Altamira: Πωλεί δύο χωράφια με πρατήρια καυσίμων (pics)

Δύο χωράφια τα οποία προσφέρουν στον αγοραστή εξασφαλισμένο ενοίκιο με καλή απόδοση από πρατήρια πετρελαιοειδών ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira.
 
Τα χωράφια βρίσκονται στις κοινότητες Ξυλοφάγου και Κιτίου.

Αναλυτικά:

ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ €620,000
 


Χωράφι (μίσθωση) στην κοινότητα Ξυλοφάγου της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 900 μέτρα βορειοδυτικά του κέντρου της κοινότητας και περί τα 735 μέτρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας.
Διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Επιπλέον διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και στα γειτονικά χωριά και δήμους.
Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου στο βόρειο του σύνορο με πρόσωπο περί τα 42 μέτρα. Εντός του ακινήτου υπάρχει πρατήριο πετρελαιοειδών.Σημειώνεται ότι η μίσθωση αφορά την γη. 
Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του πρατηρίου είναι καλό και αποτελείται είσοδο και έξοδο, το κεντρικό κτήριο, δύο υπόστεγα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το κεντρικό κτήριο αποτελείται από κατάστημα με χώρο εξυπηρέτησης πελατών, ταμείο και αποχωρητήρια ανδρών και γυναικών. Το πρατήριο διαθέτει συνολικά οκτώ αντλίες και  πλυντήριο αυτοκινήτων.
Το ακίνητο ενοικιάζεται με καλή απόδοση και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επένδυση.
 
ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΚΙΤΙ €530,000


Χωράφι (μίσθωση) στην κοινότητα Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση βόρεια της βιοτεχνικής περιοχής Κιτίου και περί τα 1,6χλμ βόρεια από το κέντρο της κοινότητας. Διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως καταστήματα, τράπεζες, καφετέριες, υπεραγορές κλπ. Επιπλέον διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο καθώς και στα γειτονικά χωριά και δήμους.


Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ εφάπτεται του δρόμου Κίτι-Δρομολαξιά στο ανατολικό του σύνορο με πρόσωπο περί τα 110 μέτρα. Εντός του ακινήτου υπάρχει πρατήριο πετρελαιοειδών. Σημειώνεται ότι η μίσθωση αφορά την γη. 

 Το πρατήριο ανεγέρθηκε περί το 2012 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Τοποθετείται στο βορειοανατολικό τμήμα του τεμαχίου και αποτελείται από κτίριο γραφείου, 2 αποχωρητήρια (ανδρών και γυναικών), μικρή κουζίνα, πλυντήριο αυτοκινήτων  και στέγαστρο αντλιών. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μεγάλο μέρος του χωραφιού παραμένει αναξιοποίητο γεγονός που προσδίδει στον αγοραστή ένα ευρύ φάσμα εκμετάλλευσης. Το ακίνητο εμπίπτει εντός βιοτεχνικής ζώνης (Ε1) και γεωργικής ζώνης (Γ3). Σημειώνεται επίσης ότι το ακίνητο ενοικιάζεται με καλή απόδοση.
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.
 
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης