THE ICON VILLAS: O παράδεισος δίπλα στη θάλασσα!

Η συνεχής πρωτοπορία της Karma Group σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που προσφέρει από το 1985, βοήθησαν ώστε ακόμη ένα παραθαλάσσιο έργο της εταιρείας να γίνει πόλος έλξης για επενδυτές που ολοένα και επιστρέφουν στην Κύπρο. 
 
Αυτοί ήταν και οι λόγοι που το έργο ‘ICON VILLAS’ ήταν sold out πριν ακόμη ολοκληρωθεί.
 
 
To συγκρότημα ‘ICON VILLAS’ προσφέρει ένα ειδυλλιακό τρόπο ζωής για απαιτητικούς ανθρώπους με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Σε αυτή τη νέα μοναδική συλλογή παραθαλάσσιων επαύλεων οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι προέρχονται από Ευρώπη και Ρωσία, μπορούν να ζήσουν σ’ ένα σύγχρονο και μοντέρνο περιβάλλον που συνδυάζει τον τέλειο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική με την άνεση.
Οι υπερπολυτελείς επαύλεις 5 υπνοδωματίων, διαθέτουν συνολικά μια έκταση πάνω από 1200 τ.μ., ενώ οι καλυμμένοι χώροι της κάθε κατοικίας ανέρχονται στα 254 τ.μ. με επιπλέον υπόγειο χώρο 110 τ.μ. Με τζακούζι, σάουνα, γυμναστήριο καθώς και ιδιωτική πισίνα, η κάθε έπαυλη προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό χαλάρωσης και δραστηριότητας. Για τους λάτρεις της θάλασσας, η παραλία βρίσκεται μόλις 20 μέτρα μακριά. 
 
 
Εκεί που η αισθητική συναντά το minimal

Με έμπνευση τον μινιμαλισμό, η πολυτέλεια των επαύλεων κρύβεται στη λεπτομέρεια. Με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, λιτές αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακές γραμμές, οι επαύλεις περιέχουν αισθητικές πινελιές που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Παράλληλα, διαθέτουν μεγάλες τζαμαρίες για να ατενίζει το βλέμμα το φυσικό τοπίο γύρω του. Η επιλογή των χρωμάτων έγινε ανάμεσα σε καφέ και άσπρο, με υλικά όπως το ξύλο να προσδίδουν ένα πιο γήινο χαρακτήρα στον χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην επιλογή των υλικών, ώστε να αντέχουν στον χρόνο, καθώς και να κρατάνε τις επαύλεις δροσερές το καλοκαίρι και ζέστες τον χειμώνα.
Σχεδιασμένες για τους λάτρεις της θάλασσας, οι επαύλεις κοιτάζουν στα απέραντα κρυστάλλινα νερά της Αγίας Θέκλας, ενώ σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό της πισίνας στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, δημιουργείται το βράδυ μια πανέμορφή αντανάκλαση.

Η τέλεια τοποθεσία

Ενσαρκώνοντας πλήρως την ιδέα του να ζει κανείς «πάνω στη θάλασσα», οι επαύλεις βρίσκονται μόλις μερικά μέτρα μακριά από το κέντρο της Αγίας Νάπας και μερικά βήματα μακριά από την παραλία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Πολύ κοντά, βρίσκεται η παραλία Nissi Beach, η ολοκαίνουργια μαρίνα της Αγίας Νάπας και η παραλία της Αγίας Θέκλας με το πανέμορφο εκκλησάκι.
Είτε κάποιος επιθυμεί να απολαύσει ήρεμες διακοπές, είτε να διασκεδάσει στα πιο κοσμοπολίτικα στέκια του νησιού, οι επιλογές είναι αμέτρητες.
H καθημερινότητα των ιδιοκτητών περιλαμβάνει βόλτες στην παραλία, βουτιές στην πισίνα με θέα τη θάλασσα, χαλάρωση στη βίλλα, ποδηλασία, εξερεύνηση του βυθού με καταδύσεις και νυχτερινές βόλτες παρέα με τον ήχο του κύματος κάτω από το φως των αστεριών.

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου