Mάριος Λανίτης: Το επενδυτικό περιβάλλον βοηθά τον τομέα ακινήτων ψηλών προδιαγραφών

Τα κατασκευαστικά έργα στο νέο εντυπωσιακό έργο Trilogy της Cybarco προχωρούν με γοργό ρυθμό ακολουθώντας τα αρχικά χρονοδιαγράμματα. Έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εκσκαφής των δύο μπροστινών κτηρίων και στην παρούσα φάση εκτελούνται εργασίες θεμελίωσης τους, με το πρώτο πέδιλο να ολοκληρώνεται εντός Σεπτεμβρίου. Πρόσφατα έκαναν την εμφάνιση τους και οι τρείς γερανοί που θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση των τριών κτιρίων του έργου.

Οι πωλήσεις του έργου ακολουθούν τον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό που είχαν από την ημερομηνία που άρχισαν να διατίθενται προς πώληση τα διαμερίσματα του Trilogy τον περασμένο Μάρτιο του 2018. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί διαμερίσματα και γραφειακοί χώροι πέραν των €140 εκατομμυρίων.

Ο κ. Μάριος Λανίτης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Λανίτη και Αντιπρόεδρος της Cybarco δήλωσε σχετικά: «Οι κατασκευαστικές εργασίες στο Trilogy προχωρούν σύμφωνα με τα αρχικά χρονοδιαγράμματα και η ζήτηση για διαμερίσματα αλλά και γραφειακούς χώρους είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα, ικανοποιώντας τις προσδοκίες και τους σχεδιασμούς μας. Οι επενδυτές συνεχίζουν να δείχνουν προτίμηση σε ξεχωριστά έργα όπως το Trilogy, τα οποία μπορούν να τους προσφέρουν την μοναδική εμπειρία μίας οργανωμένης κοινότητας με ότι χρειάζονται, δίνοντας έτσι επιπρόσθετη αξία στην επένδυση τους. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μεγάλης κλίμακας έργα όπως είναι το Trilogy έχουν και αυτά το μερίδιο συνεισφοράς τους στους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης της οικονομίας του τόπου μας, μέσω της προσέλκυσης νέων επενδύσεων καθώς και της ενίσχυσης της εργοδότησης.  

Ο τομέας των ακινήτων γενικά και ειδικότερα αυτός των ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, στον οποίο κατατάσσεται το Trilogy, συνεχίζει να έχει μία αυξητική τάση, αφού τον συγκεκριμένο τομέα τον βοηθά το ευνοϊκό επενδυτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον των τελευταίων χρόνων. 

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το επενδυτικό κλίμα εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια καθώς και τα διάφορα ενισχυτικά μέτρα και κίνητρα που έχουν εφαρμοστεί από την κυβέρνηση, όπως π.χ. και μεταξύ άλλων το σχέδιο πολιτογραφήσεων, έχουν δημιουργήσει ένα ευνοϊκό και φιλικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τις επενδύσεις στην Κύπρο, πράγμα που ευνοεί και τον τομέα των ακινήτων.»     

Δειτε Επισης

Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη