Στο “360” Nicosia το Luxury Lifestyle Award 2019

Με την ανώτατη διάκριση των παγκοσμίως φήμης αναγνωρισμένων βραβείων Luxury Lifestyle Award 2019 βραβεύτηκε πρόσφατα το κτίριο κόσμημα της πρωτεύουσας, “360” Nicosia.

Τα Luxury Lifestyle Awards είναι ένας παγκόσμιος, αναγνωρισμένος και καθιερωμένος θεσμός βράβευσης που αναδεικνύει τα καλύτερα brands στον κόσμο στις διάφορες κατηγορίες που διαγωνίζονται. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν την καλύτερη επιχείρηση ή/και brand σε κάθε κατηγορία, προσδίδοντας τους το ανώτερο κύρος και εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας που αντιπροσωπεύουν και της πρωτοποριακής αριστείας και καινοτομίας που διακρίνονται.
 


Με έντεκα χρόνια ιστορίας, ο θεσμός σήμερα έχει εξετάσει πέραν των 10,000 προϊόντων και υπηρεσιών, μεταξύ άλλων brands  όπως Chanel, Ferrari, Tiffany & Co., Hilton, Cavalli Club και άλλα τόσα σε 400 κατηγορίες με τη συμμετοχή πέραν των 60 χωρών. Ομάδα από διακεκριμένους και καταξιωμένους κριτές επιλέγει, αναγνωρίζει, αξιολογεί και βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. 


Μέσα από μια αυστηρή αξιολόγηση και διεξοδική έρευνα , το έργο του Ομίλου Cyfield, “360” Nicosia, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των Luxury Lifestyle Awards 2019. Το έργο είναι ο νικητής  στην κατηγορία του καλύτερου πολυτελή κτηρίου στην Κύπρο (The Best Luxury Real Estate in Cyprus). 

Η κριτική Επιτροπή του θεσμού μετά από τα αποτελέσματα, επικοινώνησε με τον Όμιλο  διαβιβάζοντας του τα συγχαρητήρια της για την εξαιρετική διάκριση και αναγνώριση που έχει λάβει. Ευχήθηκε στη Διεύθυνση του Ομίλου κάθε επιτυχία για ακόμη καλύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Ο Όμιλος Cyfield περήφανος για την αναγνώριση που έλαβε, θα συνεχίζει να κατασκευάζει έργα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και να παρέχει διαχρονική αξιοπιστία στις κατασκευές του που έχουν ως γνώμονα την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Δειτε Επισης

Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS