BidX1: Παρτίδα 80+ ακινήτων στην δεύτερη e-δημοπρασία

Η BidX1 ανακοινώνει το λανσάρισμα του καταλόγου της για τη δεύτερη διαδικτυακή δημοπρασία της στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2020 μέσω της πρωτοποριακής της πλατφόρμας αγοραπωλησίας ακινήτων, η οποία προσφέρει διαφάνεια, αποδοτικότητα και προσβασιμότητα καθ’ όλη τη διαδικασία.
 
Μετά την επιτυχή έναρξη των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Κύπρου τον Οκτώβριο του 2019, η βραβευμένη διεθνής prop-tech εταιρεία BidX1 συνεχίζει τη δυναμική της πορεία, προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης ακινήτων διαδικτυακά, σε οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης, εύκολα, αποδοτικά και με ασφάλεια.
 

Ο Κρίτωνας Ονησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 στην Κύπρο δήλωσε: «Από τα αποτελέσματα της πρώτης μας δημοπρασίας, διαπιστώθηκε ότι στην Κύπρο υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα – επομένως σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε πωλητές και αγοραστές το 2020.»


Ο νέος κατάλογος που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus), περιλαμβάνει πάνω από 80 παρτίδες, ένα συνδυασμό οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, στη Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πρωταρά.
 
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το νέο μας κατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα ακινήτων, που επιλέχθηκαν από τους έμπειρους συμβούλους μας, και είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αγοραστών» συνέχισε ο κ. Ονησιφόρου.


Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/cyprus), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.
 
Για ακόμη μια φορά, η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο που αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων.


Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο παρακαλώ καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών