Άρχισαν ξανά τα έργα στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου

  20/02/2020 11:00
Άρχισαν ξανά τα έργα στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου

Άρχισαν ξανά τα έργα στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου

  20/02/2020 11:00
Επανάρχισαν στις 29 Ιανουαρίου οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, μετά τη διακοπή των έργων το προηγούμενο καλοκαίρι,  λόγω των καθυστερήσεων που είχαν σημειωθεί από πλευράς της εργοληπτικής εταιρείας που είχε αναλάβει αρχικά το συγκεκριμένο project.

RELATED ARTICLES

 
Σύμφωνα με καταχώρηση στον τύπο, η εκτέλεση του έργου έχει ανατεθεί πλέον στην εταιρεία Cyfield Construction LTD και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 17 μήνες.
 
Η ανάπλαση της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου αποτελεί ένα από τα βασικά έργα της στρατηγικής του Δήµου Λεμεσού για Βιώσιµη Αστική Ανάπτυξη. Το έργο κόστους πέραν των €5 εκατ., συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής ανάπτυξης της ΕΕ, εθνικούς πόρους  και το δημοτικό ταμείο.
 
Το project αφορά την αναβάθµιση οδικού δικτύου µήκους περίπου 1.800 µέτρων. Διαλαμβάνει δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ποδηλατόδρομο, πεζοδρόμια καθώς επίσης και χώρους πρασίνου, οδικό φωτισμό, υπογειοποίηση υπηρεσιών κοινής αφελείας, οδική σήμανση, σύστημα όμβριων υδάτων, χώρους στάθµευσης, διαβάσεις πεζών και αναβάθµιση κυκλοφοριακών κόµβων, αστικό εξοπλισµό, νέα πεζογέφυρα κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάπλαση της οδού Μισιαούλη και Καβάζογλου ξεκίνησε τον Δεκέµβριο του 2018, αλλά µετά από σηµαντικές καθυστερήσεις που σηµειώθηκαν από πλευράς της εργοληπτικής εταιρείας που ανέλαβε την εκτέλεση, το καλοκαίρι του 2019 ο Δήµος Λεµεσού προχώρησε σε συµφωνία διακοπής συµβολαίου µε την ολοκλήρωση της α’ φάσης και προκήρυξη νέων προσφορών για την ολοκλήρωση του έργου µέχρι τον Ιούνιο του 2021.
 
μισιαούλη και καβάζογλου
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας