Augusta Residences: Ένα στολίδι στην είσοδο της Λεμεσού

InBusinessNews  19/09/2019 07:19
Augusta Residences: Ένα στολίδι στην είσοδο της Λεμεσού

Augusta Residences: Ένα στολίδι στην είσοδο της Λεμεσού

InBusinessNews  19/09/2019 07:19

O Όμιλος εταιρειών RPT βάζει τα θεμέλια για ακόμη ένα έργο στον τομέα των ακινήτων, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της πολυτέλειας, της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και κατασκευής.  
 

augusta3
 
augusta4


Το Augusta Residences, έχει σχεδιαστεί σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον όπου θα ανεγερθεί, με τη μορφή του κτηρίου να μοιάζει με δυο φτερά, ένα στην Ανατολή και ένα στη Δύση που αγκαλιάζουν το τοπίο, τη θάλασσα και τον ορίζοντα.

 

augusta5

 

Το Augusta Residences θα ανεγερθεί σε ένα εξαιρετικό σημείο στους λόφους της Παρεκκλησιάς. 
 

augusta7

 
augusta8

 

Πρόκειται για κτήριο τριών ορόφων και περιλαμβάνει 12 διαμερίσματα,  τα οποία έχουν όλα θέα τη θάλασσα. 

augusta10

Η μορφολογία του εδάφους δίνει τη δυνατότητα για ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό με εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους, κήπους, παιδότοπο, πισίνα, χώρους για ηλιοθεραπεία και pool bar. 

augusta6

 

augusta9

 

Το κτήριο διαθέτει για λόγους ασφάλειας δυο εισόδους μία για τους ενοίκους και μια για τους επισκέπτες. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.
 

augusta2

 

augusta11

 

augusta12

 

Νικολέττα Τσάνου: “Προσπαθούμε σε κάθε νέο έργο του Ομίλου μας να υπάρχει κάτι μοναδικό, χωρίς να ξεφεύγουμε από τη φιλοσοφία μας”         
Η επικεφαλής του Public Affairs Department του Ομίλου RPT, Νικολέττα Τσάνου, ανέφερε πως ο Όμιλος, από το 1965 όταν ιδρύθηκε η πρώτη εταιρεία η Lavar Shipping, έφθασε σήμερα να δραστηριοποιείται σε πέντε συνδεδεμένους τομείς. Τη Ναυτιλία, την  Ενέργεια, την Ακτοπλοΐα, τα  Ακίνητα και το Περιβάλλον. Αναφερόμενη στο Augusta Residences, η κα Τσάνου ανέφερε χαρακτηριστικά πως “προσπαθούμε σε κάθε νέο έργο του Ομίλου μας να υπάρχει κάτι μοναδικό, χωρίς να ξεφεύγουμε από τη φιλοσοφία μας”. Πρόσθεσε πως τον τομέα των ακινήτων, ο Όμιλος RPT κινείται σε δύο άξονες, επιδιώκοντας πρώτον,  ένα ασφαλές περιβάλλον για την οικογενειακή ζωή και δεύτερον, μια εξελιγμένη υποδομή η οποία να υποστηρίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. 
 

tsanounicoleta

 

“Το Augusta Residences, Το κτήριο των 3 ορόφων περιλαμβάνει 12 διαμερίσματα τα οποία είναι όλα με θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή της Παρεκκλησιάς,  κοντά στα ξενοδοχεία και εστιατόρια πολυτελείας της Λεμεσού. Πέραν από την άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες και το οδικό δίκτυο, οι ένοικοι έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από τον Όμιλό μας  απρόσκοπτα, ολόκληρο το 24ωρο, υπηρεσίες κάλυψη κάθε ανάγκης”, ανέφερε η επικεφαλής του Public Afairs Department του Ομίλου εταιρειών RPT, σημειώνοντας ότι το έργο διαθέτει άδεια σχεδιασμού, κατασκευής και στέγασης.
 

augusta13

 

augusta14

 

augusta16

 
augusta17

 

augusta18

 

augusta19

 

RPT…σε πέντε πεδία δράσης 
Ο Όμιλος RPT διεύρυνε το φάσμα των δραστηριοτήτων του ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία, διαπιστώνοντας την ανάγκη και επιδίωξη  επενδυτών και ξένων εταιρειών να συνεργαστούν με δοκιμασμένους συνεργάτες που μπορούν να προσφέρουν το πλήρες πακέτο των υπηρεσιών, περιορίζοντας τον κίνδυνο συνεργασίας με εταιρείες που εργάζονται σε διαφορετικά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης. 

Η πολυετής δράση στους τομείς της Ναυτιλίας, της  Ενέργειας, της Ακτοπλοΐας και του Περιβάλλοντος, ουσιαστικά αποτελεί το αξιόπιστο υπόβαθρο για την δραστηριότητα στον τομέα των Ακινήτων. 

“Eδώ βρίσκεται η ελκυστικότητα του Oμίλου RPT. Οι ειδικοί σύμβουλοι και οι υπεύθυνοι των έργων μας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του έργων, με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Πράγματι, η εμπειρία και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, δοκιμάστηκε και αναγνωρίστηκε μέσα από συνεργασίες όπως με τη Halliburton, έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της ενέργειας, για τους οποίους έχουμε αναπτύξει αποθηκευτικούς χώρους  στην Κύπρο και συμμετέχουμε σε ένα παρόμοιο έργο στην Ολλανδία. Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επέκτασης και της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης, προχωρήσαμε πρόσφατα σε μια συνεργασία με τη Norland Management Services η οποία έχει ως έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες συντήρησης και υποστήριξης στην Ευρώπη”, ανέφερε η κα Τσάνου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας