Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

«Ήρας»: Μία μοντέρνα πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας

Ακόμη μία νέα οικιστική πρόταση προτείνει η Cyfield. Πρόκειται για μία μοντέρνα πολυκατοικία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική άποψη η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, στην οδό Ήρας, πάροδο της Λεωφόρου Μακαρίου. 

Η τοποθεσία στην οποία ανεγείρεται η Ήρας είναι ιδανική για οικογένειες και άτομα που θέλουν να επιστρέψουν στο κέντρο της πόλης, κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα, με άμεση πρόσβαση σε όλα τα κεντρικά σημεία της Λευκωσίας.
 


Η καινούργια πολυκατοικία νέας γενιάς, αποτελεί μια  πρόταση με πολλές ανέσεις. Τα διαμερίσματα του κτιρίου είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με κύριο στόχο τη λειτουργικότητα και την άνεση των ενοίκων τους. Το κτίριο θα κατασκευαστεί με άριστης ποιοτικά υλικά που παράλληλα ανεβάζουν το επίπεδο κατασκευής και την ποιότητα διαβίωσης. Το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α που διαθέτει το κτίριο εξασφαλίζει χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη. 
 


Το κτίριο διαθέτει διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων με ευρύχωρους και μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα δύο ρετιρέ της πολυκατοικίας στον 7ο όροφο απολαμβάνουν τη χρήση roof garden. 
 


Τα διαμερίσματα του κτιρίου περιλαμβάνουν ενδοδαπέδια θέρμανση, ηχητική και θερμική μόνωση, φωτισμό LED, τεχνογρανίτες στην κουζίνα, ξυλουργικά και δάπεδα ποιότητας, θυροκάμερες και ελεγχόμενες προσβάσεις.
 

 


Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση της ζωής μας. Στη Cyfield της δίνουμε πραγματική αξία προσφέροντας σας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.
 

80005757 (δωρεάν γραμμή επικοινωνίας) 
sales@cyfieldgroup.com 
http://cyfieldgroup.com/project/eras
 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023