«Ήρας»: Μία μοντέρνα πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  13/06/2019 11:50
«Ήρας»: Μία μοντέρνα πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας

«Ήρας»: Μία μοντέρνα πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  13/06/2019 11:50

Ακόμη μία νέα οικιστική πρόταση προτείνει η Cyfield. Πρόκειται για μία μοντέρνα πολυκατοικία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική άποψη η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Ήρας, πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου. 

Η τοποθεσία στην οποία ανεγείρεται η Ήρας είναι ιδανική για οικογένειες και άτομα που θέλουν να επιστρέψουν στο κέντρο της πόλης, κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα, με άμεση πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά σημεία της Λευκωσίας.
 

eras8

Η καινούργια πολυκατοικία νέας γενιάς, αποτελεί μια  πρόταση με πολλές ανέσεις. Τα διαμερίσματα του κτιρίου είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με κύριο στόχο τη λειτουργικότητα και την άνεση των ενοίκων τους. Το κτίριο θα κατασκευαστεί με άριστης ποιοτικά υλικά που παράλληλα ανεβάζουν το επίπεδο κατασκευής και την ποιότητα διαβίωσης. Το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α που διαθέτει το κτίριο εξασφαλίζει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη. 
 
eras2


Το κτίριο διαθέτει διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων με ευρύχωρους και μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα δύο ρετιρέ της πολυκατοικίας στον 7ο όροφο απολαμβάνουν τη χρήση roof garden. 
 
eras3


Τα διαμερίσματα του κτιρίου περιλαμβάνουν ενδοδαπέδια θέρμανση, ηχητική και θερμική μόνωση, φωτισμό LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, ξυλουργικά και δάπεδα ποιότητας, θυροκάμερες και ελεγχόμενες προσβάσεις.
 
eras4

 
eras5


Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. Στη Cyfield της δίνουμε πραγματική αξία προσφέροντας σας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.
 
eras6

80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας) 
sales@cyfieldgroup.com 
http://cyfieldgroup.com/project/eras
 

eras7

 

eras9

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας