Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Τρ. Κύπρου: Διαμερίσματα από €48.500 (photos)

Τέσσερα οικιστικά ακίνητα, ανάμεσά τους τρία διαμερίσματα και μία κατοικία, βρίσκονται ανάμεσα στις νέες αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της REMU, της μονάδας διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου.

Οι τιμές για τα διαμερίσματα αρχίζουν από €48.500, ενώ η τιμή της οικίας ανέρχεται στα €850.000.

Δείτε πιο κάτω τα τέσσερα καινούργια οικιστικά ακίνητα:

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 41 τ.μ. στο Παραλίμνι €48.500
Το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου (Αρ. A12) βρίσκεται στον πρώτο όροφο του "Triumph Apts - Block A", στην περιοχή Κάππαρη, στο Παραλίμνι, επί της οδού Γιωρκή Παπαδοπούλου στο νότιο όριο. 

Βρίσκεται σε απόσταση 730 μέτρων δυτικά της παραλίας, σε απόσταση 1,4 χλμ. ανατολικά του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου και σε απόσταση 13 χλμ. βορειοανατολικά του Δ' δημοτικού σχολείου Παραλιμνίου.

 

 

Το διαμέρισμα έχει έκταση 41 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, μια καλυμμένη και μια ακάλυπτη βεράντα. 

 

 

Διαθέτει κεραμικό δάπεδο στο μπάνιο και κεραμίδια από αλουμίνιο, αλουμινένια παράθυρα με ξύλινα παντζούρια και split units κλιματισμού.

 

 

Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 57 τ.μ. στο Παραλίμνι - €58.500
Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων (Αρ. 001) βρίσκεται στον πρώτο όροφο του "Chara Cypria Block C" στο Παραλίμνι, επί της οδού Δράμας στα νοτιοανατολικά σύνορά της. 

Βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρα νοτιοδυτικά από την παραλία ΜΜΑΔ και περίπου 1 χλμ. βορειοδυτικά από τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Τριάδας.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε 57 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο καθιστικό / τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και μια σκεπαστή βεράντα.

 

Το διαμέρισμα έχει δάπεδο terrazzo (μωσαϊκό), εκτός από το μπάνιο (κεραμικό), παράθυρα με αλουμίνια και split units κλιματισμού. Διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων 76 τ.μ. στο Παραλίμνι - €96.000
Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων βρίσκεται στον πρώτο όροφο του "Antigoni Court" στο Παραλίμνι, στην οδό Πατρόκλου Κόκκινου, στο νότιο όριο. 

 

Βρίσκεται σε απόσταση 540 μέτρα βορειοδυτικά από το Α' Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου, σε απόσταση 240 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Απρίλιου και 470 μέτρα βόρεια της λίμνης Παραλιμνίου.

 

 

Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 76 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια (ένα en-suite), μπάνιο και σκεπαστή βεράντα. Διαθέτει κεραμικό δάπεδο, διπλά τζάμια με βινύλιο και πρόβλεψη για split units κλιματισμού. 

 

Έχει ακόμα το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

Οικία τεσσάρων υπνοδωματίων 333 τ.μ. στην Αγλαντζιά - €850.000
Η οικία τεσσάρων υπνοδωματίων βρίσκεται στην Αγλαντζιά, 60 μέτρα ανατολικά της λεωφόρου ΡΙΚ, σε απόσταση περίπου 120 μέτρα νότια της λεωφόρου Κερύνειας και σε κοντινή απόσταση από την Υπεραγορά Μετρό.

 

Έχει έκταση 333 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / καθιστικού / τραπεζαρίας, κουζίνα με τραπεζαρία, γραφείο, πλυσταριό και w.c. ξένων στο ισόγειο. 

 

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως υπνοδωμάτιο με μπάνιο / τζακούζι και ντουλάπα, και ένα δεύτερο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο), καθιστικό και ένα οικογενειακό μπάνιο. 

 



Η σοφίτα 107 τ.μ. αποτελείται από καθιστικό ενιαίας διαρρύθμισης και μια κουζίνα, δύο επιπλέον δωμάτια και ένα μπάνιο. Το υπόγειο 64 τ.μ. αποτελείται από δωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο, κουζίνα και μηχανικό χώρο. Επιπλέον, στο υπόγειο υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης 153 τ.μ.

 

Το σπίτι διαθέτει ξύλινα παρκέ δάπεδα (εκτός από την κουζίνα, τα μπάνια και το δωμάτιο υπηρεσίας), παράθυρα από αλουμίνιο με διπλά τζάμια στα υπνοδωμάτια, countertops από γρανίτη, split units κλιματισμού, κεντρική θέρμανση, συναγερμό και συσκευές κουζίνας.

 

 

Εξωτερικά του σπιτιού υπάρχει πισίνα, pool kiosk με χώρο μπάρμπεκιου, μπαρ και αυλή. Μέρος των εξωτερικών τοίχων καλύπτεται από πέτρα.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023