Εγκαινιάσαμε το Marketing Suite του The Icon (φωτογραφίες)

Το Marketing Suite του The Icon στη Λεμεσό ανοίγει τις πύλες του και συστήνεται στο κοινό με μία εντυπωσιακή virtual reality περιήγηση στους εξωτερικούς κι εσωτερικούς χώρους του εμβληματικού κτηρίου, καθώς και με ένα multi-screen video wall, που ενισχύει την πολυδιαδραστική εμπειρία του επισκέπτη. 
 


Το InBusinessNews βρέθηκε στο Marketing Suite αλλά και στον χώρο κατασκευής του πολυώροφου κτηρίου της Imperio, το οποίο ανεγείρεται στη Γερμασόγεια.
 

 

 


Προπωλήθηκε το 45%
Σημειώνεται ότι οι εργασίες για την υλοποίηση της κατασκευής του The Icon στη Λεμεσό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και προχωρούν με αμείωτο ρυθμό, σε δύο φάσεις, και βάσει του αυστηρού χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.

 


 


Με την ολοκλήρωση του εντυπωσιακού έργου, η αξία του θα ανέλθει στα €100 εκατ.

 

 

 


Η ζήτηση των πολυτελών διαμερισμάτων του The Icon αυξάνεται συνεχώς καθώς έχει ήδη προπωληθεί το 45% των πολυτελών διαμερισμάτων. Με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, η Imperio θα παραδώσει το έργο τον Δεκέμβριο του 2020.


Λανσάρει την εικονική πραγματικότητα στο Real Estate
Η Imperio πρωτοπορεί και εισάγει την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας στο Real Estate της Κύπρου. Η αλλαγή αυτή αποτελεί ορόσημο για τον τομέα και τα κυπριακά δεδομένα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διαφορετικής προσέγγισης της αγοράς.
 


 

Οι ενδιαφερόμενοι για τους χώρους του The Icon έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ολιστική παρουσίαση του project, με την χρήση του VR εξοπλισμού που διαθέτει το Marketing Suite.
 


Καινοτομία και υψηλή αισθητική συμβαδίζουν στο κτήριο του Marketing Suite του The Icon, όπου η κατασκευή του ολοκληρώθηκε σε μόλις τρεις εβδομάδες. Το εντυπωσιακό Olympus Grey μάρμαρο κυριαρχεί στα σκαλοπάτια της εισόδου, όπως και στην εξωτερική επένδυση του bar αλλά και συνολικά στην επιφάνεια του δαπέδου.
 


Η έμπνευση και ο σκοπός πίσω από τον σχεδιασμό του Marketing Suite αποδίδεται στα λόγια της Creative Director της Imperio, Έλις Μισιρλή: «Κατασκευές όπως το Marketing Suite του The Icon σχεδιάζονται για να εξαφανιστούν ξανά. Αυτό που πραγματικά παραμένει είναι η αίσθηση του χώρου, η έμπνευση και ο ενθουσιασμός για την ανέγερση του πραγματικού κτηρίου. Δεδομένης της προσωρινής φύσης του Marketing Suite, το κτίσμα σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να δίνει την εντύπωση πως ‘επιπλέει’ πάνω από τον χώρο ανέγερσης του The Icon. Η ιδέα αυτή εσκεμμένα εκφράζεται μέσω του σχεδιασμού των σκαλοπατιών της εισόδου, που μοιάζουν να ίπτανται, καθώς και μέσω της ίδιας της κατασκευής η οποία δίνει την αίσθηση πως αιωρείται πάνω από το τοπίο».

Στην είσοδο δεσπόζει η λεπτομερής μακέτα του εμβληματικού έργου, που κοσμεί τον χώρο και μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες του. Στο ειδικά διαμορφωμένο Conference Room στο βάθος του Marketing Suite, λαμβάνουν χώρα παρουσιάσεις, καθώς και προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά των εναπομεινάντων υπερπολυτελών διαμερισμάτων του The Icon.
 
 

Αναλυτική ενημέρωση για τους επισκέπτες
Οι επισκέπτες του Marketing Suite θα ενημερώνονται από τους εξειδικευμένους Business Development Managers, σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον καινοτόμο σχεδιασμό, τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και τις πολυτελείς υποδομές του κτηρίου.

Πλήρη γνώση για την πολιτογράφηση ξένων επενδυτών, όπως και πληροφορίες για το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου, και ειδικότερα των δυνατοτήτων και της ανάπτυξης στην περιοχή της Λεμεσού, θα λαμβάνουν οι δυνητικοί αγοραστές του The Icon, από το έμπειρο προσωπικό της Imperio.
 



Η μελετημένη διαρρύθμιση του Marketing Suite καθιστά ευχάριστη την παραμονή των επισκεπτών στον χώρο, προσδίδοντάς μία συνολικά πρωτόγνωρη εμπειρία ενημέρωσης. 

Το Marketing Suite βρίσκεται ήδη στον χώρο ανέγερσης του The Icon, καθώς πρόσφατα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του και είναι ανοιχτό προς τους επισκέπτες του Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 15:00 – 20:00, Σάββατο 10:00 – 14:00.

 

 




Σε δύο φάσεις οι εργασίες
Οι εργασίες στο εργοτάξιο του πολυώροφου κτηρίου προχωρούν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον κυρίως σκελετό της κατασκευής, έχοντας ως προτεραιότητα τον πυρήνα του κτηρίου, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει ήδη οι εργασίες τοιχοποιίας και ηλεκτρικού υποσταθμού στο υπόγειο.

 

 

 

 

 

 

«Έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πλάκα ισογείου, μεσοπατώματος και 1ου ορόφου, βρισκόμαστε, αυτήν την στιγμή, ένα στάδιο πριν την ολοκλήρωση της πλάκας του 2ου ορόφου. Αξίζει να σημειωθεί πως με το πέρας της κατασκευής των πλακών των χώρων στάθμευσης, οι επόμενοι τυπικοί όροφοι των διαμερισμάτων θα κατασκευάζονται με ακόμη πιο ταχείς ρυθμούς. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες εργασίες στους εσωτερικούς χώρους.», αναφέρει ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, Μάριος Ιωάννου.
 

 

 



Ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την ολοκλήρωση του έργου φτάνει, πλέον, τους 60. Οι εργασίες εστιάζονται στην τοποθέτηση εξοπλισμού, την εγκατάσταση ηλεκτρικών και μηχανικών υπηρεσιών, καθώς και την έκχυση σκυροδέματος. 

 



Εντός Απριλίου και σε μόλις δυόμιση εβδομάδες κατασκευάστηκε το Marketing Suite του The Icon, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα το στολίδι του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού.

 

 

 

 

 

 



Φωτογραφίες: Κυριάκος Γεωργίου και Imperio

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο