Τα 4 νέα φιλέτα της Altamira (photos)

Τα 4 νέα φιλέτα της Altamira (photos)

Τα 4 νέα φιλέτα της Altamira (photos)

Τέσσερα νέα ακίνητα φιλέτα η αξία των οποίων ξεπερνά τα €5,000,000 ανάρτησε στην ιστοσελίδα της και πωλεί η Altamira.

RELATED ARTICLES

Αναλυτικά:

ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ €1,500,000

Χωράφι μεικτής χρήσης (Οικιστική και Εμπορική)  σε μια δραστήρια τοποθεσία στο Δήμο Ύψωνα, της επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα δυτικά του κυκλικού κόμβου Πάφου και 750 μέτρα νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.

Εφάπτεται επί της οδού Ηλία Καννάουρου στο νότιο και δυτικό του σύνορο με πρόσοψη 150 μέτρα. Το τεμάχιο έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια.

Για το τεμάχιο υπάρχει ειδική πολιτική στο Τοπικό Σχέδιο Λεμεσού.  Είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτηρίου εμπορικής ή μικτής χρήσης ή οικιστικής χρήσης.

Χρήση: Εμπορική

Εμβαδόν Γης: 8.990 μ2 (όλο μερίδιο)

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

 

ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ €1,368,000

 

Οικιστικό χωράφι σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην ενορία Άγιος Βασίλειος, στον Δήμο Στροβόλου της Επαρχίας Λευκωσίας.

Το τεμάχιο εφάπτεται επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και βρίσκεται σε απόσταση περί τα 400 μέτρα ανατολικά από τον κυκλικό κόμβο "Θεόκτιστο" ή "Τσερίου" και περί τα 130 μέτρα δυτικά του ιατρικού κέντρου "AMERICAN HEART INSTITUTE / AMERICAN MEDICAL CENTER".

Τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου Στροβόλου και της Λευκωσίας. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.

Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, με πρόσωπο περί τα 25 μέτρα.

Χρήση: Οικιστική

Εμβαδόν Γης: 8.055 μ2 (όλο μερίδιο)

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

 

ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΤΩ ΔΕΥΤΕΡΑ €1,015,000

 

Οικιστικό χωράφι σε μια ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στην κοινότητα Κάτω Δευτερά της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται σε απόσταση περι τα 500 μέτρα νοτιοδυτικά της περιοχής Στράκκας και 300 μέτρα νότια της εκκλησίας της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσα.

Πρόκειται για περιοχή με καλές προσβάσεις όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και άλλες ανέσεις.

Διαθέτει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια ενώ εφάπτεται σε εγγεγραμμένους ασφαλτοστρωμένους δρόμους στο βόρειο σύνορό του, από τους οποίους επιτυγχάνεται πρόσβαση προς αυτό.

Είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη ενώ ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον.

Χρήση: Οικιστική

Εμβαδόν Γης: 12.307 μ2 (όλο μερίδιο)

Τίτλος ιδιοκτησίας: Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας

 

ΧΩΡΑΦΙ ΤΣΕΡΙ €873,000

 

Μεγάλο οικιστικό χωράφι, σε μια ήσυχη και αραιοκατυκοιμένη περιοχή στο Δήμο Τσερίου στην Επαρχία Λευκωσία. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 900 μέτρα βορειοδυτικά της Εκκλησίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και περί τα 175 μέτρα ανατολικά από το δρόμο''Δημοτικού Σταδίου'' ο οποίος οδηγεί προς το Δήμο Λακατάμειας. Τοποθετείται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και την πόλη της Λευκωσίας. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και ανισόπεδη επιφάνεια. Πρόσβαση στο τεμάχιο επιτυγχάνεται μέσω διακιώματος διάβασης και μη εγγεγραμμένου χωματόδρομου. Πλεονέκτημα του ακινήτου αποτελεί το μεγάλο εμβαδό του, που του προσδίδει ευρύ φάσμα εκμετάλλευσης. Εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης Κα8 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 60%, και εντός της Ζώνης Προστασίας Δα2 με ανώτατο συντελεστή δόμησης 1%.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας