Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Green Park: Μοντέρνα και άνετα διαμερίσματα στο κέντρο της Λευκωσίας

Μια νέα οικιστική πρόταση στο κέντρο της Λευκωσίας, δίπλα από το πανέμορφο πάρκο της Ακαδημίας στην Αγλαντζιά είναι η νέα εισήγηση της Cyfield. Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, μπορεί κάποιος να βρει ένα μοντέρνο και άνετο διαμέρισμα  μόλις μερικά δευτερόλεπτα μακριά από το πράσινο του πάρκου.

Σε μια εξαώροφη πολυκατοικία στην οδό Κίμωνος στη Λευκωσία, ανεγείρονται διαμερίσματα των 2 και 3 υπνοδωματίων που διαθέτουν ευρύχωρους μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα διαμερίσματα είναι ιδανικά για οικογένειες και άτομα που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη, περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία της Λευκωσίας.

Η πολυκατοικία «Green Park» βρίσκεται κοντά σε σχολεία και καταστήματα. Οι ένοικοι της έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν το πράσινο τοπίο του πάρκου, το οποίο διαθέτει καφετέρια, παιδότοπο και γήπεδα, δίνοντας τους την ευκαιρία  να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, αφού η πολυκατοικία βρίσκεται μόλις μερικά βήματα μακριά.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α’ που διαθέτει το κτίριο εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση με αποτέλεσμα χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη, ενώ διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και θερμική μόνωση. 

Οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν γίνει ολοένα και πιο έντονοι και η κατοικία μας οφείλει να αποτελεί χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η Cyfield αναγνωρίζοντας τις ανάγκες αυτές προσφέρει λύσεις και στους πιο απαιτητικούς πελάτες, προσθέτοντας αξία στην επένδυση τους με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και τον λειτουργικό σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων του κάθε διαμερίσματος.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023