Τα δύο νέα ακριβότερα ακίνητα της Altamira (photos)

Πέραν των €2.000.000 στοιχίζουν τα δύο νέα ακριβότερα ακίνητα που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της για πώληση η Altamira. Πρόκειται στην ουσία για ένα κτήριο μικτής χρήσης στον Ύψωνα στη Λεμεσό και ένα εμπορικό κτήριο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Αναλυτικά:
 
ΚΤΗΡΙΟ ΜΙΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΨΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΣ €1.530.000

Το ακριβότερο νέο ακίνητο της Altamira είναι ένα τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης σε μια δραστήρια τοποθεσία στον Δήμο Ύψωνα της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ηλία Καννάουρου σε απόσταση περί τα 700 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του Δήμου και περί τα 490 μέτρα νοτιοανατολικά του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ύψωνα.

Το ισόγειο του κτιρίου ανεγέρθηκε πριν 21 περίπου χρόνια ενώ ο 1ος και 2ος όροφος ανεγέρθηκαν πριν από 16 χρόνια περίπου.  Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του κτιρίου είναι καλό. Αποτελείται από 12 καταστήματα στο ισόγειο και μια διώροφη κατοικία στους άνω ορόφους. Από τα 12 καταστήματα τα τέσσερα έχουν ενοποιηθεί ανά δύο.

 
Η κατοικία είναι δυναμικότητας 4 υπνοδωματίων. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την άδεια οικοδομής το κενό οικόπεδο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Το εμβαδό του ισογείου ανέρχεται 680 τ.μ (περίπου), της κατοικίας σε 355 τ.μ (περίπου) και της σοφίτας σε 50 τ.μ (περίπου).

Τα 9 από τα 12 καταστήματα ενοικιάζονται. Για την κατοικία υπάρχει δέσμευση αποχώρησης στις 31/12/2019. Το κτίριο αποτελεί καλή επιλογή για επένδυση ενώ διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ ΠΑΦΟΣ €845.000

Το δεύτερο νέο ακριβότερο ακίνητο αφορά ισόγειο εμπορικό κτήριο σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς της Επαρχίας Πάφου, σε απόσταση περί τα 480 μέτρα νότια του Δημαρχείου Πόλης Χρυσοχούς και περί τα 410 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του Δήμου. Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά.

Το κτήριο ανεγέρθηκε πριν από 22 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του είναι καλό. Αποτελείται από ισόγειο, μεσοπάτωμα και υπόγειο. Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος καταστήματος ενώ το μεσοπάτωμα αποτελείται από εκθεσιακό χώρο, αποθήκη, γραφείο και αποχωρητήρια.

Επιπλέον, το υπόγειο αποτελείται από χώρους στάθμευσης. Το εμβαδό του ισογείου ανέρχεται στα 450 τ.μ (περίπου), του μεσοπατώματος σε 250 τ.μ (περίπου) και του υπογείου σε 800 τ.μ (περίπου).

Το ακίνητο ενοικιάζεται.  
 
Ώρα λήξης προσφορών

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια