Divino Mare: Νέες πολυτελείς επαύλεις στην Πάφο

Ο Όµιλος Domenica, από τους κορυφαίους στον τομέα ανέγερσης κατοικιών και ανάπτυξης ακινήτων, παρουσίασε στο κοινό το νέο του μεγάλο έργο στην περιοχή της Κισσόνεργας στην Πάφο, το συγκρότηµα πολυτελών επαύλεων με την επωνυμία Divino Mare.


Το Divino Mare, αποτελεί µια από τις πλέον σηµαντικές επενδύσεις του Οµίλου, που σκοπό έχει να προσδώσει επιπλέον αξία στην περιοχή και να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτελούς διαβίωσης στην Κύπρο. Το έργο αναµένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2021, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες και εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, λένε ήδη πολλά για την άψογη αρχιτεκτονική του και τη µμοναδική αίσθηση φινέτσας που το χαρακτηρίζει.
 


Το Divino Mare θα αποτελείται από επαύλεις των 3 ή 4 υπνοδωματίων, µε έµφαση στην κοµψότητα, τον απαράμιλλο σχεδιασµό και τον εξοπλισµό των χώρων µε συστήματα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, περιλαμβανομένων προηγμένων  συστημάτων ασφαλείας και υπερσύγχρονου κεντρικού συστήματος  θέρμανσης.
 


Παρά την εγγύτητα του συγκροτήματος στη θάλασσα, κάθε έπαυλη θα διαθέτει δική της πισίνα τύπου Infinity, με απαράμιλλης ομορφιάς θέα στα νερά της Μεσογείου και τις  χαµηλές λοφοπλαγιές που περιβάλλουν τον κόλπο μέσα στον οποίο θα ανεγερθεί η Μαρίνα της Πάφου. Οι ένοικοι, θα απολαμβάνουν  τη γαλήνη και την ιδιωτικότητα, δίχως να στερούνται τις ευκολίες που προσφέρει ο  σύγχρονος τρόπος ζωής, καθώς θα υπάρχει άµεση και εύκολη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τα καταστήματα της περιοχής.
 

Η τοποθεσία του συγκροτήματος είναι όντως μοναδική, καθώς απέχει λίγα µόλις  μέτρα από τη νέα υπερσύγχρονη Μαρίνα της Πάφου και μερικά λεπτά από την περίφηµη οργανωμένη παραλία Coral Bay, που θεωρείται µια από τις ωραιότερες ολόκληρης της Κύπρου.

Με κάθε του έπαυλη να αποτελεί ένα αµάλγαµα πολυτέλειας, άνεσης, και φινέτσας, το Divino Mare αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για µόνιµη κατοικία όσο και για επένδυση.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας