Στο “360” Nicosia το Luxury Lifestyle Award 2019

Δελτίο Τύπου  20/01/2020 11:00
Στο “360” Nicosia το Luxury Lifestyle Award 2019

Στο “360” Nicosia το Luxury Lifestyle Award 2019

Δελτίο Τύπου  20/01/2020 11:00
Με την ανώτατη διάκριση των παγκοσμίως φήμης αναγνωρισμένων βραβείων Luxury Lifestyle Award 2019 βραβεύτηκε πρόσφατα το κτίριο κόσμημα της πρωτεύουσας, “360” Nicosia.

RELATED ARTICLESΤα Luxury Lifestyle Awards είναι ένας παγκόσμιος, αναγνωρισμένος και καθιερωμένος θεσμός βράβευσης που αναδεικνύει τα καλύτερα brands στον κόσμο στις διάφορες κατηγορίες που διαγωνίζονται. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν την καλύτερη επιχείρηση ή/και brand σε κάθε κατηγορία, προσδίδοντας τους το ανώτερο κύρος και εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας που αντιπροσωπεύουν και της πρωτοποριακής αριστείας και καινοτομίας που διακρίνονται.
 
360vraveio2


Με έντεκα χρόνια ιστορίας, ο θεσμός σήμερα έχει εξετάσει πέραν των 10,000 προϊόντων και υπηρεσιών, μεταξύ άλλων brands  όπως Chanel, Ferrari, Tiffany & Co., Hilton, Cavalli Club και άλλα τόσα σε 400 κατηγορίες με τη συμμετοχή πέραν των 60 χωρών. Ομάδα από διακεκριμένους και καταξιωμένους κριτές επιλέγει, αναγνωρίζει, αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. 
360vraveio3


Μέσα από μια αυστηρή αξιολόγηση και διεξοδική έρευνα , το έργο του Ομίλου Cyfield, “360” Nicosia, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των Luxury Lifestyle Awards 2019. Το έργο είναι ο νικητής  στην κατηγορία του καλύτερου πολυτελή κτηρίου στην Κύπρο (The Best Luxury Real Estate in Cyprus). 
360vraveio4

Η κριτική Επιτροπή του θεσμού μετά από τα αποτελέσματα, επικοινώνησε με τον Όμιλο  διαβιβάζοντας του τα συγχαρητήρια της για την εξαιρετική διάκριση και αναγνώριση που έχει λάβει. Ευχήθηκε στη Διεύθυνση του Ομίλου κάθε επιτυχία για ακόμη καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. 
360vraveio5

Ο Όμιλος Cyfield περήφανος για την αναγνώριση που έλαβε, θα συνεχίζει να κατασκευάζει έργα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και να παρέχει διαχρονική αξιοπιστία στις κατασκευές του που έχουν ως γνώμονα την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών του.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας