Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: 10+4 νέες κατοικίες από €95,000 (photos)

Δεκατέσσερις νέες κατοικίες ανάρτησε στην ιστοσελίδα της και διατίθενται προς πώληση η Altamira.
 
Πρόκειται για κατοικίες που βρίσκονται στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου οι τιμές των οποίων αρχίζουν από τις €95,000 και φθάνουν μέχρι τις €880,000.

Αναλυτικά:

ΕΠΑΥΛΗ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €880,000
 

Διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας, σε πολύ μικρή απόσταση βόρεια των Εξωτερικών Ιατρείων Ιδαλίου και περί τα 430 μέτρα νοτιοδυτικά του Λυκείου Ιδαλίου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.

Πρόκειται για μια όμορφη και πολυτελή κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από 10 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό. Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα.  Στο υπόγειο υπάρχει εσωτερική πισίνα, καθιστικό, 2 αποχωρητήρια, αποθήκη , σάουνα και χώρος στάθμευσης. Εξωτερικά διαθέτει 2 πισίνες, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ, του υπογείου σε 240 τ.μ και των καλυμμένων βεραντών σε 115 τ.μ.

Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΤΡΕΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ €862,000
 

Τρεις ανεξάρτητες διώροφες κατοικίες με πισίνα σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας, σε απόσταση περί τα 1.5 χλμ νοτιοδυτικά του Δημαρχείου Πέγειας και 1.1 χλμ. δυτικά του Δημοτικού Στάδιο Πέγειας. Είναι ιδανικά τοποθετημένες κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον κόλπο των Κοραλλίων και την πόλη της Πάφου.
Οι κατοικίες ανεγέρθηκαν πριν από περίπου 18 χρόνια και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το ότι εφάπτονται με χώρο πρασίνου. Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρουν εισόδημα.  

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑ €828,000
 

Τα ακίνητα προς πώληση είναι τέσσερις διώροφες κατοικίες σε μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή στην κοινότητα Πύλα της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκονται σε απόσταση περί τα 1,4 χιλιόμετρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας-Αγίας Νάπας και σε απόσταση περί τα 2,5 χιλιόμετρα νότια του πυρήνα της κοινότητας. Τοποθετούνται κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο καθώς και στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης.
 
Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρουν εισόδημα. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο συντελεστής δόμησης 40% αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη δόμηση του περιβάλλοντος. Το συγκρότημα των εν λόγω κατοικιών ονομάζεται "Belmare Villas". Οι κατοικίες διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί καθώς έχουν απομείνει οι ξυλουργικές εργασίες της κουζίνας.

Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ €230,000
 

Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή του Δήμου Ύψωνα στην Επαρχία Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 70 μέτρα βόρεια του Δημαρχείου Ύψωνα, περί τα 245 μέτρα βορειοδυτικά από το Β Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα και περί τα 530 μέτρα νότια από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφος. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.

Η κατοικία αποτελεί το 1/2 αδιανέμητο μερίδιο του τεμαχίου και είναι τοποθετημένη στο νοτιοδυτικό ήμισυ. Είναι ηλικίας 18 χρονών και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από  σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη και αποχωρητήριο στο ισόγειο. Στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και δωμάτιο μπάνιου με αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 150 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 19 τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 15 τ.μ. (περίπου).

Η κατοικία είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΟΡΕΙΝΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ €270,000
 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Καλό Χωριό Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 850 μέτρα βόρεια του κέντρου του χωριού και περί τα 370 μέτρα ανατολικά του κύριου δρόμου Λευκωσίας-Παλαιχώρι. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά.
 
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2000 και αποτελείται από καθιστικό/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια και καλυμμένη βεράντα με πέργολα. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα, ψησταριά, αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται στα 117 τ.μ (περίπου) και της καλυμμένης βεράντας σε 10 τ.μ (περίπου). Σημειώνεται ότι εντός του υπόλοιπου τμήματος του χωραφιού υπάρχει μεγάλος αριθμός οπωροφόρων δέντρων.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΛΥΣΟ ΠΑΦΟΥ €217,000
 


Ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα στην κοινότητα Λυσός, της Επαρχίας Πάφου, 300 μέτρα ανατολικά της εκκλησίας Παναγίας Χρυσελεούσας.
Η κατοικία αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος 11 κατοικιών και αποτελείται από κουζίνα με ενιαίο καθιστικό χώρο με τζάκι και έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, πλυσταριό και τέσσερα υπνοδωμάτια όλα με ενσωματωμένο ντους/μπάνιο με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και πλακόστρωτη αυλή με πισίνα.
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 168τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 32τ.μ. και του οικοπέδου σε 613τ.μ.
Πρόκειται για ένα σπίτι ευρύχωρο με όμορφα διαμορφωμένους χώρους. Προνόμιο αποτελεί η μεγάλη αυλή με πισίνα. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΙ €206,000

 


Ισόγεια ημι-εφαπτώμενη κατοικία με υπόγειο, στο 1/2 νότιο τμήμα του οικοπέδου στο Δήμο Τσερίου στην Επαρχία Λευκωσία. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 110 μέτρα βορεια της οδού Κώστα Μισιαούλη και περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά του Ά Δημοτικού Σχολείου Τσερίου. Πρόκειται για μια ήσυχη και αραιοκατοικημένη περιοχή με καλές προσβάσεις όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και άλλες ανέσεις. Το ακίνητο εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου στο νότιο του σύνορο με συνολικό πρόσωπο περί τα 20μ.
Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα με καθιστικό/ σαλόνι-τραπεζαρία/ αποχωρητήριο με ντους και τρία υπνοδωμάτια. Το υπόγειο αποτελείται από καθιστικό-κουζίνα/ αποχωρητήριο με μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 138 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 56 τ.μ. (περίπου), σε 15 τ.μ. (περίπου) των καλυμμένων βεραντών και  των ακάλυπτων βεραντών σε 22 τ.μ (περίπου). Το ακίνητο διαθέτει συμφωνία διανομής.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ €190,000

 


Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη ισόγεια κατοικία με ημι-υπόγειο στην ενορία Άγιος Σπυρίδων του Δήμου Λεμεσού. Τοποθετείται περί τα 250 μέτρα ανατολικά της Βιομηχανική Ζώνης και περί τα 600 μέτρα νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Η κατοικία είναι ηλικίας περί των 30 ετών βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και κατέχει το 1/2 δυτικό τμήμα του τεμαχίου.
Αποτελείται στο ισόγειο από χωλ, σαλοτραπεζαρία, τρία υπερυψωμένα υπνοδωμάτια, δυο αποχωρητήρια το ένα με μπάνιο, δυο καλυμμένες βεράντες και μια ακάλυπτη βεράντα. Το ημι-υπόγειο αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο που λειτουργεί ως κουζίνα/καθιστικό, ένα μπάνιο/αποχωρητήριο και ένα υπνοδωμάτιο.
Το εμβαδόν του εσωτερικού χώρου της κατοικίας είναι 120 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών 15 τ.μ. και του ημι-υπόγειο είναι 45 τ.μ.
 
ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΡΜΗΔΕΙΑ €95,000

 


Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανώγεια κατοικία στην κοινότητα Ορμήδειας της επαρχίας Λάρνακας. Το ακίνητο τοποθετείται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή περί τα 250 μέτρα νοτιοδυτικά από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας και περί τα 700 μέτρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας.  Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Η κατοικία βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης.


Αποτελείται από ένα καθιστικό χώρο με σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα επίσης με τραπεζαρία, αποχωρητήριο και 3 υπνοδωμάτια. Η κατοικία εξυπηρετείται από εξωτερικό κλιμακοστάσιο, διαθέτει καλυμμένη βεράντα με ψησταριά και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.
Η κατοικία έχει εμβαδόν καλυμμένων χώρων περί τα 130τ.μ. πλέον περί τα 23τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Ώρα λήξης υποβολής προσφορών

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης
 
 

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ