Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Έπαυλη «Ανδρομέδα» νέα "Εκθεσιακή Έπαυλη" στο Leptos Coral Seas Villas

Η έπαυλη «Ανδρομέδα» ένα ολοκαίνουργιο εκθεσιακό ακίνητο είναι τώρα ανοικτό για επιθεώρηση από το κοινό και τους ενδιαφερόμενους πελάτες στο έργο της Leptos Estates, Coral Seas Villas. Το αναπτυξιακό αυτό συγκρότημα 63 πολυτελών κατοικιών βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία πάνω στο κύμα στην πανέμορφη περιοχή του γραφικού Κόλπου των Κοραλλίων ο οποίος προσελκύει τα τελευταία χρόνια πάρα πολλές διασημότητες.

Η Ζωή Χρυσάνθου, Marketing Administrator της εταιρείας, δήλωσε ότι οι σχεδιαστές εσωτερικού χώρου της έπαυλης επέλεξαν χρώματα που μπορούν να συμβάλουν στην προβολή του μεγέθους του χώρου, ενώ ταυτόχρονα την παρουσιάζουν πιο άνετη και συνάμα φιλόξενη. Όλοι οι χώροι έχουν υπέροχη και μοντέρνα διακόσμηση με διαφορετικά χρώματα, και αποχρώσεις της θάλασσας, του άμμου και του ουρανού, σε ένα σύγχρονο στυλ.

"Τα χρώματα των επίπλων και των υλικών είναι κάτι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα και κάνει τα δωμάτια να φαίνονται τεράστια. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι με γκρι χρώμα ώστε οι χώροι να φαίνονται άμεσα σύγχρονοι, διατηρώντας στις οροφές το φωτεινό λευκό, ακόμη και οι μικρές διαστάσεις φαίνονται μεγαλύτερες. Μια εξαιρετική σύνθεση σχεδιασμού και δημιουργικότητας έχει σαν αποτέλεσμα ένα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

Οι χώροι του καθιστικού και τραπεζαρίας έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα και ένα όμορφα διαμορφωμένο κήπο, όλα γύρω από την ιδιωτική πισίνα της έπαυλης απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα πρός την θάλασσα και τα γύρω ξενοδοχεία ", πρόσθεσε η κ. Χρυσάνθου.

Η έπαυλη «Ανδρομέδα» έλαβε τον περασμένο μήνα το πρώτο Βραβείο ως η έπαυλη με την καλύτερη εσωτερική διακόσμηση στην Ευρώπη για το 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες η αν επιθυμείτε να δείτε την νέα εκθεσιακή έπαυλη, επικοινωνήστε στο 800 07 07 ή στο email: info@leptosestates.com

Δειτε Επισης

Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης
To κορυφαίο παγκοσμίως project της Property Gallery στο MIPIM 2024