Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Κύπρου δημιουργεί ο Δ. Πάφου

InBusinessNews  15/07/2019 19:30
Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Κύπρου δημιουργεί ο Δ. Πάφου

Ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Κύπρου δημιουργεί ο Δ. Πάφου

InBusinessNews  15/07/2019 19:30
Στη δημιουργία του μεγαλύτερου αστικού πάρκου της πόλης και ενός από τα μεγαλύτερα της Κύπρου, συνολικού εμβαδού 21.000 τ.μ.,  προχωρεί ο Δήμος Πάφου. 

RELATED ARTICLESΣύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου, από νωρίς το πρωί, συνεργεία του Δήμου άρχισαν τις εργασίες καθαρισμού στο γνωστό «Άλσος της Πεμπές», το οποίο καλύπτει την περιοχή που ξεκινά πίσω από την κεντρική υπεραγορά Παπαντωνίου και φθάνει μέχρι την οδό Χαρ. Τρικούπη, προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο με όλες απαιτούμενες ανέσεις και προδιαγραφές.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού, προστίθεται στην ανακοίνωση,  εντοπίζονται και απομακρύνονται επίσης τόνοι σκουπιδιών, αυθαίρετων παραπηγμάτων  και ευτελών υλικών, αφού η περιοχή είχε αφεθεί στην εγκατάλειψη και την ερήμωση τα τελευταία 50 τουλάχιστον χρόνια, πράγμα που προκαλούσε σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία αλλά και πιθανή εστία πρόκλησης πυρκαγιάς στην καρδιά της πόλης. 

«Οι εργασίες άρχισαν παρουσία λειτουργών του Τμήματος Δασών, ώστε να αποφευχθούν πιθανές αντιδράσεις γνωστών κύκλων, οι οποίοι συχνά επικαλούνται την προστασία του πρασίνου για να συγκαλύψουν επεμβάσεις και αυθαιρεσίες δεκαετιών σε δημόσιους ανοικτούς χώρους της πόλης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας