια ελκυστική τοποθεσία στην Κοινότητα Κίτι, σε απόσταση περί τα 1.1 χλμ νότια του κέντρου της κοινότητας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων αφού σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα κπλ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες και δήμους, την θάλασσα και το αεροδρόμιο.
 
Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2010 περίπου και βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων με ντους στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 98 τ.μ (περίπου) και της γης σε 119 τ.μ (περίπου).
Δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο