Διακρίσεις παγκόσμιου επιπέδου για τα έργα της Pafilia

Άλλα δύο βραβεία παγκόσμιας αναγνώρισης προσθέτει στο ενεργητικό της η Pafilia Property Developers, γεγονός που επιβεβαιώνει για ακόμη φορά την κατάταξη της εταιρείας στη διεθνή ελίτ του τομέα της ανάπτυξης ακινήτων.

Το πολυσύνθετο αναπτυξιακό έργο Minthis και το εντυπωσιακό σύμπλεγμα τεσσάρων οικιστικών κτηρίων ΝΕΟ, κατάφεραν να κεντρίσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, κερδίζοντας δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων 2019-2020» (European Property Awards 2019-2020), που πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Royal Lancaster, στο Λονδίνο. Με την κατάκτηση των δύο αυτών βραβείων, η Pafilia μετρά πλέον πέραν των 40 διακρίσεων, διεθνούς επιπέδου.

Συγκεκριμένα το θέρετρο Minthis απέσπασε, για τέταρτη χρονιά, την ανώτατη διάκριση “Best Leisure Development in Cyprus”, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ένα υπέροχο καταφύγιο απόδρασης από την καθημερινότητα αλλά και σημείο αναζωογόνησης και αναγέννησης, όσων το επιλέγουν. Υπενθυμίζεται ότι το 2018, πέραν του συγκεκριμένου βραβείου, το Minthis πέτυχε την ύψιστη αναγνώριση, κατακτώντας το βραβείο 5 αστέρων, “Best Leisure Development Europe” και τη διάκριση «Best Property Single Unit» για το σχεδιασμό της κατοικίας “Petra”. Η συνεχής αναγνώριση του Minthis σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται στο θέρετρο καθώς επίσης και την ποιοτική αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει τις πολυτελείς επαύλεις, τις βίλλες και τις σουίτες, που το πλαισιώνουν.

Υπέρτατη τιμή για την Pafilia αποτελεί και η κατάκτηση του βραβείου στη κατηγορία “Residential high-rise development Cyprus 2019-2020”, από το NEO. Το εντυπωσιακό σύμπλεγμα τεσσάρων κτηρίων το οποίο ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τον προηγμένο σχεδιασμό του, αποτελεί δημιούργημα παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτόνων και μηχανικών, συνδυάζει απόλυτα τις φιλοσοφίες ψηλό κτίριο και πολυτελής υπηρεσίες θερέτρου και δικαίως αναδεικνύει την πρωτοπορία της Pafilia στον τομέα των ακινήτων.

«Μόνο περηφάνια μας γεμίζει για πολλοστή φορά η διάκριση των έργων μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων, δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Pafilia, Michelle Parry. Τόσο το Minthis όσο και το NEO, είπε χαρακτηριστικά η κα. Parry, αποτελούν μοναδικά έργα, τα οποία μπορούν να ανταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαιώνοντας, από τη μια, τη δέσμευση της Pafilia να προσφέρει το καλύτερο σε θέματα, σχεδιασμού ποιότητας και εξυπηρέτησης, και ανεβάζοντας, από την άλλη, το επίπεδο της βιομηχανίας οικιστικής ανάπτυξης στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων αποτελούν μέρος των Διεθνών Βραβείων Ακινήτων, που είναι ο κορυφαίος θεσμός επιβράβευσης εταιρειών, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς ανάπτυξης γης στην Ευρώπη.
 

 

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης