Limassol Blu Marine: Σφραγίζοντας την ανάπτυξη στη Λεμεσό

Ρεκόρ πωλήσεων φαίνεται να καταγράφει το Limassol Blu Marine, η πρώτη μεγάλη ανάπτυξη που θα γίνει μεταξύ μαρίνας και νέου λιμανιού Λεμεσού. Το έργο, το οποίο τελεί υπό κατασκευή, παρουσιάστηκε επίσημα το βράδυ της Πέμπτης, 18 Ιουλίου, στο Marina Beach Bar, με τον Πρόεδρο του Ομίλου Λεπτός, Μιχαλάκη Λεπτό, ο οποίος ανέφερε ότι το Blue Marine αποτελεί ένα έναυσμα για περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής και ειδικά της μαρίνας της πόλης. 
 
Το έργο, το οποίο όπως λέχθηκε, προσελκύει επενδυτές όλο τον κόσμο, θα αποτελείται από 247 κατοικίες θα διαθέτει υπηρεσίες πέντε αστέρων, θα προσφέρει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.
Μέσα από την παρουσίαση, αναδείχθηκε τόσο η πόλη της Λεμεσού αλλά και ολόκληρη η Κύπρος στον τομέα της ανάπτυξης και επένδυσης, όσο και ο όμιλος Λεπτός όπου για έξι δεκαετίες δίνει ζωή στο νησί. Το παρόν τους έδωσαν ο δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ο πρόεδρος του Invest Cyprus Μιχάλης Μιχαήλ, και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.
 
Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε την σημασία του συγκεκριμένου έργου αφού είναι η πρώτη ανάπτυξη μεταξύ παλαιού και νέου λιμανιού, δυτικά της Μαρίνας Λεμεσού. Είναι πρωτοποριακό έργο υψηλού επιπέδου, κάτι που αναδεικνύει μια νέα Λεμεσό και κεντρίζει το ενδιαφέρον πολυεθνικών εταιρειών. Στη συνέχεια, ο Νίκος Νικολαΐδης έδωσε τα συγχαρητήρια του στον όμιλο Λεπτός για την κοινωνική του προσφορά στον Δήμο και την διαχρονική του στήριξη στις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Λεμεσού, τόνισε ότι το Limassol Blu Marine, είναι έργο που θα αναδείξει και θα αναβαθμίσει την πόλη.
 
 
 
Σημαντική στιγμή της παρουσίασης, ήταν η ομιλία του προέδρου του ομίλου Λεπτός, Μιχαλάκη Λεπτού, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που συνέλαβαν σε αυτό το «όνειρο για ανάπτυξη της περιοχής» όπως είπε. Είναι κάτι που αποτελεί έναυσμα για μια νέα ανάπτυξη για όλη την Κύπρο με κέντρο βάρους την Λεμεσό. Δεσμεύτηκε, ότι ο όμιλος Λεπτός θα συνεχίσει τις δραστηριότητες του στην Λεμεσό αλλά ταυτόχρονα θα είναι μέρος του γίγνεσθαι, δίνοντας το παράδειγμα του πανεπιστημίου Νεάπολης, το οποίο με την συνεργασία του ομίλου Λεπτού ξεκίνησε τις προσπάθειες για επέκταση του στην Λεμεσό.
 
 
 
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του ομίλου Λεπτός, Παντελής Λεπτός, χαρακτήρισε ως «ιστορικό σημείο αναφοράς την σημερινή μέρα» αφού έργα όπως το Limassol Blu Marine, σφραγίζουν την ανάπτυξη και προσελκύουν ξένες επενδύσεις από όλο τον κόσμο. Το Limassol Blu Marine, θα προσφέρει μια υψηλή ποιότητα ζωής στους κατοίκους του λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του, της θέας που έχει στην θάλασσα και γενικά τις υπηρεσίες πέντε αστέρων που θα παρέχει. Είναι μια σημαντική οικονομική πηγή για ολόκληρη την Κύπρο. Ο Παντελής Λεπτός, αναφέρθηκε στο ότι ο δρόμος για την επίτευξη του έργου ήταν δύσκολος, όπως άλλωστε είναι δύσκολος για κάθε μεγάλο όραμα γενικότερα, αλλά εκτός του ότι έχει πετύχει, το έργο σημείωσε ρεκόρ όσον αφορά τις πωλήσεις της πρώτης φάσης, κάτι που αποτελεί απόδειξη της επενδυτικής εμπιστοσύνης.
 
 
 
 
Η εκδήλωση έληξε με την παρουσίαση του Blu Marine με φωτιστικά εφέ.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο