Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Παραδόθηκαν έξι έργα το 2019 (βίντεο)

Δελτίο Τύπου  12/11/2019 11:51
Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Παραδόθηκαν έξι έργα το 2019 (βίντεο)

Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Παραδόθηκαν έξι έργα το 2019 (βίντεο)

Δελτίο Τύπου  12/11/2019 11:51

Ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης, με έδρα την Λάρνακα, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση και παράδοση ακόμη έξι έργων του, για το έτος 2019.

Μετά την παράδοση του πολυτελούς οικιστικού έργου του, RIA COURT 50 - FANEROMENI HILL δίπλα από το Παττίχειον Αμφιθέατρο και  της Αλυκής  Λάρνακας, ο Όμιλος παρέδωσε ακόμη πέντε οικιστικά έργα του.

Πρόκειται για τα RIA COURT 52&53 (περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή, Λάρνακα ) και τα RIA COURT 56 & 57 (δύο διαδοχικά έργα, πίσω από το PA College - περιοχή Φανερωμένης, Λάρνακα).

Επίσης ο Όμιλος ολοκλήρωσε και παρέδωσε τρεις ανεξάρτητες κατοικίες, τις “BLUE DIAMOND VILLAS”, του τουριστικού συγκροτήματος στην Πύλα , PYLA STAR VILLAS.

Όπως και τα άλλα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου έτσι και αυτά τα έργα, τα χαρακτηρίζει η αρτιότητα του σχεδιασμού, η πολυτέλεια και η ποιότητα στις κατασκευαστικές προδιαγραφές, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική φήμη και τον επαγγελματισμό του Ομίλου στον τομέα του.

 Ο Όμιλος σήμερα συνεχίζει με άλλες εννέα οικιστικές αναπτύξεις από τις οποίες επτά οικιστικά έργα (RIA COURT 59,60,61,62,63,69,70) σε προνομιούχες περιοχές της Λάρνακας (Αγίου Γεωργίου Μακρή και Νέου Νοσοκομείου) καθώς και δύο τουριστικά συγκροτήματα, στην τουριστική περιοχή Πύλας, τα PYLA STAR VILLAS (συγκρότημα 38 κατοικιών) και GOLDEN BAY VILLAS ( 7 κατοικίες απέναντι από το ξενοδοχείο Golden Bay, 300μ. από την θάλασσα).

Εν κατακλείδι ο Όμιλος ανακοινώνει ότι όλοι οι τίτλοι ιδιοκτησίας των έργων RIA COURT 1-49,51&54 έχουν εκδοθεί και παρακαλεί τους αγοραστές τους να επικοινωνήσουν με τα γραφεία για την επ’ ονόματι τους μεταβίβαση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας