Συγκρότημα διαμερισμάτων δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνούπολη στην Αθήνα

Νέο συγκρότημα διαμερισμάτων κατασκευάζει η Cyfield που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου 1 και Επαμεινώνδα στο Δήμο Ζωγράφου, δίπλα ακριβώς στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνούπολη στην Αθήνα. 

Μια γωνιακή κατασκευή με θέα το πράσινο, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το Πάρκο Ειρήνης του Ζωγράφου και σε κεντρική περιοχή που πολύ κοντά βρίσκονται χώροι αναψυχής, υπεραγορές, καφετέριες και εστιατόρια  δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τη διαβίωση των ενοίκων. Διαθέτει  διαμπερή διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου και ένα μοναδικό ρετιρέ δύο υπνοδωματίων.

Η οικοδομή είναι ιδανική για φοιτητές αλλά και για όσους επιζητούν ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον διαβίωσης, σε ένα από τα καλύτερα προάστια της Αθήνας, με άμεση και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, μόλις 3,500 μέτρα από την Πλατεία Συντάγματος.
Όλα τα διαμερίσματα είναι προσόψεως, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική διαμόρφωση και μεγάλα καλυμμένα μπαλκόνια. Πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή νέας γενιάς, με μοντέρνο σχεδιασμό, ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α’, με πλήρως αυτόνομο ατομικό λέβητα αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας, συνεργαζόμενος αυτόματα με τον λέβητα αερίου, εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.
 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κάθε διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας με διπλή θωράκιση και κλείδωμα σε 15 σημεία, υπάρχει προεγκατάσταση συναγερμού, εγκατάσταση σωληνώσεων και καλωδίωσης κλιματισμού (split), ενισχυμένη καλωδίωση ισχυρών ρευμάτων, καλωδίωση CAT6 με πολλαπλές δυνατότητες για τηλέφωνα –internet- δίκτυα σε όλους τους χώρους, πλήρης εγκατάσταση δορυφορικής και επίγειας κεραίας.

 

 
Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας.

Η Cyfield, με 22 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές κτιρίων στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα, επιλέγει πάντοτε την ανέγερση των νέων οικοδομών της σε ασφαλείς περιοχές που ταυτόχρονα προσφέρουν την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κάθε φοιτητή και προσφέρει ευκαιρίες επένδυσης, οι οποίες εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

8000 5757
http://cyfieldgroup.com/project/zografou-athanasiou-diakou-1-epameinonta
www.cyfieldgroup.com
 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου