Η LEPTOS ESTATES έσπασε ξανά το φράγμα των 1000 εκθέσεων στο εξωτερικό

Μέσα στο 2019 και με ρεκόρ 1075 εκθέσεων η Leptos Estates κατάφερε για δεύτερη φορά αυτή τη δεκαετία να ξεπεράσει το φράγμα των 1000 εκθέσεων στο εξωτερικό (το 2011 συμμετείχε σε 1015 εκθέσεις). Αυτό το νέο ρεκόρ περιελάβανε εκθέσεις που οργάνωσε ή συμμετείχε η Leptos Estates, σε συνολικά 60 χώρες του εξωτερικού σε όλες τις ηπείρους.
 
Με την παρουσία και τη συμμετοχή της σε αυτές τις εκθέσεις, η εταιρεία κατάφερε να προωθήσει τις δραστηριότητές , τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μαζί με τις ομορφιές της Κύπρου και των Ελληνικών νησιών, της Κρήτης, της Πάρου και της Σαντορίνης. Οι εκθέσεις αυτές δίνουν τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, αγοραστών και επενδυτών να γνωρίσουν όχι μόνο την εταιρεία και το τι έχει να προσφέρει, αλλά και την όμορφη Κύπρο και την καταπληκτική Ελλάδα ειδικά για εκείνους που δεν είχαν την ευκαιρία να τις επισκεφτούν προηγουμένως.
 
Η Leptos Estates μέσα από αυτές τις εκθέσεις κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών μαζί με μια μοναδική πελατεία. Η εταιρεία έχει μια δυναμική στρατηγική και επιδιώκει να επικεντρωθεί σε χώρες που θα έχουν έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στο εξωτερικό όπως επίσης σε έργα υψηλής ποιότητας και κύρους, κυρίως σε παράλιες περιοχές.
 
Η Leptos Estates με 60 χρόνια εμπειρίας (1960 – 2020) διαθέτει ένα εξαιρετικά ποιοτικό χαρτοφυλάκιο, το οποίο αποτελείται από περισσότερα από 350 μοναδικά και πρωτοποριακά έργα με ευρύχωρα διαμερίσματα, κομψά αρχοντικά, πολυτελείς επαύλεις, και μοναδικά παραθαλάσσια ακίνητα, όλα σε όμορφες περιοχές και μοναδικές τοποθεσίες.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου