Altamira: 6 νέες κατοικίες από €140.000 (pics)

Έξι νέα σπίτια σε τέσσερις επαρχίες της Κύπρου  για όλα τα βαλάντια προσφέρει μέσω της ιστοσελίδα της στις νέες της αναρτήσεις η Altamira.
 
Πρόκειται για τρία σπίτια στην επαρχία Λάρνακας και για ένα σπίτι στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου, οι τιμές των οποίων αρχίζουν από τις €140.000. Αξίζει να σημειωθεί πως δύο εκ των έξι κατοικιών οι οποίες βρίσκονται στην πλατφόρμα της Altamira είναι ημιτελείς.

Αναλυτικά:
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ €535.000
 

Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 320 μέτρα νοτιοανατολικά του Ιερού Ναού Αγίου Σάββα και περί τα 250 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου. Το ακίνητο διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.
Πρόκειται για μια πολυτελή και ευρύχωρη κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από 19 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό.  Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων και πλυσταριό με ντους. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), καθιστικό, μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, κήπο, κιόσκι, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ψησταριά. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 340 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ και του χώρου στάθμευσης σε 34 τ.μ
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΔΑΣΟΥΠΟΛΗ €460.000


Διώροφη κατοικία με υπόγειο στην περιοχή Δασούπολη του Δήμου Στροβόλου, 600 μέτρα νότια της συμβολής των Λεωφόρων Αθαλάσσας και Ακροπόλεως. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, αμιγώς οικιστική γειτονιά με καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.
Η κατοικία έχει ανεγερθεί το 1995 περίπου. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και δεύτερο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο. Τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ενσωματωμένο αποχωρητήριο με μπάνιο, ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. Το υπόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή να διαμορφωθεί αναλόγως των αναγκών του αγοραστή.
Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία αλλά και για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση. Εμβαδό κατοικίας 391 τ.μ (συμπεριλαμβανομένων καλυμμένων βεραντών), υπόγειο 30 τ.μ και του οικοπέδου σε 410 τ.μ (περίπου).
 
ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΤΙ €205.000


Ημιτελής διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 200 μέτρα βόρεια του Γυμνασίου Κιτίου και περί τα 190 μέτρα νότια της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Απέχει μόλις 2 χλμ. από τις παραλίες της περιοχής, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο πιο εμπορικός δρόμος της περιοχής στον οποίο παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Επιπλέον διαθέτει καλή πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο και την πόλη της Λάρνακας.
Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο όπου υπολείπονται οι ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμοί, εγκατάσταση ειδών υγιεινής και άλλες εργασίες. Αποτελείται από κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 145 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ (περίπου). 
Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές την ευκαιρία να διαλέξουν τελειώματα της επιλογής τους.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ €180.000


Διώροφο κτήριο το οποίο εμπίπτει στο κέντρο της κοινότητας Ξυλοφάγου, στην επαρχία Λάρνακας. Το ακίνητο βρίσκεται περί τα 500 μέτρα βορειοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας και περί το 1.3χλμ. βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας.
Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται δρόμο τόσο στο νότιο όσο και στο βόρειο σύνορο του. Εντός του οικοπέδου έχει ανεγερθεί διώροφο κτήριο το οποίο αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο εργαστηρίου ενώ στον όροφο υπάρχει ανώγειο διαμέρισμα/ οροφοδιαμέρισμα.  Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με τζάκι, πλυσταριό, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες.
Το ισόγειο έχει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 200τ.μ. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 184τ.μ πλέον 35τ.μ καλυμμένες βεράντες. 


ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΩΜΟ €171.000


Ημιτελές διώροφο κτήριο στην κοινότητα Πωμός της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 275 μέτρα νοτιοανατολικά της θάλασσας και περί τα 620 μέτρα νοτιοδυτικά του Κοινοτικού Γηπέδου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και την θάλασσα.
Το κτήριο αποτελείται από ημιυπόγειο βοηθητικό χώρο και δύο άνω ορόφους. Σημειώνεται οι δύο άνω όροφοι αποτελούνται από δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων.  Στο κτήριο έχει ολοκληρωθεί το 60% των εργασιών και βρίσκεται στο στάδιο του σουβατίσματος. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 182 τ.μ (περίπου) και του ημιυπόγειου σε 78 τ.μ (περίπου).
Το γεγονός ότι το κτήριο είναι ημιτελές προσφέρει την δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει θέα προς την θάλασσα.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΛΕΥΚΑΡΑ €140.000


Παραδοσιακή διώροφη κατοικία στην γραφική περιοχή της κοινότητας Κάτω Λευκάρων, στην Επαρχία Λάρνακα. Βρίσκεται  σε απόσταση περί τα 140 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία της Παναγίας και μόλις 800 μέτρα νοτιοδυτικά από το κέντρο του Δήμου Πάνω Λευκάρων. Το ακίνητο εφάπτεται επί εγγεγραμμένου δρόμου επί του νοτιοδυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 3 μέτρα. Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1940 και έχει τύχει ανακαίνισης περί το 2007. Το ισόγειο αποτελείται από προθάλαμο, κουζίνα, σαλότραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και δωμάτιο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει πισίνα και χώρο ψησταριάς. Το εμβαδό των κλειστών χώρων ανέρχεται σε 124τμ περίπου, 14τμ καλυμμένες βεράντες και 13τμ βοηθητικών χώρων. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας