Πωλείται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων για €13,500!

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Τυρνάβου στην Ελλάδα έβγαλε στο σφυρί η Τράπεζα Κύπρου, ζητώντας από τους υποψήφιους  αγοραστές να καταβάλουν μόλις €13,500. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, έχει τρία δωμάτια και ένα μπάνιο και έχει συνολική επιφάνεια 60,20 τ.μ. Έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 317.45 τ.μ.,  στον Τύρναβο.

Ο Δήμος Τυρνάβου υπάγεται διοικητικά στο Νομό Λάρισας και είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Τυρνάβου (έδρα του δήμου), του Αργυροπουλίου, παλαιότερα Καρατσόλι, του Δαμασίου και των Δένδρων, καλύπτοντας μια έκταση 370.600 στρεμμάτων.

Ο επιλεγείς αγοραστής υποχρεούται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από τη γνωστοποίηση της επιλογής του από την Τράπεζα να υπογράψει με την Τράπεζα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα ρυθμίζει τη σχέση των μερών και να πληρώσει προκαταβολή (αρραβώνα) ποσού δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (ή τυχόν μικρότερου ποσού που κατά τη διακριτική της ευχέρεια μπορεί να ζητήσει η Τράπεζα) έναντι του προσφερόμενου τιμήματος αγοραπωλησίας, σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω συμφωνητικού.

Το σύνολο του προσφερόμενου τιμήματος θα καταβάλλεται σε ευρώ, με άμεσα διαθέσιμα κεφάλαια, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει η Τράπεζα ή με τραπεζική επιταγή εκδοθείσα από Επιλέξιμο Πιστωτικό Ίδρυμα (κατά τη διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας).
 
 

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους