Altamira: 7 νέα διαμερίσματα από €44,000 (photos)

Επτά νέα διαμερίσματα με τιμές που αρχίζουν από €44,000 πωλεί η Altamira.
 
Πρόκειται στην ουσία για τέσσερα διαμερίσματα στην επαρχία Λευκωσίας και 3 στην επαρχία Λάρνακας:

Αναλυτικά τα διαμερίσματα:

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ €44.000
 


Aυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων βρίσκεται σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά της κοινότητας Περιβόλια, στην επαρχία Λάρνακας, σε μια διώροφη πολυκατοικία η οποία είναι κτισμένη το 1993. Απέχει περί τα 525 μέτρα νότια από την κεντρική οδική αρτηρία της κοινότητας Περιβόλια όπου υπάρχει εμπορική δραστηριότητα , 700 μέτρα βόρεια από την θάλασσα και περί τα 5500 μέτρα νοτιοδυτικά από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.


Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει 63τ.μ κλειστό χώρο και 7τ.μ καλυμμένες βεράντες.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ €73,000


Πρόκειται για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε μια νέα καλοδιατηρημένη πολυκατοικία, η οποία ανεγέρθηκε περί το 2008 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Βρίσκεται σε τριώροφη πολυκατοικία, 30 μέτρα ανατολικά από τη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και 350 μέτρα νότια της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου.
Το διαμέρισμα ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ €112,000

 


Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Άγιο Ανδρέα Λευκωσίας, 100 μέτρα δυτικά του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων και 500 μέτρα ανατολικά της εκκλησίας του Αγίου Δομετίου. Πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο μιας εξαώροφης πολυκατοικίας το οποίο έχει θέα του κέντρου της πόλης. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.
Βρίσκεται σε πολύ κεντρική περιοχή και πολύ κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες οι οποίοι προσφέρουν πληθώρα παροχών και διευκολύνσεων. Είναι κατάλληλο για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητική απόδοση αλλά και ιδιοχρησία.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ €113,000

 


Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο Ιδιοκτησίας και βρίσκεται σε τριώροφη πολυκατοικία σε  μια ήσυχη περιοχή, με πολύ καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και σε παροχές όπως σχολεία, υπεραγορές και άλλες υπηρεσίες.
Το διαμέρισμα ενοικιάζεται με ικανοποιητική απόδοση.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ €162,000 και €184,000

 


Δύο άνετα διαμερίσματα  σε εξαιρετική τοποθεσία στην ενορία Άγιος Νικόλαος, του Δήμο Λάρνακας, τα οποία βρίσκονται περί τα 330 μέτρα νότια του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης και περί τα 780 μέτρα νοτιοδυτικά του Μεσαιωνικού Κάστρου. Διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο και την δημοφιλή παραλία των «Φοινικούδων». Βρίσκονται επί της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας “ΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ” και είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων.
Διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και δικό τους καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο. Θεωρούνται ως πολύ καλή ευκαιρία αφού είναι κατάλληλα για ιδιοκατοίκηση ή και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.
 
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ €205,000

 


Το όμορφο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται επί της οδού Σαν Σούσι σε μια περιζήτητη και κεντρική τοποθεσία στην ενορία Άγιος Δημήτριος του Δήμου Στροβόλου. Τοποθετείται σε απόσταση περί τα 115 μέτρα νοτιοδυτικά του «Aluminium Tower» και περί τα 120 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Λεμεσού. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία η οποία προσφέρει όλων των ειδών υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, καφετέριες, τράπεζες, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας.  Η εν λόγω περιοχή παρουσιάζει διαχρονικά υψηλή ζήτηση για διαμερίσματα λόγω της κεντρικότητας και των εξαιρετικών προσβάσεων της.


Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο κτιρίου το οποίο ανεγέρθηκε περί το 1995. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του διαμερίσματος είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό/σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/πρόχειρη τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και βεράντες. Σημειώνεται ότι δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν ενοποιηθεί. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας το διαμέρισμα διαθέτει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αποθήκης και χώρου στάθμευση στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 173 τ.μ και των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ.

Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Σημειώνεται ότι το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Yποβολή προσφορών
 
Να αναφέρουμε καταληκτικά ότι η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης
 
 

Δειτε Επισης

Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου
ETEK: Κορυφή του παγόβουνου οι πλημμυρισμένες φαρμακευτικές αποθήκες
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων