Αltamira: 10+4 νέα σπίτια από €90.000 (photos)

Δεκατέσσερις νέες κατοικίες ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Την τιμητική της στη νέα παρτίδα κατοικιών έχει η επαρχία Λεμεσού με 6 σπίτια, ενώ ακολουθούν με 3 σπίτια η επαρχία Πάφου, με 2 σπίτια η επαρχία Λευκωσίας και το Παραλίμνι και με 1 σπίτι η επαρχία Λάρνακας.

Διαβάστε ακόμα: Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» σε αριθμούς

Οι τιμές των κατοικιών αρχίζουν από τις €90.000 για τη φθηνότερη και φθάνουν μέχρι τις €535.000 για την ακριβότερη.

Διαβάστε ακόμα: Holy Kicks: Η νέα επωνυμία καταστημάτων της Prive Sports

Διαβάστε ακόμα: Τρ. Κύπρου: Πωλεί παραδοσιακό ξενώνα στην Αράχοβα! (pics)
 
Αναλυτικά:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΥΨΩΝΑΣ €535.000
 
Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 320 μέτρα νοτιοανατολικά του Ιερού Ναού Αγίου Σάββα και περί τα 250 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.
Πρόκειται για μια πολυτελή και ευρύχωρη κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από 19 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό.  Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και πλυσταριό με ντους. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), καθιστικό, μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, κήπο, κιόσκι, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ψησταριά. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 340 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ και του χώρου στάθμευσης σε 34 τ.μ
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ €505.000
 
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και αμιγώς οικιστική περιοχή του Δήμου Αραδίππου στην επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά από τον Στάδιο Γ.Σ.Ζ. και περί τα 430 μέτρα νότια της Λεωφόρου Ελλάδος. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του Δήμου Αραδίππου και στην πόλη της Λάρνακας. Tο επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της  κατοικίας είναι ικανοποιητικό. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με τραπεζαρία/ καθιστικό, πλυσταριό, γραφείο με αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με δικό του αποχωρητήριο / ντους και το κυρίως με δικό του jacuzzi, αποχωρητήριο και γκαρνταρόμπα), jacuzzi με αποχωρητήριο και τρεις ακάλυπτες βεράντες. Η κατοικία διαθέτει επίσης σοφίτα ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης για 2 οχήματα, βοηθητική οικοδομή και πισίνα. Να σημειωθεί οτι εσωτερικά εξυπηρετείται ανελκυστήρα.Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315τ.μ. (περίπου)  πλέον 35τ.μ. η σοφίτα και του οικοπέδου σε 568τ.μ. H κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ €320.000
 
Μεζονέτα προς πώληση σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, σε απόσταση περί τα 665 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον, ο αυτοκινητόδρομος και το «Jumbo» βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.Η μεζονέτα έχει ανεγερθεί πριν από 8 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο. Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους.  Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ (περίπου) και της γης σε 230 τ.μ (περίπου).  Η μεζονέτα δεν διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΕΓΕΙΑ €320.000
 
Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας, σε απόσταση περί τα 1.4 χλμ βορειοανατολικά της όμορφης παραλίας του Κόλπου των Κοραλλίων και περί τα 990 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Γηπέδου. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου καθώς και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, η τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων και οι διάσημες Θαλασσινές Σπηλιές βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2008 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Συγκεκριμένα η κατοικία διαθέτει τραπεζαρία/καθιστικό/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, πλυσταριό/βοηθητική κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων και υπνοδωμάτιο με αποχωρητήριο/ντους στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (το ένα με αποχωρητήριο/ντους) και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, μεγάλη αυλή και ψησταριά. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 147 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 27 τ.μ, των ακάλυπτων βεραντών σε 103 τ.μ και του οικοπέδου σε 1750 τ.μ (περίπου). Σημαντικό πλεονέκτημα της κατοικίας αποτελεί το γεγονός ότι απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Επιπρόσθετα, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.  Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 
ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΕΡΑ ΟΡΕΙΝΗΣ €285.000

Δυο ημιτελείς διώροφες κατοικίες σε μια ήσυχη περιοχή στην κοινότητα Πέρα (Ορεινής) της επαρχίας Λευκωσία. Βρίσκονται στην βορειοανατολική περιφέρεια της κοινότητας και σε απόσταση περί τα 650 μέτρα ανατολικά του συνδετικού δρόμου Πέρα - Δευτέρας. Το κτήμα είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Οι 2 κατοικίες (βόρεια και νότια) είναι ανεξάρτητες και βρίσκονται στο στάδιο όπου έχει ολοκληρωθεί η τοιχοποιία/σοβατίσματα περί το 50% των εργασιών. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των δυο κατοικιών υπάρχει πισινά και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.  Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η βόρεια κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-τραπεζαρία, καθιστικό-τραπεζαρία-κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από αποχωρητήριο με μπάνιο, πλυσταριό και τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite και με γκαρνταρόμπα). Η σοφίτα αποτελείται από αποθηκευτικό χώρο ενώ το υπόγειο αποτελείται από 2 αποθήκες, πλυσταριό, αποχωρητήριο/ντους και 2 μηχανοστάσια. Επιπλέον, διαθέτει καλυμμένες βεράντες, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και πρόνοια για εγκατάσταση ανελκυστήρα. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 220τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 26τ.μ (περίπου), του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 35τ.μ (περίπου). Επιπλέον διαθέτει σοφίτα περί τα 40τ.μ. και υπόγειο περί τα 115τ.μ. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η νότια κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό - κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων με ντους και ένα υπνοδωμάτιο. Ο όροφος αποτελείται από αποχωρητήριο με μπάνιο, δυο υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 100τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 10τ.μ (περίπου) και του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 11τ.μ (περίπου). Το γεγονός ότι οι κατοικίες είναι ημιτελείς δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να διαλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙ ΛΕΜΕΣΟΣ €250.000

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία (1/2 μερίδιο) σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Σούνι-Ζανακιά της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 310 μέτρα βόρεια του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας και περί τα 360 μέτρα δυτικά ου Ιερού Ναού Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού. Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο νότιο τμήμα. Είναι ηλικίας 30 ετών περίπου και αποτελείται από σαλόνι/καθιστικό ως ενιαίος χώρος, κουζίνα τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο/ντους ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο μπάνιο.  Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 190 τ.μ , των καλυμμένων βεραντών σε 40 τ.μ και της γης σε 2344 τ.μ (περίπου).Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. 

 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ €220.000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, σε απόσταση περί τα 280 μέτρα νότια της παραλία Αγίας Τριάδος και περί τα 390 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως τράπεζες, εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής. H κατοικία είναι μέρος του συγκροτήματος «ASTIPALEA» δυναμικότητας 27 κατοικιών το οποίο ανεγέρθηκε πριν 14 χρόνια περίπου. Βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και το εμβαδόν της αυλής ανέρχεται σε 76 τ.μ. Στον όροφο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με αποχωρητήριο ντους. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν και να αποφέρουν καλό εισόδημα.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ €220.000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Πρωταρά, σε απόσταση περί τα 280 μέτρα νότια της παραλία Αγίας Τριάδος και περί τα 390 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο. Η κατοικία είναι ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως τράπεζες, εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Η κατοικία είναι μέρος του συγκροτήματος «ASTIPALEA» δυναμικότητας 27 κατοικιών το οποίο ανεγέρθηκε πριν 14 χρόνια περίπου. Βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και αυλή 99 τ.μ. Στον όροφο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με αποχωρητήριο ντους. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν και να αποφέρουν καλό εισόδημα.

 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΕΓΕΙΑ €210.000

Διώροφη κατοικία στον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου. Τοποθετείται περί τα 250 μέτρα νοτιοανατολικά από το Δημοτικό Σχολείο Πέγειας. Η κατοικία βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών και διαμερισμάτων με την ονομασία Desire Gardens. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης και εκτός από μεγάλους και άνετους χώρους, διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα και κήπο.Αποτελείται από καθιστικό και κουζίνα σε ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος αποτελείται από αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με αποχωρητήριο με ντους.Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το εμβαδόν του κλειστού χώρου της κατοικίας είναι 132 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών 17 τ.μ.. Πρόκειται για ένα μοναδικό ακίνητο κατάλληλο για ενοικίαση με υψηλή απόδοση ή και για ιδιοχρησία.

ΔΥΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΩΔΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ €195.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι δύο υπό ανέγερση κατοικίες στην Παλώδεια, της επαρχίας Λεμεσού, 900 μέτρα βορειοδυτικά από το κέντρο της κοινότητας και περί το 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά από το ''Μέλαθρον Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α''. Πρόκειται για μία οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις τόσο στο κέντρο της κοινότητας, όσο και στο κέντρο της επαρχίας Λεμεσού. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται αρκετές υπηρεσίες όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις. Οι δύο κατοικίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο κατασκευής τους, γεγονός που αφήνει το περιθώριο στον αγοραστή να διαμορφώσει την κατοικία του με βάση την αισθητική του. Η κατοικία η οποία βρίσκεται στα δυτικά έχει εμβαδόν σκελετού 128 τμ ενώ η κατοικία στα ανατολικά 73 τμ. Το εμβαδό της γης είναι 648 τ.μ.
 
ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ €185.000
 
Ημιτελής κατοικία σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, σε απόσταση περί τα 665 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου Λινόπετρας. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, σχολεία, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον, ο αυτοκινητόδρομος και το «Jumbo» βρίσκονται σε επίσης κοντινή απόσταση.Οι εργασίες ανέγερσης της κατοικίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αφού έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και μέρος του σκελετού.  Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η κατοικία θα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο θα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Στο υπόγειο θα διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας με αποχωρητήριο/ντους, πλυσταριό, γραφείο, δωμάτιο παιχνιδιών, μπάνιο  Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 300 τ.μ (περίπου) και της γης σε 366 τ.μ (περίπου). Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.

 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ €90.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ισόγεια κατοικία στο Δήμο Πέγειας, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή εντός του πυρήνα του Δήμου, 140 μέτρα ανατολικά από το Δημαρχείο Πέγειας και περί τα 60 μέτρα βόρεια από το Δημοτικό Σχολείο Πέγειας. Πρόκειται για το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και αφορά την κατοικία στο ισόγειο διώροφου κτιρίου. Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με αποχωρητήριο. Διαθέτει επίσης ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ημιυπόγειο καθώς και καλυμμένο βοηθητικό χώρο. εμβαδού 20.τ.μ. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται στα 100τ.μ. περίπου. Μεγάλο πλεονέκτημα της κατοικίας αποτελεί η θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή. Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για εκμετάλλευση (ενοικίαση) αλλά και ιδιοχρησία.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια