Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέα πολυκατοικία από τη Cyfield για τους φοιτητές στην Αθήνα

Μια νέα επενδυτική πρόταση για τους φοιτητές και όχι μόνο προσφέρει η Cyfield στην Αθήνα. Η ιδανική τοποθεσία που βρίσκεται η νέα πολυκατοικία καλύπτει τις ανάγκες οικογενειών που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους ιδιόκτητη στέγη στην Αθήνα.
 
Το νέο κτήριο βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική θέση στην οδό Υπατης 12, στους Αμπελοκηπους, δίπλα στην Ιατρική και την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις Πανεπιστημιακές Σχολές. Βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο President, σε ήσυχο ασφαλές σημείο και απέχει μόλις 700 μέτρα από τον σταθμό «Πανορμου» του Μετρό, το οποίο οδηγεί στο κέντρο της πόλης, αλλά και στο Αεροδρόμιο.
 
Το σημείο αυτό είναι ιδανικό για τις Πανεπιστημιακές Σχολές και Δημόσιες Υπηρεσίες (Υπουργεία, Νοσοκομεία, Δικαστήρια κλπ.) Σε μικρή απόσταση υπάρχουν Σχολεία όλων των βαθμίδων, Εμπορικά καταστήματα, Super markets, Εστιατόρια, Café, Kινηματογράφοι κλπ.
 
Όπως είναι γνωστό, οι κατασκευές της εταιρείας CYFIELD είναι νέας γενιάς, με μοντέρνο σχεδιασμό, ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α’, με πλήρως αυτόνομο ατομικό λέβητα αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, συνεργαζόμενος αυτόματα με τον λέβητα αερίου, εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.
 
Σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει πόρτα ασφαλείας με διπλή θωράκιση και κλείδωμα σε 15 σημεία, προεγκατάσταση συναγερμού, εγκατάσταση σωληνώσεων και καλωδίωσης κλιματισμού (split), ενισχυμένη καλωδίωση ισχυρών ρευμάτων, εγκατάσταση LED φωτισμού (σε spot εξωστών & ψευδοροφών σε κουζίνες-μπάνια), καλωδίωση CAT6 με πολλαπλές δυνατότητες για τηλέφωνα –internet- δίκτυα σε όλους τους χώρους, πλήρης εγκατάσταση δορυφορικής και επίγειας κεραίας.
 
Η CYFIELD επιλέγει πάντοτε κεντρικά σημεία για την ανέγερση νέων οικοδομών, τα οποία σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα υλικών και τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, δημιουργούν μοναδικές συνθήκες διαβίωσης, οι οποίες ενθουσιάζουν τους πελάτες της.
 
Οι πολυκατοικίες της  Cyfield εξασφαλίζουν ταυτόχρονα υψηλές αποδόσεις επένδυσης, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει και την εξυπηρέτηση (after sales service) από το άριστα στελεχωμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε:
Κύπρο: 80005757, 97721573
https://cyfieldgroup.com/project/ampelokipoi-ypatis-12
sales@cyfieldgroup.com
 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης