Augusta Residences: Ένα στολίδι στην είσοδο της Λεμεσού

O Όμιλος εταιρειών RPT βάζει τα θεμέλια για ακόμη ένα έργο στον τομέα των ακινήτων, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της πολυτέλειας, της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και κατασκευής.  
 

 


Το Augusta Residences, έχει σχεδιαστεί σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον όπου θα ανεγερθεί, με τη μορφή του κτηρίου να μοιάζει με δυο φτερά, ένα στην Ανατολή και ένα στη Δύση που αγκαλιάζουν το τοπίο, τη θάλασσα και τον ορίζοντα.

 

 

Το Augusta Residences θα ανεγερθεί σε ένα εξαιρετικό σημείο στους λόφους της Παρεκκλησιάς. 
 


 

 

Πρόκειται για κτήριο τριών ορόφων και περιλαμβάνει 12 διαμερίσματα,  τα οποία έχουν όλα θέα τη θάλασσα. 

Η μορφολογία του εδάφους δίνει τη δυνατότητα για ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό με εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους, κήπους, παιδότοπο, πισίνα, χώρους για ηλιοθεραπεία και pool bar. 


 

 

Το κτήριο διαθέτει για λόγους ασφάλειας δυο εισόδους μία για τους ενοίκους και μια για τους επισκέπτες. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.
 

 

 

 

Νικολέττα Τσάνου: “Προσπαθούμε σε κάθε νέο έργο του Ομίλου μας να υπάρχει κάτι μοναδικό, χωρίς να ξεφεύγουμε από τη φιλοσοφία μας”         
Η επικεφαλής του Public Affairs Department του Ομίλου RPT, Νικολέττα Τσάνου, ανέφερε πως ο Όμιλος, από το 1965 όταν ιδρύθηκε η πρώτη εταιρεία η Lavar Shipping, έφθασε σήμερα να δραστηριοποιείται σε πέντε συνδεδεμένους τομείς. Τη Ναυτιλία, την  Ενέργεια, την Ακτοπλοΐα, τα  Ακίνητα και το Περιβάλλον. Αναφερόμενη στο Augusta Residences, η κα Τσάνου ανέφερε χαρακτηριστικά πως “προσπαθούμε σε κάθε νέο έργο του Ομίλου μας να υπάρχει κάτι μοναδικό, χωρίς να ξεφεύγουμε από τη φιλοσοφία μας”. Πρόσθεσε πως τον τομέα των ακινήτων, ο Όμιλος RPT κινείται σε δύο άξονες, επιδιώκοντας πρώτον,  ένα ασφαλές περιβάλλον για την οικογενειακή ζωή και δεύτερον, μια εξελιγμένη υποδομή η οποία να υποστηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. 
 

 

“Το Augusta Residences, Το κτήριο των 3 ορόφων περιλαμβάνει 12 διαμερίσματα τα οποία είναι όλα με θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή της Παρεκκλησιάς,  κοντά στα ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας της Λεμεσού. Πέραν από την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και το οδικό δίκτυο, οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από τον Όμιλό μας  απρόσκοπτα, ολόκληρο το 24ωρο, υπηρεσίες κάλυψη κάθε ανάγκης”, ανέφερε η επικεφαλής του Public Afairs Department του Ομίλου εταιρειών RPT, σημειώνοντας ότι το έργο διαθέτει άδεια σχεδιασμού, κατασκευής και στέγασης.
 

 

 


 

 

 

 

RPT…σε πέντε πεδία δράσης 
Ο Όμιλος RPT διεύρυνε το φάσμα των δραστηριοτήτων του ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία, διαπιστώνοντας την ανάγκη και επιδίωξη  επενδυτών και ξένων εταιρειών να συνεργαστούν με δοκιμασμένους συνεργάτες που μπορούν να προσφέρουν το πλήρες πακέτο των υπηρεσιών, περιορίζοντας τον κίνδυνο συνεργασίας με εταιρείες που εργάζονται σε διαφορετικά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης. 

Η πολυετής δράση στους τομείς της Ναυτιλίας, της  Ενέργειας, της Ακτοπλοΐας και του Περιβάλλοντος, ουσιαστικά αποτελεί το αξιόπιστο υπόβαθρο για την δραστηριότητα στον τομέα των Ακινήτων. 

“Eδώ βρίσκεται η ελκυστικότητα του Oμίλου RPT. Οι ειδικοί σύμβουλοι και οι υπεύθυνοι των έργων μας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του έργων, με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Πράγματι, η εμπειρία και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, δοκιμάστηκε και αναγνωρίστηκε μέσα από συνεργασίες όπως με τη Halliburton, έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της ενέργειας, για τους οποίους έχουμε αναπτύξει αποθηκευτικούς χώρους  στην Κύπρο και συμμετέχουμε σε ένα παρόμοιο έργο στην Ολλανδία. Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επέκτασης και της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης, προχωρήσαμε πρόσφατα σε μια συνεργασία με τη Norland Management Services η οποία έχει ως έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συντήρησης και υποστήριξης στην Ευρώπη”, ανέφερε η κα Τσάνου.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια