Ifigenia: Ιδανική λύση για διαμονή στο κέντρο της Λευκωσίας

Σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί, ο Όμιλος Cyfield παρέχει την ευκαιρία σε οικογένειες και νεαρά ζευγάρια να ζήσουν τον παλμό της πόλης, σε μια κατοικία στο κέντρο της Ακρόπολης.

Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων που ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield, με την ονομασία «Ifigenia», βρίσκεται στην  οδό Κίμωνος, περιοχή της Ακρόπολης, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας. Το έργο «Ifigenia» είναι μια πενταώροφη πολυκατοικία που διαθέτει συνολικά 10 διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων με άνετους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Πέραν από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις μοντέρνες γραμμές, το ιδιαίτερο αυτό κτίριο παρουσιάζει πολλές επιπλέον ανέσεις. Αρχικά, βρισκόμενο στο κέντρο της πρωτεύουσας, έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές της πόλης.


Επιπλέον, τα διαμερίσματα βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση από τα σχολεία, τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα, καθώς επίσης και από το πάρκο Aγίου Δημητρίου και το πάρκο Ακροπόλεως, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε οικογένειες με παιδιά να διασκεδάζουν οποιαδήποτε στιγμή.

Όλα τα διαμερίσματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα. Είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, φέρουν πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α’, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο άνεσης με χαμηλή κατανάλωση και δαπάνη.

Παραμένοντας διαχρονικά η αγορά κατοικίας ως η σημαντικότερη επένδυση για τον Κύπριο, η Cyfield προσφέρει τις πλέον ιδανικές αυτές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου