Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Την Τρίτη 22/10 κλείνουν οι εγγραφές για την πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία της BidX1 στην Κύπρο

Κλείνουν οι εγγραφές πλειοδοτών για την πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία της Bidx1 που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00, στην πλατφόρμα της  BidX1 (www.bidx1.com), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και αποδεικτικό διεύθυνσης, και καταβάλλοντας προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του κάθε ακινήτου για το οποίο ενδιαφέρονται. Η προκαταβολή θα κρατηθεί μόνο εάν είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας ενώ στους μη επιτυχόντες πλειοδότες η προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως εντός 7 εργάσιμων ημερών. 
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Κρίτωνας Ονησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 Cyprus  εξήγησε ότι η προκαταβολή είναι απαραίτητη καθώς δίνει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές την ασφάλεια ότι και οι υπόλοιποι πλειοδότες έχουν περάσει από την ίδια διαδικασία εγγραφής, έχουν δώσει προκαταβολή και εάν είναι επιτυχείς είναι νομικά δεσμευμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου της BidX1, η οποία παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο διαφάνειας και ασφάλειας που ενισχύει το αίσθημα εμπιστοσύνης των πωλητών και των αγοραστών. Επίσης, γνωρίζοντας ακριβώς ποιος προτίθεται να υποβάλει προσφορά σε κάθε ακίνητο, μας επιτρέπει να βελτιστοποιήσουμε την ολοκλήρωση της πώλησης και να την ολοκληρώσουμε πολύ πιο γρήγορα.
 
Τη μέρα της δημοπρασίας, η πλειοδοσία ξεκινά από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή, τη χαμηλότερη δηλαδή τιμή που είναι διατεθειμένος ο πωλητής να πωλήσει το ακίνητο. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα κάθε ακινήτου.  Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά (να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή) εντός 6-7 εβδομάδων, όμως η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου.
 
Η ομάδα της BidX1 είναι σε θέση να προσφέρει πλήρη υποστήριξη από την προετοιμασία έως και την υποβολή προσφορών, για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις για συγκεκριμένα ακίνητα, για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων και βοηθώντας στη διαδικασία εγγραφής. Τα γραφεία της BidX1 στην Κύπρο βρίσκονται στην Λευκωσία και η ομάδα αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο των εμπορικών και οικιστικών ακινήτων και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο.
 
Σημειώνεται πως το μοντέλο διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων της BidX1 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχής σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία: Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Νότιος Αφρική. Από την ίδρυση της εταιρείας στην Ιρλανδία το 2011 μέχρι και σήμερα, η BidX1 έχει πετύχει την πώληση ακινήτων συνολικής αξίας €1.5 δις, με ακίνητα αξίας περίπου €700 εκατομμυρίων να έχουν πωληθεί μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας τα τελευταία τρία χρόνια.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com

Δειτε Επισης

Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024