497 διαμερίσματα στους πύργους του «LOEL HIGH RISE RESIDENTIAL»

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το μεγαλεπήβολο έργο «LOEL HIGH RISE RESIDENTIAL» της MELKOR HOLDINGS LTD στην περιοχή Τσιφλικούδια της Λεμεσού, που περιλαμβάνει την ανέγερση τριών πύργων, με 497 διαμερίσματα. 

Στόχος του έργου είναι να καλυφθούν οι οικιστικές ανάγκες του Δήμου Λεμεσού και να ενδυναμωθεί η περιοχή με νέους χώρους εκδηλώσεων και εκθέσεων που θα συνοδεύονται από οργανωμένους χώρους δημόσιου και ιδιωτικού πρασίνου, καθώς και από δημόσιο χώρο στάθμευσης.

Το έργο, που θα κατασκευαστεί στα τεμάχια που βρίσκεται το πρώην εργοστάσιο της Εταιρείας ΛΟΕΛ, αφορά την κατασκευή και λειτουργία τριών οικιστικών κτηρίων που αποτελούνται από διαμερίσματα, χώρους στάθμευσης (χώρους για ΑμΕΑ), κολυμβητικές δεξαμενές και γυμναστήριο σε κάθε κτήριο, εκθεσιακούς χώρους, χώρους εκδηλώσεων και κυλικεία. Επιπρόσθετα, θα κατασκευαστεί εξαώροφος δημόσιος χώρος στάθμευσης. Το συνολικό εμβαδόν των υπό μελέτη τεμαχίων είναι 32,271 m2.

Το εμβαδόν του έργου θα καλύπτει έκταση περίπου 8,150 m2 και ο δημόσιος χώρος στάθμευσης θα καλύπτει έκταση περίπου 4,300 m2.
 
 
Oι τρεις πύργοι
Το Tower A είναι 35 ορόφων και θα περιλαμβάνει 185 διαμερίσματα, κολυμβητικές δεξαμενές, γυμναστήριο, κοινόχρηστους χώρους και κυλικείο. Το Tower Β θα αποτελείται από 31 ορόφους και θα περιλαμβάνει 154 διαμερίσματα, κολυμβητική δεξαμενή κοινή με το Tower Α, γυμναστήριο και κοινόχρηστους χώρους. Το Tower C θα έχει 31 ορόφους και 158 διαμερίσματα, γυμναστήριο και κοινόχρηστους χώρους.

Ο υπόγειος χώρος θα είναι ενιαίος και για τα τρία κτήρια και θα περιλαμβάνει 384 χώρους στάθμευσης ενώ οι χώροι στάθμευσης της ανάπτυξης είναι συνολικά 575.
 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο