Η QUALITY GROUP διοργάνωσε την Quality Property Expo 2019

Η QUALITY GROUP διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Κύπρο την έκθεση ακινήτων Property Expo 2019. 
 
Η Quality Property Expo 2019 πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 28 μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Q Blu Plaza του Radisson Blu Hotel, Larnaca. Η πρωτοφανής για την Κυπριακή αγορά ιδέα, προκάλεσε το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και σημείωσε απίστευτα μεγάλη επιτυχία.
 
 
Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να επιλέξουν τόσο από τα 226 ακίνητα που προσφέρονταν  σε απίστευτες τιμές προσφοράς όσο και για τις άλλες ειδικές τιμές έκθεσης για ακίνητα από το τεράστιας γκάμας χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.
 
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης έγιναν πάνω από εκατό συμφωνίες αγοράς ακινήτων ενώ η ζήτηση για ακίνητα συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και προδιαγραφών ξεπέρασε τον ασύλληπτο αριθμών των χιλίων.

Το μωσαϊκό των επισκεπτών αλλά και των αγοραστών στην έκθεση συνέθεσε κοινό από την Κύπρο με Ελληνοκύπριους αλλά και ξένους μόνιμους κατοίκους, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιορδανία, το Ιράκ, την Αγγλία και την Ρωσία.
 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της έκθεσης Quality Property Expo 2019 πραγματοποιήθηκε κλήρωση για δεκαπέντε δώρα προσφορά της Quality Group στο κοινό που επισκέφθηκε την έκθεση. Όλοι οι τυχεροί θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες.
 
 

Σχετικά με την Quality Property Expo ο κ. Σάββας Κάκος, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group δήλωσε: Πριν από οτιδήποτε άλλο νοιώθω την τεράστια ανάγκη να ευχαριστήσω το κοινό, τον κόσμο, που μας έκανε τη μεγάλη τιμή να ανταποκριθεί σε αυτή την ιδέα και να έρθει στην Quality Property Expo 2019. Τολμήσαμε, πήραμε το ρίσκο να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση έχοντας στο μυαλό μας τα ακόλουθα: Α. Θέλαμε να προσφέρουμε στο κοινό ακίνητα σε τιμές πραγματικά χαμηλές δείχνοντας έτσι το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφουμε για την Κυπριακή αγορά. Είναι σπουδαίο που δεκάδες άτομα απέκτησαν στέγη ή επένδυσαν σε τιμές πολύ πιο κάτω από τις τρέχουσες. Β. Θέλαμε, όπως η στροφή της Quality Group προς την Κυπριακή Αγορά σηματοδοτηθεί από κάτι εντυπωσιακά ιδιαίτερο που να έχει σε πρώτο πλάνο προτάσεις ακινήτων και τιμών. Γ. Θέλαμε να καταγράψουμε τις σκέψεις του κοινού, τα θέλω του, τον προσανατολισμό του σε σχέση με την επιλογή ιδιοκατοίκησης. Δ. Θέλαμε να δείξουμε πως η Quality Group είναι ένας οργανισμός που, παρά το γεγονός ότι εκσυγχρονίζεται, μεγαλώνει και αναπτύσσεται ιλιγγιωδώς, εξακολουθεί να υπηρετεί με αφοσίωση και πάθος τον αρχικό γενετικό της κώδικα. Είναι προσιτή, είναι δημιουργική, είναι έτοιμη να κουβεντιάσει και να βρει λύσεις που να εξυπηρετούν το κοινό. Χωρίς πελάτες που να νοιώθουν καλά μαζί σου δεν πας πουθενά.
 
 
 

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας