Ιδανική λύση για στέγαση στην είσοδο της Λευκωσίας

Σε μια εποχή με έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Όμιλος Cyfield δίνει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τη δική τους στέγη στο πιο κομβικό σημείο της Λευκωσίας, απολαμβάνοντας έτσι τις δυνατότητες που τους παρέχει η πρωτεύουσα.

Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων που ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield, με την ονομασία City Gates, βρίσκεται στην περιοχή Δασούπολης, στην είσοδο της Λευκωσίας, δίπλα από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Το έργο City Gates αποτελείται από δύο πολυκατοικίες, οι οποίες διαθέτουν από δώδεκα (12) διαμερίσματα η κάθε μία.

Εκτός από την ποιότητα και τον σύγχρονο τρόπο κατασκευής, το μοναδικό αυτό συγκρότημα παρουσιάζει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Καταρχήν απέχει μερικά μόλις λεπτά από το επιχειρηματικό κέντρο της πρωτεύουσας και έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα κύρια σημεία της Λευκωσίας. Επιπλέον, στο πίσω μέρος του συγκροτήματος υπάρχει χώρος πρασίνου με κήπο και παιδική χαρά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις οικογένειες που επιθυμούν να ζήσουν στα άνετα αυτά διαμερίσματα να παρέχουν στα παιδία τους την ευκαιρία για διασκέδαση και παιχνίδι. Εκτός από τα δύο επίπεδα υπόγειων χώρων στάθμευσης, οι πολυκατοικίες διαθέτουν χώρο στάθμευσης και για φύλαξη ποδηλάτων.

Οι πολυκατοικίες διαθέτουν διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, καθώς επίσης, υπάρχουν και δύο (2) μεζονέτες στο συγκρότημα. Σε ότι αφορά τα εικοσιτέσσερα (24) συνολικά διαμερίσματα, διαθέτουν ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Όλα τα διαμερίσματα ανεξαιρέτως χαρακτηρίζονται από τον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό τους και εμπνέουν πολυτέλεια, άνεση και λειτουργικότητα. Είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και διαθέτουν ενεργειακή απόδοση Α’. Όλες οι είσοδοι έχουν ελεγχόμενες προσβάσεις. Επιπρόσθετα, στο κάθε διαμέρισμα υπάρχει εγκατάσταση συστήματος έγχρωμης θυροτηλεόρασης.

Διαχρονικά η αγορά κατοικίας για τον Κύπριο παραμένει η σημαντικότερη επένδυση μιας ολόκληρης ζωής. Γι’ αυτό και η Cyfield προσφέρει αυτές τις ιδανικές λύσεις με άριστη ποιότητα κατασκευής και σίγουρους τίτλους ιδιοκτησίας.
 

 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας