Το Trilogy Limassol Seafront υποστηρίζει το 10ο Limassol Economic Forum

Δελτίο Τύπου  15/10/2019 12:40
Το Trilogy Limassol Seafront υποστηρίζει το 10ο Limassol Economic Forum

Το Trilogy Limassol Seafront υποστηρίζει το 10ο Limassol Economic Forum

Δελτίο Τύπου  15/10/2019 12:40
Το Trilogy Limassol Seafront θα είναι παρών ως υποστηρικτής για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Limassol Economic Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου στο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό. Το Forum θωρείται η μεγαλύτερη επιχειρηματική συνάντηση της χρονιάς, αφού συγκεντρώνει και εμβαθύνει σε όλες τις σύγχρονες τάσεις των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων σε Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. 

RELATED ARTICLES


 
Κατά τη διάρκεια του Forum, πολιτικοί, οικονομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες από την Κύπρο και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Trilogy Limassol Seafront, ένα από τα μεγαλύτερα high-rise έργα στην περιοχή της Μεσογείου και το μοναδικό έργο μεγάλης κλίμακας στο νησί που θα καταστεί ο απόλυτος προορισμός διαβίωσης, εργασίας και αναψυχής. Αποτελούμενο από μια εντυπωσιακή τριλογία παραθαλάσσιων πύργων με άρτια σχεδιασμένα διαμερίσματα και γραφεία, όλα με απρόσκοπτη θεά στη θάλασσα, το Trilogy προορίζεται να γίνει κέντρο αναφοράς στην καρδιά της πιο ζωντανής πόλης της Κύπρου. Πέραν από το ιδιωτικό spa και γυμναστήριο που διαθέτει ο κάθε πύργος, το έργο προσφέρει για τους ιδιοκτήτες υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου καθώς και μια δημόσια πλατεία την οποία μπορεί να απολαύσει ο κάθε επισκέπτης.
 
2


Με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου κόστους €350 εκατομμυρίων βρίσκονται σε εξέλιξη. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η σκυροδέτηση του θεμελίου του West Tower, ενώ οι πωλήσεις και κρατήσεις για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στους δύο μπροστινούς πύργους έχει ξεπεράσει τα €144 εκατομμύρια. Αυτό αντιπροσωπεύει πάνω από το 45% των ακινήτων του West Tower και του East Tower, οι οποίοι βρίσκονται υπό ταυτόχρονη κατασκευή και θα ολοκληρωθούν στις αρχές του 2022.
 

3

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, καλέστε στο 8000 50 30, επισκεφθείτε το trilogylimassol.com ή το Trilogy Sales Office στον χώρο ανάπτυξης του έργου, στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας