Σεμινάριο της I&C Logistics στα μέλη της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.

Δελτίο Τύπου  12/06/2019 13:00
Σεμινάριο της I&C Logistics στα μέλη της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.

Σεμινάριο της I&C Logistics στα μέλη της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.

Δελτίο Τύπου  12/06/2019 13:00
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την I&C Logistics, αντιπρόσωπο της AkzoΝobel και των κορυφαίων brands Dulux & Vivechrom στην Κύπρο, η παρουσίαση προϊόντων για ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα βαφής και προστασίας για όλες τις επιφάνειες.

RELATED ARTICLES

 
 
Στη παρουσίαση παρευρέθηκαν μέλη της Ο.Σ.Ε.Ο.Κ. (Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδόμων Κύπρου), που αποτελείται από ποικίλους επαγγελματίες του οικοδομικού κλάδου.
 
Η AkzoΝobel, για πάνω από 200 χρόνια, θέτει τα πρότυπα στη προστασία και βαφή επιφανειών, σε βασικούς τομείς της καθημερινής μας ζωής, με παγκόσμια παρουσία μέσω της Dulux και άλλων πολλών ονομάτων.
 

Στο σεμινάριο, οι έμπειροι τεχνικοί σύμβουλοι της Vivechrom παρείχαν επαγγελματικές συμβουλές σχετικά για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Vivechrom & Dulux, σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και ελαιοχρωματιστές. Εντύπωση έκανε το εταιρικό βίντεο που ανέδειξε τη δύναμη του χρώματος στη μεταμόρφωση χώρων.
 
 
Ειδικότερα, οι επαγγελματίες της ΟΣΕΟΚ ενημερώθηκαν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων που φροντίζουν και προστατεύουν επιφάνειες όπως τοίχους, ξύλο, μέταλλο κ.ά. και επίσης αποδίδουν σε υψηλές θερμοκρασίες και άλλες ακραίες καταστάσεις.
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Dulux & Vivechrom αναδεικνύει και προστατεύει κατοικίες, χώρους δουλειάς και αναψυχής καθώς και μεγάλα έργα με υψηλές απαιτήσεις διακόσμησης και προστασίας.
 
Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η παρουσίαση της οικολογικά πιστοποιημένης σειράς προϊόντων Vivechrom για εσωτερικούς, εξωτερικούς τοίχους και ξύλο, πρώτη εταιρία σε πωλήσεις οικολογικών προϊόντων στην Ελλάδα το 2018, φτάνοντας τα 19 εκατομμύρια.
 


Tέλος, έγινε αναφορά στις χρωματικές τάσεις του 2019, μέσα από την ετήσια έκδοση έμπνευσης της AkzoNobel, Colour Futures 2019, παρουσιάζοντας και το Χρώμα της Χρονιάς 2019, Spiced Honey - Χρώμα του Μελιού. Μοιράστηκαν δώρα βαζάκια με μέλι στους συμμετέχοντες – εμπνευσμένα από το Χρώμα της Χρονιάς, μαζί με Jockey καπέλα Let’s Colour, παλέτες χρωμάτων Vivechrom και προιοντικά έντυπα.
 
Όπως μας δήλωσε ο Κος Γιάννης Παπαιωάννου, Marketing Manager της I&C Logistics,  «Oι επαγγελματίες της ΟΣΕΟΚ έμειναν εμφανώς ικανοποιημένοι μετά το πέρας του σεμιναρίου, καθώς αισθάνονται ακόμη πιο σίγουροι για την επιλογή των προϊόντων Dulux & Vivechrom, που θα αποδώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στα έργα τους».
 
Τα κορυφαία προϊόντα Vivechrom & Dulux διατίθενται σε όλα τα Chakarian Colour Centre Παγκύπρια, Superhome Centre και επιλεγμένα DIY.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας